Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטול דו''ח חנייה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל הפרטים נכונים.

מלבד צבע הרכב.

יש סיכוי לביטול הדוח?

אם כן מה לעשות?

לבקש בקשה לביטול או בית משפט?

מה הדוח ומה כתוב בנסיבות ?

פורסם

עד כמה שאני יודעת הדוחות שהעירייה מנפיקה הם דוחות ממוחשבים, לדעתי זו טעות טכנית בלבד ודוח מסוג זה לא יבוטל.

הרכב שלך חנה במקום אסור?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כל הפרטים נכונים.

מלבד צבע הרכב.

יש סיכוי לביטול הדוח?

אם כן מה לעשות?

לבקש בקשה לביטול או בית משפט?

זה של העייריה.

תשלח אליהם דרישה לקונית לביטול הדוח כי מפרטי הדוח אפשר להבין שלא מדובר ברכב שלך.

אם יבטלו מה טוב

אם לא במשפט כשתחקור את הפקח (שכמובן לא זוכר כלום פרט למה שכתוב בדוח) איפה , מתי , ואיזה רכב הוא ראה

כשהוא יסתכל בדוח ויגיד שהפג'ו האדום חנתה במרום כך וכך תפתיע אותו ותגיד לו תודה אבל הרכב שלך הוא ירוק (או מה שזה לא יהיה)

הדילמה שלך אם לחשוף את הפרט הזה לפני המשפט בפני התביעה כי אז הסיכוי שלך להפתיע את הפקח או מי מטעמו יורד.

מעבר לכך תבדוק מה ההליך במשפטים נגד העיריה מכיוון שזה קצת שונה ממשטרה.

מצד שני מדובר בסכום נמוך בלי נקודות ובלי השלכות על גליון הרשאות ואם אתה לא ממש משועמם ומחפש אקשן שלם ואל תבלבל את המוח.

פורסם
אין סיכוי לביטול על סמך הצבע בלבד.:twisted:

לי נשלח הביתה דו"ח חניה, על חניה באדום-לבן בת"א, כאשר צבע הרכב לא תאם לרכבי.

בקשתי לבטל את הדו"ח, הם עשו לי פרצופים אך ביטלו את הדו"ח.

האמת היא שבאמת לא חניתי שם, אני לעולם לא מחנה באדום לבן. כך שבאמת הייתה כאן טעות של הפקח. אבל מה שמוכיח שניתן לבטל את הדו"ח.

לפותח- בהרבה עיריות מצלמים את הרכב כך שייתכן שאם ישלפו את הצילום יתקנו את הדו"ח בהתאם, לא ציינת גם אם הבדל הצבע מהותי נגיד כחול מול לבן או צבעים דומים שייתכן שהפקח טעה בתם לב.

על מנת לבטל את הדו"ח תפנה בהתחלה טלפונית למחלקה (את המספר תמצא על גבי הדו"ח) תרשם לפניך עם מי דברת ותבדוק מולו איך אתה שולח בקשה לביטול הדו"ח בדר"כ יש פקס אך לפעמים אפשר גם במייל.

תשלח פקס ותמתין לתשובה בדר"כ התשובה היא דיי מהירה. אך כך בחשבון שהבקשה לביטול לא עוצרת את שעון הזמן לכן אל תדחה הכל לרגע האחרון מתוך מחשבה לקבל דחייה בתשלום, שלח את הפקס הבקשה לביטול בהקדם האפשרי.

• תוכן חדש...