Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית רעידות במאזדה 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מאזדה 6 שנת 2003.

לאחרונה עשיתי לה טיפול די גדול כדי לסדר כמה תקלות, החלפת תושבת מנוע קרועה, בוקסות קרועות, רצועת מנוע ומותחן רצועת מנוע, כיוון פרונט וגלגלים וגם החלפת צמיגים.

למרות הטיפול הגדול אני לא יכול שלא לשים לב שהאוטו עדיין רועד ומשמיע רעשים מעצבנים.

אם מישהו יכול לתת את חוות דעתו אני אשמח מאוד!

ועוד משהו קטן, אני מרגיש באוטו שפשוט אין לי בולמים. אני נופל בבורות וממש נשבר לי הגב, ולמרות זאת בשני מוסכים אמרו לי שאין בעיה לפי מה שהם רואים. מישהו מכיר קצת יותר טוב את האוטו?

תודה רבה!

פורסם

לגבי הרעידות, אחרי החלפת צמיגים עשו איזון?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

כאשר הרכב הנ"ל מכוון נכון , לא מרגישים שום רעידה .

מאחר וטיפלתה בתושבות , רצוי להכנס למוסך מורשה מאזדה , ולהתייעץ עימם .

אפשר כי אתה צריך כיוון מדוייק יותר למצערת בסרק , או ניקוי סעפת יניקה ( לא רשמתה מה מצב סל"ד המנוע כאשר משולב ב D )

כדאי לגשת למוסך מורשה ולקבל חוות דעת בקשקר לרעידות .

מאזדה 6 - בבסיסה רכב קצת נוקשה , ולכן אחיזת כביש והנאה לנהג , ע"ח רכות .

חבר שלי , החליף בולמים קדמיים , מאחר והם היו לא תקינים ( נגמרו ).

הבולמים החדשים , של מונרו - קצת יותר רכים , ולדעתו יותר נוח , אני לא הרגשתי בהבדל !

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תודה רבה על הייעוץ! וד"א הסל"ד בD עומד על 750 לפי מה שנראה לעין..

וחוץ מזה רק רציתי להגיד לך שהאוטו עושה לי המון רעשי פלסטיקים מאחורי ההגה..יש לך מושג מה אני יכול לעשות עם זה?

לילה טוב!:-D

פורסם

להתחיל מבדיקת סיבובי הסרק של המנוע , להתחבר למחשב במוסך ולבדוק .

אם הרכב מתואם טוב - אפשר כי פרקו חלקים בדש, להתקין רדיו או מכשיר אחר ולא החזירו טוב - יבדקו גם זאת במוסך.

לבדוק קודם את נושא תיאום סיבובי הסרק במנוע , ורק אחר כך פירוק ובדיקת הפלסטיקים בדש .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• ספונסר פורום
פורסם

אם הרכבת תושבת מנוע חליפית,האוטו ירעד כנו מלגזה,ברכב הזה,מניסיוני,רק תושבות מקוריות עושות את העבודה.

אורן

פורסם

באמת התקנתי אחת תחליפית בצד הנוסע אני חושב לאחר שהמוסכניק חפר לי שאני לא צריך מקורית ושזה סתם הרבה כסף ואני בתמימותי חשבתי שהוא רוצה בטובתי, אלא שלאחר בירור הבנתי שהוא מרוויח עליי הרבה יותר מאשר במקורית שאין לו שום רווח על החלק.

האם אני יכול לעשות משהו?החלפת התושבת והוספת שאר הכסף לאחת מקורית?

פורסם

אצלי שקניתי את הרכב (מאזדה 6 2003) היתה תושבת מנוע חליפית חדשה והרכב רעד , החלפתי לתושבת אורגינלית במוסך מורשה והכל תקין עכשיו הרכב לא רועד , עלה לי 1000 שקל .

פורסם

שאלה קטנה, התושבת הבעייתית היא הימנית העליונה בצד הנוסע, שד"א אמרו לי שהיא מחלה במאזדה והיא זאת שאחראית לכל הרעידות.

כ"כ הרבה מוסכים אמרו לי דברים אחרים, חלק שצריך מקורית וחלק שכנראה התושבת למטה כנראה קרועה..

למי אני יכול להאמין? ובכל מקרה, האם החלפת תושבת למקורית תעשה לי את האוטו שקט?או שהוא יהיה כמו בחליפית, רק שבמקורית זה יהיה להרבה יותר זמן..?תודה!

פורסם
גם תושבת אורגינלית, שחוזקה בצורה מוגזמת תגרום לרעידות.

פרט,נמק והסבר.

התושבת הימנית(בצד נוסע) היא הכי קובעת על הרעידות ורק מקורית תמנע רעידות.

פורסם

כל תושבת מנוע צריכה להיות מחוזקת,במומנט מסוים שהיצרן קבע.

תושבת מנוע זה למעשה ,חתיכת גומי,שמשני צדדיה,יש חתיכת ברזל לכל צד.

אם מחזקים יותר מדי את ,הבורג של התושבת,הוא לוחץ את הגומי בצורה כזאת שאין לו כבר אלסטיות.

כאילו שחיברת את המנוע לגוף המכונית ישירות עם חתיכת ברזל.

פורסם

לא מדוייק וזה תלוי במבנה התושבת ולא תקף לכל הברגים שלה. יחד עם זאת, תמיד כדאי לסגור ברגים עם ידית מומנט ובמידה הנכונה.

• תוכן חדש...