Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קלריון 9255 \ HX-D2 חוסר בבאס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחד התיכנונים שלי אחרי החלפת מגבר הוא HU חדש , הפייבוריט שלי הוא הקלריון הנ"ל שבכותרת גם בגלל ביקורות ותשבוחות בכל פורום שחיפשתי כתבות עליו , ושמיעה אישית שלי על כמה מערכות והקרוס 4 WAY.

באחד החיפושים שלי בפורום נתקלתי בת'רד שאני לא מוצא אותו עכשיו , הוזכרה שם הבעיה שלמכשיר אין " באס ".

שאלתי בפורום בחול על הבעיה הזאת ואנשים עם המכשיר הזה לא הבינו על מה אני מדבר.

אשמח לעזרה מאנשים שמכירים את המכשירים הללו.

שגיא.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

יצא לי לשמוע מספר פעמים את המכשיר הנ"ל, אין לו שום בעיה בבאסים.

הוא מוציא פרה אוט חזק במיוחד 8V והוא מוציא צליל מאוזן מאוד ולכן לא הגיוני שתהיי לו בעיה בבאס.

אולי הוא חובר למערכת שבמטרת ה"משורר" לא נכללה כמות מספקת של באס והיו מונו וסאב חלשים יחסית, אין זה משליך על ה-HU. 

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

הבנתי, כניראה שזאת תופעה כמו הג'נסיס שכמה אנשים המציאו שאין לו "באס".

ד"א מנואל המכשיר מוציא 4V ב 0DB ו 8V ב + 6DB שזה מקסימום ווליום של המכשיר , הסקאלה של הווליום נעה בין -95DB ל +6DB.

כניראה שזה יהיה המכשיר הבא שלי. תודה לעונים.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

שגיא-פריאוט גבוה זה טוב וחשוב אבל לא פחות גם כמה מזה המגבר "מרשה" לו להכנס.כלומר,רוב המגברים מאפשרים לאות הכניסה של 4.5-6 וולט בממוצע.מעטים המגברים שמאפשרים יותר מכך.

פורסם

סתם שאלת הגיון...

או שזה בעצם ברור מה הולכת להיות השאלה לא?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ב2 משפטים נסכם את הנושא של הHX-D2 ו"בעיית" הבאס.

המכשיר הנ"ל הוא מכשיר סופר איכותי, פרקטי ומאוד נוח.

לנושא הבאס, אכן מנסיון רב עם המכשיר הזה וכולל מכשירים מהיבואן בארץ, מארה"ב ומסינגפור יש למכשיר הזה בעיית סירוס באס בDSP.

הסיגנאל שהוא מוציא הוא מאוד מאוזן, אבל יש הנחתה מאוד משמעותית בבאס, וזה נבדק עם וופרים סופר איכותיים שיודעים להפיק באס בצורה מיטבית על הגברה מאוד איכותית וחזקה.

אלמנטים כמו סקאן-ספיק רווליטור,פוקאל אוטופיה,ג'נסיס אבסולוט וכו'.

עם הגברות של אודיסון,ג'נסיס בראקס ופייז.

בכולם הנושא של ההנחתה מאוד השפיע.

אגב, בHX-D1 ובDRX-9255 אין את הבעיה הזאת.

מדובר על הHX-D2 ושמו הנרדף הוא DRZ-9255

under construction..

פורסם

ואז בא ניר והורס לי את ההיגיון ע"י הצגת הבעיה הספציפית למכשיר הנ"ל :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קח בחשבון שאין MP3 ו/או קריאת צרובים ו/או כניסה אופטית (היו כמה נסיונות לפרוץ ולאלתר כניסה אופטית אך הם מסורבלים מדי) - בעבר שקלתי את המכשיר ועל אף החיבה הרבה שלי למוצרי קלריון החלטתי ש CARPC ייתן לי הרבה יותר גמישות באותו כסף.

...CASKA for life

פורסם
ב2 משפטים נסכם את הנושא של הHX-D2 ו"בעיית" הבאס.

המכשיר הנ"ל הוא מכשיר סופר איכותי, פרקטי ומאוד נוח.

לנושא הבאס, אכן מנסיון רב עם המכשיר הזה וכולל מכשירים מהיבואן בארץ, מארה"ב ומסינגפור יש למכשיר הזה בעיית סירוס באס בDSP.

הסיגנאל שהוא מוציא הוא מאוד מאוזן, אבל יש הנחתה מאוד משמעותית בבאס, וזה נבדק עם וופרים סופר איכותיים שיודעים להפיק באס בצורה מיטבית על הגברה מאוד איכותית וחזקה.

אלמנטים כמו סקאן-ספיק רווליטור,פוקאל אוטופיה,ג'נסיס אבסולוט וכו'.

עם הגברות של אודיסון,ג'נסיס בראקס ופייז.

בכולם הנושא של ההנחתה מאוד השפיע.

אגב, בHX-D1 ובDRX-9255 אין את הבעיה הזאת.

מדובר על הHX-D2 ושמו הנרדף הוא DRZ-9255

כרגיל , ניר מגיע ומחזיר אותנו למציאות המרה ששום דבר לא מושלם :(

פורסם

מצטער לאכזב:).

אבל זאת בדיוק הסיבה מדוע בעבר גם אני לא רכשתי את המכשיר הנ"ל.

אבל יש משהו שהוא מושלם:).

SONY-XES :-D

יש קונים?:

http://cgi.ebay.com/SONY-XES-Z50-xes-z50-DIGITAL-REFERENCE-SOUND-SYSTEM_W0QQitemZ270483064853QQcmdZViewItemQQptZCar_Audio_In_Dash_Receivers?hash=item3efa0c0815

under construction..

פורסם

שגיא,

אין לי נסיון עם המכשיר הזה ולכן נמנעתי עד עכשיו מלהגיב בשרשור, אבל, אני חושב שיש צורך לציין עובדה אחת מאוד חשובה לגבי המכשיר הזה.

אני לא יודע איזה נסיון יש לניר עם יחידת הראש הזו אבל אני יכול להגיד לך שכמות האנשים שמהללים את המכשיר הזה קצת יותר גדולה מדעתו של איש אחד ולכן אני לא הייתי ממהר לפסול.

חיפוש פשוט מעלה אנשים שזכו איתו בתחרויות כמו EMMA\IASCA, אומרים שאין לו שום תקלה בבאס, חושבים שזה source מעולה מלבד היכולות עיבוד צליל שלו וכו' וכו'.

אם סקוט בוולדה בחר את המכשיר הזה לרכב ההדגמה שהוא בונה לקאלרוס אז כנראה שיש בו במשהו בכל זאת (ד"א הוא גם ממליץ עליו רבות).

זאת דעתי בכל אופן,

דני.

פורסם

מוזר, בפורומים בחול שחיפשתי לא כלכך נפוץ העיניין הזה,

באותה נשימה, סקוט בוואלדה בונה עכשיו רכב הדגמה וזה יהיה ה-HU שלו,

אולי יש איזה הגדרה במכשיר שאתה לא מכיר ניר, שבכל הסטאפים פעלה ? משהו כמו לאודנס או משהו כזה

פורסם

אכן למכשיר ישנה בעיה עם הבאס.

יש כמה מכשירים בארץ שעברו "שיפור" של יציאת המידבאס ע"י מומחה אחד שנמצא בדרום (לא ידוע לי כתובת וכו' וכו').

כמה שהמכשיר הזה "וואו"

אני שמח שנפטרתי ממנו.

החוסרים של המכשיר התחילו לעצבן לאט לאט עד שפשוט נמאס.

ככה גם עם DENON שהיה לי.

אל תשכח שככל שאתה עולה ברמת ההד יוניט , ככה תשמע יותר פאקים במערכת שלך.

שיהיה בהצלחה :-)

• תוכן חדש...