Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין כסף למערכת מערכת אז מחפשים קומבינות

חשבתי האם יהיה טוב לקחת איזה 7.1 חמוד

5724d1222155787-creative-inspire-p7800-computer-speaker-creative-inspire-p7800-computer-speaker.jpg

לחבר אותו באוטו ואת הרמקולים לתלות יפה בזוויות או אפילו לשים ממול (לא חשוב עכשיו)

השאלה איך לעשות את זה בלי בעיות מאיפה להוציא את החשמל?בתור מישהו חדש

אני בן 16 (חושב לעתיד אין מה לעשות..)

מישהו יכול להביא הסבר תיאורטי ++ מקיף

או יותר נכון להפנות אותי ... אני רוצה ללמוד על חשמל ברכב תוך כדי השטויות האלה עם המערכת.

תודה רבה

פורסם

הצעה שלי היא לרדת מזה.

קודם כל רמקולים של מחשב לא בנויים לעבודה בתוך אוטו.

גם אם תחבר תצטרך מגבר.

עדיף לך להשקיע על סט קומפוננט נחמד ב-500 ש"ח וזהו.

פורסם

היה לי חבר בבית ספר שעשה דבר כזה ותגובה שלי שמפלפון נשמעה יותר טוב! אדיף לך לרדת מזה.

פורסם

אוזניות של IPOD זה טוב אבל הוא בתח רוצה לשמועה עם חברים אז צריך גם לקנות מפצל אודיו לאוזניות :-D

פורסם

למה שלא תחפש טיפה בפורום?

יש את השאלה המפגרת הזו לפחות 10 פעמים ואת התגובות בהתאם!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אתה בן 16? אז תתחיל לחסוך למערכת.

עוד שנה וחצי או יותר יהיה לך תקציב מכובד יחסית.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

אני רוצה ללמוד על חשמל ברכב תוך כדי השטויות האלה עם המערכת.

הבעיה לך מתחילה פה :)

באמת שזוג מורל פולס ב- 400 ש"ח יתנו תוצאה עדיפה על כל קומבינה שהיא.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא חסר קומבינות, למשל אצלי ברכב יש טייפ קסטות שהוצאתי ממנו כבל cd input חיברתי אליו מתאם אוזניות ואני מחבר אליו את הנוקיה n73 שלי, כל הקומבינה הזאת עלתה לי 35 שקל, עכשיו אני שומע את כל ה2g שיש לי בפלאפון ברמקולים של הרכב.

זה לא בנוי לפוזות ועוצמה גבוהה אבל זה מספיק חזק למי שיושב בתוך הרכב תאמין לי שאני אפילו לא מגביר עד הסוף (הרמקולים אצלי נמצאים בדשבורד) וגם אני לא מוצא סיבה להשקיע במערכת ברכב שלי עדיין, בשביל 35 שקל האיכות היא טובה (לעומת המחיר כן?:roll:) ותאמין לי שזה הרבה יותר נוח מלהחליף דיסק כל דקה יש לך 2g (או יותר) של המוזיקה שלך.

אז יש רעיונות יצירתיים תפסיקו לקטול אותו.

פורסם

אף אחד לא קטל אותו, הוא שאל שאלה אז ענינו.

אני גם בן 16 ורציתי לעשות דבר כזה, ואני שלושה חודשיים בערך חוסך תקציב, הגתעי לסכום יפה ואני מתחיל לאסוף רכיבים.

עדיף שיחסוך קצת ויביא משהו נחמד מאשר משהו שלא ישמע טוב בסביה של הרכב.

אם תכיד מה התקציב יכול להיות שתוכל לקנות מורל פולס שהתוצאה תהיה טובה יותר מאשר רמקולים בייתים האלה ברכב.

זאת דעתי, מוטי

פורסם

תיראה,את הרמקולים תוכל לחבר לרכב בצורה הבאה שהיא עדיפה לדעתי על כול דרך אחרת. תשתמש בממיר מתח כדי לספק חשמל לסאב.את יציאת ה AUX שלו תחבר לאיזה נגן mp3 שדרכו תישלוט על המידע המיתנגן. ואת הרמקולים תפזר באוטו כרצונך אך זכור אל תיבנה על תוצאות רציניות כמו שאמרו לך מעלי הרמקולים האלה לא נועדו לעבוד באוטו...

• תוכן חדש...