Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול שנתי C4 פיקאסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאלות:

1. האם הגיוני שכבר אחרי שנתיים אזדקק להחלפת רפידות ודיסקיות קדמיים (21,000 ק"מ - רובם בעיר)?

2. האם ניתן להסתפק בחלפים לא מקוריים ואם כן - מאיזה ארץ לדרוש (אם בכלל באפשרותי לבקש זאת)?

3. על מספר תלונות המוסך ביצע בדיקה ממוחשבת ברכב. חוייבתי על בדיקה זו. האם זה ראציונאלי? כלומר, האם אכן המוסך יכול לחייב אותי על זמן בדיקה של המערכת הממוחשבת למרות שהאוטו עדין באחריות? יש לציין כי הבדיקה לא העלתה כל ממצא בעניין התלונות שהעליתי (כמו מאוורר מזגן שלא נכנס תמיד לפעולה, או "בעיטה" כשמשלבים להילוך A1 לעיתים רחוקות).

פורסם

1. כן, במיוחד אם נסעת בעיר

2. אפשר להשתמש ברפידות ודיסקים לא מקוריים, ברוב המיקרים הם מיובאים מסין או טורקיה. מניסיון שלי אין איתם בעיה. אם יש מי שיש לו ניסיון אחר אשמח להתעדכן.

3. אפשר לחייב על בדיקת מחשב כי מדובר בציוד יקר שהמוסך השקיע בו. מאוורר מזגן לא ניכנס לפעולה יכול להיות קשור למגע חשמלי לא תקין בכבלים שהולכים אליו, מניסיון שלי בסיטרואן מחשב בקרת המיזוג לא מדווח על תקלות כאלו למחשב הרכב הכללי.

הבעיטה בשילוב להילוך יכולה לנבוע מבעיית שסתומים קלה בגיר או עדכון תוכנה ולא כתקלה שנרשמת במחשב הרכב.

• תוכן חדש...