Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת תם בנושא גריטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה מונע ממני לקנות כל חודש כמה מכוניות שעומדות בתנאים של המשרד לאיכות הסביבה במחירים נמוכים (עד 2000 ש"ח למשל), ולמסור אותם תמורת 3000 ש"ח? האם ישנה בחוק איזושהי הגבלה בעניין? ולמען הסר ספק, אינני "גורם עברייני"...8)

אני מקווה שלא יקפצו עלי חובבי האספנות...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה גורם לך לחשוב שמישהו שיכול למכור את האוטו שלו ב3000 אלף שקל ימכור לך אותו ב2000 שקל ?

חוסר ידיעה?

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

אפשרי בהחלט, אבל כל נושא הגריטה לא ימריא בארץ וחבל.

א. חייבים טסט. אם יש לרכב טסט זאת אומרת שהוא במצב נסיעה. למה שאני אמכור רכב במצב נסיעה?

ב. סכום מגוחך. החלטתי להעיף את הרכב לגריטה אחרי שלא מצאתי סטודנט תפרן או עולה חדש שיהיה מוכן לקנות אותו במחיר גבוה יותר. מה לעזאזל אני אקנה ב-3,000 שקלים? אותה גרוטה אולי בשנה - שנתיים יותר חדשה. למה שאעשה זאת אם סעיף א' תקף? למה שאני אחליף גרוטאה שאני מכיר בחתול בשק?

אם היו נותנים 10K אז יש על מה לדבר. בפחות מזה סתם תוכנית ממשלתית שנועדה לספק ג'ובים ולעשות רושם כאילו פועלים למען הורדת הגיל הממוצע של הרכבים. סתם רוצים לשים V.

פורסם

אני אפרט קצת יותר.

קודם כל רבים ימכרו את הרכב בפחות מ-3000, הרבה פחות. גם בגלל חוסר ידיעה (ופה המצפון די מציק לי), וגם בגלל חוסר זמן וסבלנות. לי אישית יש זמן, וישנה סבלנות. השאלה היא אם מבחינה חוקית אין הגבלה על מספר הרכבים שאדם יכול למסור לגריטה.

השיקול של "לאיזה רכב אני אשתדרג ב-3000 ש"ח?", לא תקף מבחינתי, כי זו לא המטרה. מבחינתי זו דרך קלה להרוויח כמה שקלים. שוב, לי באופן אישי יש זמן פנוי לזה, לפחות כרגע. זה כרוך בביטול רשיון במשרד הרישוי, מסירת הרכב בחולון אם אני לא טועה, וזהו פחות או יותר.

פורסם

תתחיל לחפש רכבים בני 20 ומעלה שיש להם טסט בתוקף, או שאין טסט פחות משנה.

אח"כ תבצע העברת בעלות על שימך. הכסף נכנס ישירות לחשבון של הבעלים הרשום בלבד.

אם הרכב במצב נסיעה, מזלך שפר, אם אינו במצב נסיעה, תוסיף לחשבון גם גרר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני לא מצאתי את העובדות המדוייקות, אך אם אני לא טועה, ישנה מגבלה על כמות הרכבים שניתן לרשום על שמך כל שנה, כדי למנוע מאדם פרטי לפעול כסוחר רכב.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
רכב עם טסט ולא במצב נסיעה גם כן הולך?

לפי מה שקראתי, לא מצאתי הגבלה כלשהי לענין זה, כך שסביר שאין מגבלה, אבל עדיין אתה צריך לעשות העברת בעלות ולהביאו עם גרר.

ארז,

לא ידוע לי על הגבלת בעלויות על רכב. ההבדל היחיד שיש לטובת סוחרים, זה שהם יכולים לרשום על שמם בלי שתרשם יד נוספת. הם מקבלים רשיון אדום שאינו מאפשר להם לנהוג ברכב אלא אך ורק כאשר תלוי עליו "במבחן".

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אח"כ תבצע העברת בעלות על שימך. הכסף נכנס ישירות לחשבון של הבעלים הרשום בלבד.

אם הרכב במצב נסיעה, מזלך שפר, אם אינו במצב נסיעה, תוסיף לחשבון גם גרר.

.

חייב להיות טסט בתוקף.

פורסם
חייב להיות טסט בתוקף.

בתגובה מס' 6 זה היה כתוב בשקוף, אני מקווה שעכשיו רואים את זה.

.

פורסם

ובזה מר שליט אמיר סתמת את הגולל על גחמותיו של פותח השרשור.

היחידים שירימו קופה על ההליך הזה יהיו מפרקי הרכב(הגורטים) שיחלטו ממנו החוצה חלקים יקרים.

פורסם

לא אני. הבאתי את הכתוב בתנאי המכרז.

על פי תנאי המכרז, גורטי הרכב לא יוכלו לפרק ח"ח לניצול חוזר כח"ח. הם יוכלו לנצל את הרכב אך ורק כחומרי גלם למיחזור, כגון: דלקים, שמנים, עופרת, גז מזגנים, מתכות, צמיגים וכד'.

.

פורסם
ובזה מר שליט אמיר סתמת את הגולל על גחמותיו של פותח השרשור.

היחידים שירימו קופה על ההליך הזה יהיו מפרקי הרכב(הגורטים) שיחלטו ממנו החוצה חלקים יקרים.

לא נסתם הגולל... הדבר היחיד שיכול להרוס לי את תוכנית "ההתעשרות", זו הגבלה על כמות הרכבים שאדם יכול למסור לגריטה בשנה, והגבלה כזאת עדיין לא מצאתי שקיימת...

פורסם
לא אני. הבאתי את הכתוב בתנאי המכרז.

על פי תנאי המכרז, גורטי הרכב לא יוכלו לפרק ח"ח לניצול חוזר כח"ח. הם יוכלו לנצל את הרכב אך ורק כחומרי גלם למיחזור, כגון: דלקים, שמנים, עופרת, גז מזגנים, מתכות, צמיגים וכד'.

.

ימים יגידו.

• תוכן חדש...