Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם יכולים להמליץ לי על מקום להתקין מערכת שכוללת

קומפוננט:

HERTZ esk 165

מגבר:

JBL 1004

סאב:

Kenwood KFC-W2505

באזור ראשל"צ דיברתי עם יוסי אלפיין

אבל זה יצא לי יקר מידי (900 ש"ח בישביל חיווט בסיסי)

עם יש לכם מקום שזה יצא יותר זול אבל התקנה איכותית

ישמח להצעות

פורסם

אולי המחיר שיוסי נתן לך נראה קצת יקר אבל ההתקנה שלו שווה כל שקל

הבן אדם אומן

תעבור בחיפוש בפורום על ההתקנות שלו ותראה בעצמך

פורסם

בדיוק עכשיו רשמתי באיזה שרשור הודעה על מתקינים אבל זה באיזור ראש העין,

תראה אני גם הולך לשם שבוע הבא לסדר את כל החיווט אצלי במערכת והם מאוד מקצועיים.

בקשר לחיווט, תראה אתה יכול גם להגיע ל2000 שקל חיווט השאלה במה אתה משתמש, אבל אם זה חיווט בסיסי זה באמת יכול לצאת לך זול יותר במקומות אחרים.

בכל אופן אין לי את המספר שלהם כרגע אני צריך לבקש מחבר אם תרצה תפנה אליי בפרטי אפשר אפילו להגיע ביחד אולי יסדרו לנו מחיר טוב יותר.

פורסם

מנסיוני האישי,

כלל ראשון בכל רכישה של מוצר או קבלת שירות בתשלום-תציב לעצמך תקציב רף שממנו לא תחרוג !

אצלי ברכב למשל העברת חיווט כללה פירוק כיסאות במושב הקדמי +אחורי ,הרמת בידוד תחתון (ספוגים ענקיים),וכו' אם היית רואה את הרכב היית נבהל וזה לקח יום שלם,כדי לקבל מושג יותר טוב מה זה היה אמור לכלול אצלך אולי תפרט ?

אתה יכול לגלות שמחיר עבור עבודה דומה יכול להיות די דומה אצל מתקינים אחרים שאצלם הנסיון והאיכות לא ברורים ומוכרים,אבל אם ברצונך לחסוך בכל מחיר או להחליט לא להשקיע כל כך הרבה זה כבר שיקולך הפרטי.

פורסם

הבעיה פשוט שאני לא מכיר את המחירים להתקנה

והמחיר פשוט נשמע לי יקר מידי, בהתייחס לזה שזה חיווט בסיסי

ואולי זה באמת המחיר בגלל זה שאלתי.

וגם אני כמו שאני שומע יוסי מעולה, ואני מפחד ליפול על איזה חאפר

שלא יתקין לי טוב ולא יכוון לי טוב תמערכת ,אני אחפש עוד אופציות ואני אחשוב על זה

תודה לכולם :)

פורסם

עדיף לשלם פעם אחת יקר ולקבל התקנה איכותית מאשר לסבול עם התקנה זולה ולשלם עליה בסוף כפליים.

מנסיון אני אומר לך - התקנה ואיטום איכותיים יתנו לך יותר מאשר איזה שדרוג רכיב כזה או אחר.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

ישראל JUNIOR66 ורוני roni_n עושים התקנות מעולות.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

מנסיוני, ומנסיון חבריי הרבים, אני ממליץ לך בחום על יוסי. בהתקנה סטנדרטית ומינימליסטית, הפערים בינו לבין מתקין חובבן של שניצלים/סלוף הם במקרה הטוב כמה מאות שקלים. הערך המוסף גדול פי כמה וכמה. שלא נדבר על "מינימליזם" ו"סטנדרטי" שזה מילים גסות אצל יוסי.

הייתי ממתין קצת, חוסך עוד קצת ועושה עבודה כמו שצריך. אם אתה ממש רעב למרק תימני טוב, תמיד יש את אמא של דני.. :)

• תוכן חדש...