Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחנות דלק זולות בתל אביב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר תחנת דלק זולה בתל אביב? כיום אני מתדלק ליד קניון איילון 95 ב6.48 לליטר.

דרך אגב , אל תתדלקו בתחנת דלק "דלק" שליד הכפר הירוק,פשוט גנבים, פעם אחת נסעתי בג'יפ של אמא שלי(לנד קרוזר דיזל) רציתי לתדלק סולר ופתאום אני רואה שליטר עולה 10.56!!!

פורסם

החדשה ברחוב שונצינו-5.79 לסולר. בנזין לא זוכר..

אני באמת לא יודע מי מתדלק סולר בכל התחנות האלו עם המחירים הלא קשורים, 7 ש"ח, 8 ש"ח וכדומה, כשקיימות תחנות(ולא רחוקות או מפוקפקות) שנותנות מחיר של פחות מ-6 ש"חים.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
מישהו מכיר תחנת דלק זולה בתל אביב? כיום אני מתדלק ליד קניון איילון 95 ב6.48 לליטר.

דרך אגב , אל תתדלקו בתחנת דלק "דלק" שליד הכפר הירוק,פשוט גנבים, פעם אחת נסעתי בג'יפ של אמא שלי(לנד קרוזר דיזל) רציתי לתדלק סולר ופתאום אני רואה שליטר עולה 10.56!!!

אכן, לנדקרוזר רכב האמהות האולטימטיבי.

פורסם

סד"ש בתחילת רחוב החשמונאים - 25 אגורות הנחה מהמחיר המלא בתדלוק עצמי או בשירות מלא.

דלק בחניון התת-קרקעי של הטיילת - 30 אגורות הנחה בשירות עצמי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
סד"ש בתחילת רחוב החשמונאים - 25 אגורות הנחה מהמחיר המלא בתדלוק עצמי או בשירות מלא.

דלק בחניון התת-קרקעי של הטיילת - 30 אגורות הנחה בשירות עצמי.

הסולר של דלק בתחנה הזאת בטיילת על הפנים, כבר שמעתי מכמה אנשים שתדלקו שם

ופשוט הרגישו הבדל נוראי בנסיעה

פורסם

בפתח תקוה (קרוב לת"א):

אוקטן 95:

כל יום שלישי בתחנת דלק אלון בילינסון - מ 10 בבוקר עד 10 בלילה, 40 אג הנחה משירות מלא בתדלוק עצמי.

תחנת דלק TEN קרית אריה, 35 אג הנחה משירות מלא, אין עמדות לתדלוק עצמי - אז ההנחה תקיפה בעמדות אלו.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תוכן חדש...