Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

htc diamond 2 - מה דעתכם על המכשיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממליץ על החברה הנ"ל.

מכשירים שלהם מלאים בבאגים שטותיים,איפוסים לא נחוצים,מערכת הפעלה נתקעת.... זה ממש "מוטורולה" של חו"ל.

ולא מעניין אותי התמורה המעולה למחיר שיש למוטורולה, זבל נשאר זבל כנ"ל HTC .

פורסם

שטויות - HTC היא כנראה אחת היצרניות מכשירים חכמים הכי מתקדמות ואיכותיות בעולם.

הבעיה יותר נעוצה במערכת הפעלה הנ"ל.

החברה הנ"ל מיצרת מכשירים מצוינים עם מערכת הפעלה אנדרויד - האחרון מביניהם הHERO מומלץ משמעותית מהנ"ל לדעתי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חבר שלי רכש אחד דרך אורנג' (לא את ה2).

אחרי שלושה חודשים הוא התייאש ממנו! (החבר לא מתייאש מהר בדרך כלל, והוא בעל ידע ונסיון בתחום.)

אפשר להגיד שבשלושת החודשים האלו, המכשיר בילה יותר זמן במעבדה מאשר אצלו.

בסוף הוא החליף לנוקיה כמובן.

אני לא יודע איך ה2, אבל אני כן יכול להגיד שהקודם לא מומלץ בכלל. ואני בספק אם הם תיקנו את כל הבאגים.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

המכשיר מגיע עם WM 6.1 ושידרוג ל- 6.5.

קראתי עליו חוו"ד טובות מאוד, הבנתי שעיקר הבעיה שלו היא העברית של PDAC שגורמת למכשיר לזחול.

פורסם
המכשיר מגיע עם WM 6.1 ושידרוג ל- 6.5.

קראתי עליו חוו"ד טובות מאוד, הבנתי שעיקר הבעיה שלו היא העברית של PDAC שגורמת למכשיר לזחול.

עזוב לזחול, מילא לזחול.

אבל קבלת מיילים למשל, שהוא מערבל לג'יבריש!

או חיבור בלוטות' שמתנתק כל דקת שיחה?

אני ממליץ על חברה אחרת בכל אופן.

מקום מומלץ לברר בו?

www.pocket.co.il

בהצלחה.

פורסם

בשבילי האמת מאז ומעולם השם הנירדף למכשיר סלולרי היה נוקיה. פשוט לא מכיר בחברה אחרת.

אבל, היות וחברה שלי מחפשת לעצמה מכשיר חדש, יצא לי לראות מס' מכשירים חדשים בשוק.

המכשיר שהכי הרשים אותי - הHTC HD2 . מכשיר עם המעבד הכי חזק בשוק כרגע(מהירות של 1GHZ ו480 מגה זכרון פנימי !!) עם מערכת ההפעלה 6.5 שנראית כמו שדרוג רציני ביותר למערכת ההפעלה של האייפון.

היות והפלא' מאוד חזק אין בו תקיעות . הבעיות של המכשיר הן שהוא לא בעל המצלמה הכי חזקה בשוק(למרות שזה לא כזה משנה), הגודל - המכשיר מאוד גדול(מסך של 4.5 אינץ'), ומסך בעל תמיכה של עד 65 אלף צבעים בניגוד ל16 מיליון של SAMSUNG OMNIA HD למשל. אבל זה בגלל מערכת ההפעלה שלא תומכת ביותר.

בכל אופן, הייתי שוקל לרכוש אותו במקומך. מכשיר חזק ביותר.

פורסם

נרשמו פה המון שטויות לדעתי. לכל מכשיר עם ווינדוס מובייל ניתן להתקין עברית תקינה לחלוטין בחינם ובקלות. HTC אחת מיצרניות הPDAפונים הטובות בעולם, ולי לא היו שום בעיות עם המכשירים שלהם (HERO וPRO 2 החדש) נכון שWM לא אידיאלית ולוקח זמן להתרגל אבל מי שלא מעוניין רק ברעש וצלצולים (קרי אייפון) אלא גם ביכולות יישומיות גבוהות כPDA זו כרגע האפשרות הטובה ביותר.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
נרשמו פה המון שטויות לדעתי. לכל מכשיר עם ווינדוס מובייל ניתן להתקין עברית תקינה לחלוטין בחינם ובקלות..

שטויות לא שטויות, היה לי את המכשיר במצבו המקורי וגם בוינדוס אנגלי ובאמת שניסיתי לסחוב איתו אבל כלום לא הלך.

סיוט של מכשיר.. אפילו פעולה פשוטה של הוצאת שם מהזיכרון היתה מייאשת

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...