Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש להחליף את הרמקולים הקידמים באאודי טיטי שנת 2001.

מחפש את האורגינל של חברת BOSE/ האים מישהו יודע היכן ניתן להשיג ? ואם יש בעל מקצוע שעושה עבודה טובה ולא חושב שאם יש לך כזה רכב את אפשר לז...אותך במחיר, . תודה על העזרה.

פורסם

אם כל מה שאתה מחפש זה להחליף את הרמקולים למה אתה לא פונה לחברת אאודי? לסוכנות מכירה שלהם?

אם כל כך חשוב לך המקורי, הרי שהם יוכלו להשיג לך כאלו רמקולים.

מעבר לזה - מציע לך להגיע לאחד המפגשים הקרובים, לשמוע קצת מערכות ואולי להתלהב מרמקולים אחרים

כמובן, אתה צריך לקחת בחשבון שהמערכות שאתה הולך לשמוע יהיו מערכות מוגברות - הרמקולים נשמעים אחרת על מערכת מקורית אלא אם כן באאודי TT יש הגברה מובנית במערכת המקורית של הרכב ואני ממש לא אתפלא אם זו המציאות ברכב הזה.

בהצלחה.

לגבי מתקינים - יש כמה וכמה שאפשר להמליץ לך עליהם כאן בפורום, המתקין שיומלץ לך ע"פ רוב יהיה יוסי המכונה "אלפיין" כאן בפורום.

אם אתה מהצפון - באזור עפולה יש את אפי 4*4 שגם עושים עבודות יפהיפיות על רכבים, מתקין הבית הוא יחיאל.

יש לך גם את ישראל (ג'וניור 66) ועוד ועוד

המחיר לא צריך להקבע ע"פ הרכב - אבל זה משהו שאתה בוודאי לקחת בחשבון כשרכשת אותו, אין מה לעשות, אתה נוסע בסמל סטטוס ויש לו את המינוסים והפלוסים.

מה שאני מציע לך זה לשאול כאן בפורום אם המחיר שהציעו לך הוא הגיוני - לגבי החברה המומלצים מעלה, הם חברה טובים וכל מה שאתה צריך לאמר זה שהגעת אליהם בהמלצת הפורום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

1. תודה רבה רבה על ההתייחסות.
  2. אני מתרחק מצ'מפיונס כי הם פשוט שוחטים אותך בחיים ( והם לא שווים את זה , אפילו המנהל מחסן שלהם אמר לי לחפש את אותם חלקים במקום אחר, אבל שישאר ביננו ) .
  3. אני מחפש מתקין טוב מאזור המרכז.מי מכיר?
  4. מה שחשוב לי שהרמקול יהיה של אותה חברה ( אני יודע שיש כיום רמקולים טובים יותר) אבל אם יש המלצות על רמקול 5,25 אחר אני פתוח להצעות שלכם ( אני לא מבין בזה).
  5. מחפש אחד במחיר סביר ( לא חובב מוזיקה חזקה ואין לי אוזן מיוחדת אני גם לא מחפש משהו זול כי זול מתחיל ב - ז ואני גם לא מחפש לשבור תוכנית חיסכון).

יש המלצות?

תודה

• תוכן חדש...