Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה SIGNO או גולף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היה לי גולף 2001 SDI ידני, אומנם דיזל אבל מאוד נהנתי מרכב.

מאוד חסכונית מבחינת דלק, הייתי עושה סביבות 1000 ק"מ למיכל (בעיקר מחוץ לעיר).

מבחינת טיפולים כמו כל הרכבים...היום גם במוסך מורשה אתה יכול לבחור חלקים לא מקוריים (בחצי מחיר) שמאושרים ע"י פולסווגן.

וחוץ מבלמים הייתי שם חלקים לא מקוריים ואתה בכלל לא מרגיש.

מבחינת חווית נסיעה, אני אישית אהבתי. הפלסטיק של גולף הוא איכותי והנדסת אנוש מאוד נוחה, מה שנותן הרגשת נסיעה מהנה ותחושה של רכב אמין, חזק ואיכותי. (והוא באמת כזה)

מבחינת בטיחות, רכב חזק מאוד, אמין, בעל כריות אוויר.

גם אני בזמנו התלבטתי בין סיאט לפולסווגן ולא מתחרט על זה שבחרתי גולף.

אם הייתי צריך לבחור היום, הייתי לוקח גולף.

פורסם

מנוע הSDI (דיזל ללא טורבו) שיש בגולף, פולו, קורדובה, פאביה ואיביזה שותה 1 ל18- 20 ק"מ. אם נוהגים רגוע ובמהירות סבתא (80-90 קמ"ש) לא בעיה להגיע ליותר מ22 ק"מ לליטר.

נפח המיכל (לפחות בפולו וקורדובה) ע"פ היצרן הוא 45 ליטרים+ כ7 ליטר "רזרבה". עם הוצאת אויר אפשר להגיע ל56 ליטר.

ולענייננו- תלוי בצרכים, האיביזה צפופה מאחור (לקטועי רגליים) וקטנה יותר. הגולף יחסית מרווחת, גדולה יותר, כבדה יותר ובטוחה יותר.

לגבי האמינות- אני מכיר רק את גרסת הדיזל, שבשניהן האמינות די דומה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...