Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו לתאומים פרק ב'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכל מי שענה להודעה הקודמת. לצערי, לא יכולתי להתייחס עד עכשיו. קיוויתי לארגן לאשתי אוטו לחודשים האחרונים של ההריון, היום אני אהיה שמח אם אני אספיק לקנות אותו לפני הלידה.. :roll:

לשמחתנו, העגלה נכנסת בכיף לבגאז' של לגאסי רגיל כך שאני פחות לחוץ על סטיישן (קשה למכור). אני מנסה לשכנע את אשתי לרדת מההילוכים מכיוון שזה מצמצם לנו את האפשרויות. המחיר הוא בין 20-25K. זה קצת יותר ממה שרציתי בהתחלה אבל אחרי ההודעות שקיבלתי הבנתי שעדיף לי להתאמץ קצת ולחפש אוטו חדש יותר מ 93 (יותר מודרני, יותר אמין) נכון?

המועמדים הם:

1. סיאט קורדובה - המחיר מקפיץ אותי לשנתון 95-96, נראה אוטו מרווח. מכלולי פולקסוואגן אמורים להיות בעד, אבל בפורום של "תפוז" רצים סיפורי זוועה על השירות הדפוק של צ'מפיון. מישהו יכול לאשר/להפריך?.

2. סקודה פליסיה - אמנם סטיישן, אבל כנראה רכב טוב. מחיר נמוך בגלל תדמית שמאפשר שנתונים מתקדמים (1995 ומעלה). רוב הרכבים המוצעים הם דיזל. אנחנו לא נעשה הרבה ק"מ על האוטו (בעיקר עיר + טיול פעם ב...), שווה לי לקנות?

3. סיטרואן קסנטיה 95- יש אחת כזו לאבא שלי, ולתדהמתי המחיר פחות או יותר מתאים. גדול, מרווח. מה עם האחזקה/אמינות?

4. מיצובישי גאלאנט 1.8 - סביר מבחינת המחיר, נראה גדול מספיק. שנתון די מתקדם 91-92 , אבל אולי תחזיק מעמד יותר טוב מהסובארו לגאסי? מישהו יודע על אמינות/אחזקה?

5. סובארו לגאסי 1.8 (לא סטיישן)- הסחירות, האחזקה בעד. המחיר משאיר אותי לפני 1993, בד"כ עם הרבה ק"מ. יש מישהו נגד?

סבירות נמוכה:

6. וולוו 744/244 - ZVIT כתב שהאחזקה זולה, מה שנראה לי מוזר. מה גם שלא כל כך מצאתי דגמים כאלה בטווח המחירים שלי.

7. פורד מונדאו - אליבאבא מאוד אוהב את המונדאו שלו, אבל המחיר יאפשר לי רק את שנתון 94 הבעייתי, חוץ מזה שאני כמעט ולא מוצא מודעות של הרכב הזה. כדאי להתאמץ?

פורסם

הגלאנט - רכב מיושן (ולרוב) מתפרק, מנוע מיושן ובעייתי. הרכב עצמו מרווח. עדיין הייתי ממליץ לרדת מזה.

הפליסיה - עד כמה שאני יודע רק המנועים של VW, כל השאר סקודה. נמכרות

הרבה מתחת למחירון, וקשה למצוא פרטיות במצב טוב.

בזמנו רציתי אחת כזו דיזל, המחיר הנמוך מפתה, טוב שלא קניתי.

קורדובה - גם כן שוק בעייתי, תא מטען ענק, מושב אחורי מאוד צפוף.

הייתי גם ממליץ על המאזדה 323, שנת 93-94, היא מאוד מרווחת ואמינה.

פורסם

אני לא מבין למה אתה יורד מסובארו?!

אומנם הרכב יותר ישן אבל הוא מראה אמינוצ יוצאת דופן ועלויות האחזקה נמוכות.

בקשר לאמינות הקסנטיה, אם לאביך יש למה אתה שואל אותנו ולא אותו?!

פורסם
הגלאנט - רכב מיושן (ולרוב) מתפרק, מנוע מיושן ובעייתי. הרכב עצמו מרווח. עדיין הייתי ממליץ לרדת מזה.

אני מעריך את הידע הרב שלך!!!

כל הכבוד למסקנות שלך אני מציעה ומזמין אותך אלי ליראות את הגאלנט

"המתפרקת" שלי :mad: אתה כותב סתם דברים שגוים ומבלבל את

החברה. רק לתשומת ליבך שגאלנט היא מכונית מעולה לי יש אחת

שנת 89 ישנה ברשותי כ7 שנים וזו אחת המכוניות הטובות ביותר שהיו לי. :shock:

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הראשון בטוח נכנס לך במחיר והאחרים , עם קצת ויכוח, אתה תמצא מחיר טוב.

הכוונה היא למכוניות מנהלים שונות מתחילת שנות התשעים, לרוב יש להן אמינות טובה, מנוע גדול, ותא מטען הסטרי וענקי.

הראשונה - פורד סקורפיו, אני נוסע בכזאת שנת 92, עלתה לי 10K בקניה ועוד 7K תיקונים ביומיים שאחר כך וזהו. אוטו ענק, מרווח, נוסע מעולה.

2 - מיצובישי סיגמא

3 - פג'ו 605

שתי הנוספות ידרשו מעט תיקונים אבל גם הן מהנות מאוד

4 - לנצ'יה תמא

5 - סיטרואן XM

תאמין לי מנסיון, אוטו גדול זה נח.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

אני מעריך את הידע הרב שלך!!!

כל הכבוד למסקנות שלך אני מציעה ומזמין אותך אלי ליראות את הגאלנט

"המתפרקת" שלי :mad: אתה כותב סתם דברים שגוים ומבלבל את

החברה. רק לתשומת ליבך שגאלנט היא מכונית מעולה לי יש אחת

שנת 89 ישנה ברשותי כ7 שנים וזו אחת המכוניות הטובות ביותר שהיו לי. :shock:

בני, אני מבין שהגאלאנט שלך שמורה ומטופלת, אבל נסה לראות את רוב הגאלאנטים שמסתובבים בכבישים. ברור שפה ושם יש כמה שנפלו לידיים אוהבות.

בדגמים הראשונים הפגוש הממתכת שכל מכה קטנה יוצרת שקע. ואנשים לא בדיוק נוטים להחליף אותם.

מנועי הקרברטור זוללני דלק וחלשים.

מה שכן יאמר לזכות הגאלאנט זה שהיא מרווחת ומאוד מפוארת בגרסת הGLS.

אם כבר, אז עדיף לאנסר.

ד"א, שלך GL 1.6 ?

פורסם

2 - מיצובישי סיגמא

3 - פג'ו 605

שתי הנוספות ידרשו מעט תיקונים אבל גם הן מהנות מאוד

4 - לנצ'יה תמא

5 - סיטרואן XM

.

:shock:

רק התיקונים על המכוניות האלה זה בין 20-25 K !!!

אולי המיצובישי סיגמה עוד איכשהו אמינה (ודרך אגב אם אתה רוצה מספר של אחת למכירה אני מכיר) אבל כל שאר המכוניות הם בלי שוק, הרוב גם בלי אמינות משהו ובלי חלקים זמינים.

ממש לא נראה לי מתאים.

פורסם

לדעתי אאודי 80 שנת92-93 זה האוטו בשבילך.

האוטו גדול,מרווח,בטיחותי,נוסע מצויין(אני נוסע 130 ק"מ עם מזגן כמו כלום).

הוא עולה בסביבות ה20-25 אלף. אני קניתי ב20 ובעוד 6 ישרתי קו.

לדעתי האוטו הכי טוב שאפשר למצוא בשנתונים האלו. הבעיה היחידה שלו שהוא שתיין דלק.

משהוא כמו ליטר ל5-7 ק"מ. אם יש לך כסף לדלק זה האוטו בשבילך.

פורסם

הראשונה - פורד סקורפיו, אני נוסע בכזאת שנת 92, עלתה לי 10K בקניה ועוד 7K תיקונים

ראיתי כזו למכירה בלוחות של תפוז

פורד סקורפיו 18/02/2004

סקורפיו במצב טוב מנוע וגיר חדשים גימור CLX באיזור חולון והסביבה... מחיר 14000 מתגמש

לפרטים נוספים צרו קשר: שלום ,טלפון : 066532400

כמובן שאין לי שום קשר לרכב הזה, אני רק הבאתי את המודעה (אם לא לך אז אולי למשה והרפורמים)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

פליציה - רק המנוע פולקסוואגן? זה מסביר את המחירים המגוחכים שראיתי. וויתרתי.

קורדובה - שוק בעייתי? לא מטריד אותי כל כך, אנחנו נבלה כמה שנים טובות עם האוטו. בגאז' ענק - טוב מאוד, מושב אחורי מצומצם - אם זה מספיק גדול להכניס כסאות של תינוקות זה מספיק. האם האוטו אמין??!

קסנטיה - לפי מה שביררתי, גם עם אבא, האוטו אמין, אבל עלויות האחזקה לא זולות. עדיין אפשרי. מהגאלאנט ירדתי.

עוד שני מועמדות הן : ניסן סאני או מיצובישי לנסר, אולי גם לאנטיס משנים 92 -93 בתנאי שהעגלה תכנס בבגאז'...

פורסם
פליציה - רק המנוע פולקסוואגן? זה מסביר את המחירים המגוחכים שראיתי. וויתרתי.

קורדובה - שוק בעייתי? לא מטריד אותי כל כך, אנחנו נבלה כמה שנים טובות עם האוטו. בגאז' ענק - טוב מאוד, מושב אחורי מצומצם - אם זה מספיק גדול להכניס כסאות של תינוקות זה מספיק. האם האוטו אמין??!

קסנטיה - לפי מה שביררתי, גם עם אבא, האוטו אמין, אבל עלויות האחזקה לא זולות. עדיין אפשרי. מהגאלאנט ירדתי.

עוד שני מועמדות הן : ניסן סאני או מיצובישי לנסר, אולי גם לאנטיס משנים 92 -93 בתנאי שהעגלה תכנס בבגאז'...

למרות שתא המטען בקורדובה גדול מאוד הוא גם מאוד בעייתי.

מנסיון העבר שלי עם פולו קלאסיק (זהה לקורדובה) אני יכול לומר בוודעות שתא המטען אכן ענק אבל בעייתי מאוד מבחינת פתח הכניסה שלו, הפתח מאוד צר, המון פעמים הגעתי למצב שאני צריך להוביל דברים במושב האחורי כי הם לא נכנסים לתא המטען.

רצוי לבדוק אם עגלה כפולה במקרה שלך נכנסת לשם ללא בעיה

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רנו 21!!

אני מניח שרק משה והרפורמים אולי יסכים איתי, אבל מדובר באוטו מצוין!

קניתי ב15K (אחרי שהקודמת הלכה בתאונה אחרי 11 שנים במשפחה), ולא התמקחתי רק בגלל שזה מחברים, עוד 3K למזגן ומאז שנה שאין כלום חוץ מטיפולים.

האוטו נוח ביותר, יפה, מרווח וזול.

אם התקציב מאפשר, הייתי בוחן לגונה (בזמנו לא היה לי מספיק כסף..)

ואם כבר אוטו ישן....

מרצדס E או SE של שנות ה80......

(יום יבוא ויהיה לי, הCE W123 פשוט מהממת....)

בברכה,

גלעד

• תוכן חדש...