Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לייעוץ Mercedes C240

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האוטו נמכר כבר ב90K.

אל תדבאס, לא פיספסת את עיסקת חייך. עוד שנתיים שלוש והרכב הזה יאבד לגמרי את תדמיתו היוקרית, שגם ככה לא נשאר ממנה יותר מדי ואז בכלל ערכו ישחק.

במחיר הנ"ל אתה יכול לקבל את הרכב הנ"ל בשנתיים שלוש יותר מתקדמות.

וכמה אתה חושב שהב.מ.וו שלך מאבדת מהמחירון מדי שנה? נכון, הרבה מאוד. ב.מ וו שמורה לא שווה את מחיר המחירון יותר ממה שמרצדס שמורה תהיה (או כל אוטו אחר לצורך העניין).

.

ביום שישי שעבר פורסם מודעה מאוטו-דיל על מבצעי השבוע, הופיע שם אוטו בדיוק כמו שלי רק מודל 2006 הרכב נמכר ביום שלישי ב155 במקום מחירון של 165 בחישוב מהיר מדובר על 7%פחות מהמחירון.

זה שיש ירידה חדה במחירון זאת אמת. אך שוב הקהל של רוכשי ב.מ.וו הוא שונה מהקהל של מרצדס!

ב.מ.וו זה רכב שהוא מראש מכוייל יותר לספורטיביות, לאומת מרצדס שמתפשרת על ביצועים לטובת נוחות ובעלת תדמית מבוגרת יותר.

על כן ב.מ.ו סוחפת אחריה קהל של מושבעים נרקומנים שמוכנים לשלם הרבה בישביל יכולת דימיות משובחות, מה שלא קיים למרצדס.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לא מתבאס כיוון שבמחיר הזה לא הייתי רוכש אותו, אך בכל זאת האוטו מאוד מצא חן בעיניי.

יש לכם הצעות לרכב דומה במסגרת התקציב אפילו עם נטיה יותר ספורטיבית כמו לדוג' BMW.

ובקשר לקונה:"פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים"

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

ב-20K מעל המחירון זה באמת מוגזם.

TosTos, בבקשה אל תזכיר יותר את אוטודיל, התחמנים האלה הם לא אמת מידה לכלום...

פורסם

ב90K אתה יכול לרכוש יופי של BMW 318 וולטרוניק שנת 2005 143כ"ס צריכת דלק בכביש מהיר 1:15, המכונית נחשבת אמינה.

אך הוצאות הביטוח שלה יחסית יקרות, ולא קיים כל כך מלאי של חלקי חילוף OEM ככה ששעלות התחזוקה שלה יותר יקרה ממרצדס.

אם אתה רוצה מכונית יוקרתית שיהיה זול יחסית להחזיק אותה זה מרצדס, שוב בגלל המוניות.

תחפש מודעות בידיעות אחרונות שם מתפרסמות המציאות האמיתיות, כי מי שמשלם כסף על פרסומת זה אחד שבאמת רוצה למכור ובד"כ כאלה שלא יודעים כל כך על האינטרנט משמע אנשים מבוגרים.

פורסם
ב90K אתה יכול לרכוש יופי של BMW 318 וולטרוניק שנת 2005 143כ"ס צריכת דלק בכביש מהיר 1:15, המכונית נחשבת אמינה.

.

על גרר אולי.

פורסם

חבל, אם היה ניתן לרכוש את הרכב במחיר מחירון זו הייתה יכולה להיות רכישה מצוינת.

בכל מקרה לדעתי, אם אתה מעונין ברכב בעל נוחות, תדמית, איכות ויכולת תחזוקה שפויה אז מרצדס מסדרת C היא הבחירה ההגיונית.

פורסם
על גרר אולי.

האם אתה מדבר מניסיון או מהשערות שהן לא כל כך מבוססות?

כי אני מדבר מניסיון, הרכב שלי על 100 קמ"ש לוגם אחד ל18.

פורסם
האם אתה מדבר מניסיון או מהשערות שהן לא כל כך מבוססות?

כי אני מדבר מניסיון, הרכב שלי על 100 קמ"ש לוגם אחד ל18.

בירידה,הרגל שלך לא על הגז,המערכת מכובת,החלונות סגורים,ונכבה גם את האורות שהאלטרנטור לא יצרוך דלק....

אהה ואין עצירות בדרך,אתה לבד על הכביש עם CRUISE CONTROL פועל? ניחשתי נכון? כי זה המצב היחידי שבו ניתן להגיע לתוצאה כזאת... ואז? האמת? לא משתלם ההוצאות שנובעות מלהחזיק במוו.

פורסם

בנסיעה משולבת עם מערכת ואפילו אורות:wink: עם חלונות סגורים עדיין זה אחד ל18 בירידה זה אחד ל33.

אני מדבר על ניסעה רגילה בכביש מהיר לאורך זמן, עם ניסיון לחסוך כמה שיותר כלומר לשמור מרחק בצורה תקינה ולהמנע מבלימות חריפות.

.

יש ברכב שש הילוכים, ובנסיעה על 100 קמ"ש המנוע יושב על 2000 סל"ד.

פורסם

יש לי ברכב 4 הילוכים ועדיין ב100 אני על 2000 סל"ד.

תשמע,זה שהמחשב הראה את זה בתור צריכת רגעית לא אומר שזה אכן ככה.

אני גם על 528 קרועה מודל 97 ,הצלחתי להגיע לצריכה רגעית של 4.9 ליטר ל100 ק"מ.... ובמציאות בתחנה דלק משום מה לא האמינו לי :wink:

פורסם

אז זהו שאני לא מדבר איתך על צריכה רגעית, אני מדבר איתך על צרכיה קבוע.

על נסיעה של נגיד מתל אביב לחיפה בכביש פתוח

פורסם

בוא תעשה נסיון, שים 50 שקל ברכב בדיוק עם הידלקות המנורה ובו זמנית תאפס את ק"מ הנסיעה למצב זמני.

תספר לי כמה ק"מ עברתם...

רק תקווה שאחרי הרבה פחות מהחישוב שלך לק"מ של 1-18 תהיה תחנת דלק.

רק תצפה לכיוון יותר של 1-12 באותם תנאים.

פורסם

http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=230993

יש פה עוד חברה עם אוטו כמו שלי שמדברים על ממוצע בכביש מהיר: של 40MPG שזה אחד ל16.84.

יש ברכב מערכת תזמון שסתומים חשמלית שמתאימה את גובה פתיחת השסתומים למצב אידיאלי, הדבר מביא לנצילות גבוה מאוד של המנוע.

בעיר לדוגמא הצריכה יורדת פלאים ל1 ל 7.4, מכיוון שהממיר מומנט לא נעול ובכל זאת 1.7 טון..

• תוכן חדש...