Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה זה בעצם בוסטר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי בוסטר ישן ומשומש .פרקתי ובדקתי וראיתי מצבר יבש שקוף 12Vגדול , ומעגל אלקטרוני לטעינת המצבר,ואפשרות חיבור לספק 15Vלטעינת המצבר (בבוסטר).אני מבין שזה בעצם מצבר ניד חלש יותר מהמצבר המקורי של האוטו,שבמיקרה חרום מוסיף קצת כוח למצבר המקורי העייף.ואני לא מבין למה הדבר הזה כול כך יקר,למה קוראים לזה "בוסטר 900A"והאים ניתן להישתמש בו גם לטעינה איטית של המצבר של האוטו,ותודה לעונים.

פורסם

בדר"כ יכולות של בוסטר התנעה יותר חזקות מצבר של רכב בנזין רגיל 55AH 350A ומדובר במצבר ג'ל דיי חזק למרות גודלו.

הבוסטר אינו משמש לטעינה אלא רק למתח גיבוי והתנעת מנוע.

נסה לטעון אותו ולבדוק את יכולתו ע""י התנעת רכב כשמצבר הרכב אינו מחובר.

900A זו כנראה יכולת ההתנעה המקסימלית שלו שהוא טעון מלא, רק לדוגמא, מצבר למנוע דיזל בינוני, יהיה בעל יכולת התנעה ממוצעת של 650A.

פורסם

תודה רבה על התשובה,אני עדין חושב שזה ביזבוז כסף (מעל 1000ש)ליקנות עוד מצבר מיוחד ורק למצב שניתקעים .הרי גם למצבר הזה יש אורך חיים מוגבל של מ"ס שנים גם כשהוא על המדף.ויותר עדיף כשהמצבר המקורי חלש ליקנות מקורי חדש.(אפילו להישתמש בשרותי חילוץ יותר זול מהפעמים הספורות שיכול לעזור לי).

פורסם
תודה רבה על התשובה,אני עדין חושב שזה ביזבוז כסף (מעל 1000ש)ליקנות עוד מצבר מיוחד ורק למצב שניתקעים .הרי גם למצבר הזה יש אורך חיים מוגבל של מ"ס שנים גם כשהוא על המדף.ויותר עדיף כשהמצבר המקורי חלש ליקנות מקורי חדש.(אפילו להישתמש בשרותי חילוץ יותר זול מהפעמים הספורות שיכול לעזור לי).

לשימוש אישי הבוסטר לא יתאים לך, הוא נועד לבעלי מקצוע, מוסכים, שירותי גרר, חילוץ וכו'.

• תוכן חדש...