Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת פליטה-פולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

אני בעל פולו פוקס 97 ידני 1600

לפני כשבוע עשיתי לאוטו טסט,נדרש ממני בגלל הטסט להחליף את מערכת הפליטה שכללה :ללא ממיר קטליטי,דוד אמצעי יחיד ,דוד סופי:אגזוז לחץ

הבאתי מפירוקיה סעפת פליטה שלמה מקורית של פולו פוקס (משנת 99 מדגם אוטומטי)

שכללה: ממיר קטליטי,דוד אמצעי,ודוד סופי עם היציאה .

כל המערכת "החדשה" הורכבה על הרכב וניגשתי לטסט ועברתי בהצלחה בלי שום בעיה,

אבל הבעיה היא שהרכב התחיל לבלוע לי דלק! ממש נסיעות דיי יומיומיות שאני עושה בבין עירוני כמעט 4 פעמים בשבוע ואני יודע בדיוק איך המחוג צריך להיראות אחרי נסיעה ותדירות התידלוק.

יכול להיות שעם סעפת שלמה מקורית רגילה לאוטו הוא יאכל יותר דלק?

מאשר שהיה אגזוז לחץ בלי ממיר קטליטי והאוטו היה נוגע ביחס של 1:14 בינעירוני 1:11 עירוני .

זה יכול להיות??

דיי מוטרד אשמח לעצה מקצועית ,אני דיי חושב להחזיר את כל סעפת הפליטה הקודמת .

שיהיה יום טוב

פורסם
ראשית, החלפת צנרת פליטה ולא סעפת פליטה.

שנית, אני מהמר שהצנרת החדשה הגיע ללא חיישן חמצן או שהחיישן לא תקין.

את מתכוון לחיישן למדא? יש וקיים הבאתי עם צנרת* הפליטה אחד והיה אחד קיים כבר בצנרת הישנה פשוט פירקתי מהישנה והרכבתי על החדשה(ע"י הברגה פשוטה).

ז"א שאותו חיישן שהיה מורכב על הצנרת היותר "פתוחה" מורכב על הצנרת המקורית.

יש הסבר יותר הגיוני?

פורסם

יכול להיות שממיר הקטליטי לא עובד כמו שצריך ולכן אין חזרה של גזים שרופים למערכת ואז כאשר הגזים נשרפים הם יוצאים ישר דרך האגזוז ולא בוצע בו תהליך של סרקולציה.

ואז יכול להיות שבאמת צריכת הדלק שלך תעלה.

צריך לבדוק סעפת פליטה, חיישן חמצן לבדוק שהכל עובד כראוי. אתה יכול לקחת רב מודד לבדוק בחוטי החיישן אם הם עובדים כמו שצריך, חיישן חמצן אמור לספק מתח מקסימלי של 1 וולט והוא כביכול מספר למחשב על תערובות עניות או עשירות שמתבצעות במנוע. לכן תבדוק אם חיישן החמצן עובד כמו שצריך ועובד לפי התקן .

שמחתי לעזור

Rover 214Si

מכונאי רכב

פורסם
אני הייתי מתחיל בבדיקת גזי הפליטה.

הרכב עבר טסט ביום שישי עם צינור הפליטה הזה ולא נרשם זיהום ,

יכול להיות שממיר הקטליטי אכן לא עושה את עבודתו כראוי?

אז איך עברתי טסט?

כי עבודתו היא לשרוף סופית את כל אדי הדלק שלא הספיקו להתפוצץ בתוך תא השריפה ,

ולהחזיר בחזרה אדי שרפה לתא השריפה כדי לחסוך בתערובת דליקה לשם תזוזת הבוכנה בפעולת הפיצוץ,

משהו כאן לא מריח טוב.

יכול להיות שללא ממיר וללא דוד סופי רגיל ( עם אגזוז לחץ) עדיין האוטו יאכל פחות דלק?

החיישן עובד כראוי נבדק מתח.

פורסם

חבר, ההבנה שלך באשר לתפקידו של הממיר לקויה לחלוטין...

תפקיד הממיר הוא להמיר את גזי הפליטה הרעילים ע"י תהליך כימי לגזים שאינם רעילים.

אין לו שום קשר לאדי דלק, שריפתם ובשום פנים ואופן לא מחזיר שום דבר למנוע!

בכל מקרה, במידה והרכב גזי הפליטה היה תקין ולא צצה בעיה בטסט, כנראה שהממיר הוא לא הכיוון.

• תוכן חדש...