Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום, אחרי תקופה ארוכה שוב אני חוזר אליכם עם הבעיה המוכרת "יללת אלטרנטור".

קצת היסטוריה,הייתה לי בעיה עם יללת אלטרנטור בקומפוננט ניסיתי את כל הדברים שהציעו לי לעשות רכה לRCA להפריד וכלום לא עזר, בסופו של דבר קניתי משתיק רעשים של רוקפורד הבעיה נפתרה.

עכשיו לאחר חצי שנה של שקט ביום בהיר שוב הבעיה חזרה אבל ל6X9 ולסאבים, אני כבר מיואש, חייב לציין שעדין לא ניסיתי לחבר אליהם משתיק רעשים.

אם תוכלו לתת לי עוד הצעות לפיתרונות אני אשמח לנסות.

נ.ב

HU של קנאוד

תודה מראש, רונאל

פורסם

כבל מתח וRCA באותו צד או בצדדים נפרדים?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

פעם הבאה כשיהיה לך את הרעש תשחרר את הברגים של המגבר

יכול להיות שהברגים נוגעים בפח של הרכב וזה יוצר את הבעיה

וזה תקף גם אם חיברת את המגבר למענת גב של המושב באחורי

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תנסה לעשות סדר בין הכבלים שלא יהיה בלאגן כמו רוב ההתקנות שהכל זרוק מתחת למושב האחורי

לפעמים אם תשנה מסלול (גם בסנטימטרים בודדים) ל RCA הבעייתי או שתשים אחד איכותי יותר זה עוזר

• תוכן חדש...