Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקנית פיג'ו 309

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לקנות את הגדם 309 שנת 93 מנוע 1.6

איך הוא מבחינת טיפולים?

ואם אפשר לשפר אותו למירוצי ראלי?

ואם שווה לי להשקיע עליו 4000 והוא בלי טסט?

פורסם

אני מחזיק כרכב שני בבית פז'ו 309 שנת 89' ואני חייב לומר לך שזה רכב מאוד מהנה לנהיגה. יש לו התנהגות כביש ניטרלית ונהדרת. ההגה משדר לך מה קורה שם למטה ואחיזת הכביש שלה מעולה. המושבים כמעט ספורטיביים ובעלי תמיכה מעולה לגב ולירכיים והמנוע סוחב לא רע בכלל, אך כמובן שהוא קטן על השלדה הזו. אם תשפר אותה תהנה עוד יותר מן הסתם.

פורסם
אני מחזיק כרכב שני בבית פז'ו 309 שנת 89' ואני חייב לומר לך שזה רכב מאוד מהנה לנהיגה. יש לו התנהגות כביש ניטרלית ונהדרת. ההגה משדר לך מה קורה שם למטה ואחיזת הכביש שלה מעולה. המושבים כמעט ספורטיביים ובעלי תמיכה מעולה לגב ולירכיים והמנוע סוחב לא רע בכלל, אך כמובן שהוא קטן על השלדה הזו. אם תשפר אותה תהנה עוד יותר מן הסתם.

כן אני יודע שהוא נח וכו...

אבל איך הוא מבחינת טיפולים והשאר???

פורסם

מבחינת טיפולים אין משהו חריג. חשוב לשים לב שהמנוע הוא מנוע XU שרגיש מאוד להתחממות ולשימוש בנוזל קירור שאינו איכותי.

השאלה היא למה דווקא 309 לראלי? רוב אלו שמתחילים בראלי בוחרים ב106 או ב205 הקטנות יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

309 בלי טסט ב4000 ש"ח זאת ממש לא הזדמנות ,רק האגרה והתיקונים+אישור בלמים יכולים להגיע לעוד 2000 שקל.

אז איפה פה ההזדמנות?

הייתי מחפש 405 או סיטרואן ZX במחיר הזה ורק רכב נוסע עם טסט.

309 זה רכב עם פלסטיקה מתפרקת ותא נוסעים מאוד מיושן ו93 זאת השנה האחרונה שהוא יוצר ז"א שאין רכבים מפירוק/יבוא משנים יותר מתקדמות.

ZX יוצר עד 98 ו405 עד 97.

כל מה שיש ב309 מבחינת נוחות/התנהגות יש גם בZX,405 .

פורסם
309 בלי טסט ב4000 ש"ח זאת ממש לא הזדמנות ,רק האגרה והתיקונים+אישור בלמים יכולים להגיע לעוד 2000 שקל.

אז איפה פה ההזדמנות?

הייתי מחפש 405 או סיטרואן ZX במחיר הזה ורק רכב נוסע עם טסט.

309 זה רכב עם פלסטיקה מתפרקת ותא נוסעים מאוד מיושן ו93 זאת השנה האחרונה שהוא יוצר ז"א שאין רכבים מפירוק/יבוא משנים יותר מתקדמות.

ZX יוצר עד 98 ו405 עד 97.

כל מה שיש ב309 מבחינת נוחות/התנהגות יש גם בZX,405 .

זה תגובה...

תודה על המידע מאוד עזרת לי

• תוכן חדש...