Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק 5D מול גולף TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי אייל\בר או אין לי מושג,

אני לפני רכישה של גולף TSI 160 שחורה עם גימור פנים בז', ואני מבין שרכשת לאחרונה אחת כזאת - תתחדש.

לפני השאלה שלי אליך, אני קורא את כל הויכוחים, אין ספק שמעניין כאן.

משום מה נראה לי שיש פה כמה "ילדים" שממש נהנים להתווכח איתך וזה נשמע כאילו אתה כבר משכנע את עצמך לגביי טיב הרכב.

עצתי אליך - עזוב... תן להם להתקע עם המאזדה, פיגו, הונדה - (שאגב הם הכי גנבים - 186K על הונדה אקורד ללא תוספות - ממש בדיחה כי הגולף TSI 160 לא רואה אותה) וכו...

היו לי כ - 14 רכבים בחיי (ליסינג), מקבוצה 2 ועד קבוצה 5...מעולם לא הייתה לי פולקסוואגן, עד שהגעתי לגולף הנוכחית, ובנסיעת מבחן קצרצרה הבנתי למה גולף ולמה TSI 160 (ואני עוד באתי על מנת לרכוש את השירוקו היפהפיה - אך היא לא מתאימה לצרכיי).אוטו איכותי, יפה (עניין של טעם), שימושי, ופשוט נוסע הרבה יותר טוב מכל השאר שהוזכרו כאן.

בקיצור השירוקו הביאה אותי לסוכנות - הגולף החדשה השאירה אותי.

מכל הדברת לא הבנתי, מה הבנת בגולף?

מה פירוש איכותי? שימושי (במה?)?, "נוסע יותר טוב?"

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מכל הדברת לא הבנתי, מה הבנת בגולף?

מה פירוש איכותי? שימושי (במה?)?, "נוסע יותר טוב?"

שום דברת ושום נעליים..

כשאקבל אותו - הנך מוזמן לסיבוב.

ולשאולתיך,

איכותי = שיכוך, רעש, ביצועים, נוחות נסיעה ועוד...

שימושי = סאנרוף, מסך מגע, פתחי מיזוג ליושבים מאחור, מרחב פנימי, שבע כריות אויר (שלא נצטרך) ועוד...

נוסע יותר טוב = מכיר את זה שאתה יושב באוטו מסויים ואיך שאתה מתחיל לנהוג אתה אומר לעצמך - "אני חייב אחת כזאת לעצמי..." ?

זהו לבינתיים..

פורסם
שום דברת ושום נעליים..

ולשאולתיך,

שימושי = סאנרוף, מסך מגע, פתחי מיזוג ליושבים מאחור, מרחב פנימי, שבע כריות אויר (שלא נצטרך) ועוד...

נוסע יותר טוב = מכיר את זה שאתה יושב באוטו מסויים ואיך שאתה מתחיל לנהוג אתה אומר לעצמך - "אני חייב אחת כזאת לעצמי..." ?

זהו לבינתיים..

"אני חייב אחת כזאת לעצמי"?!..

על בימר-כן!

על מרצדס-כן

על אסטון מרטין-פעמיים כן

על גולף-באמת באמת לא..

אתה מגוחך!!

פורסם

יצא לי קצת לנהוג על מאזדה 3 מנוע 2000.

הנתונים שלה טיפה אופטימיים מדי...

גולף 160 לא יותר מהירה ב0.4 על הנייר אלא יותר קרוב ל 1.2 שניות.

ובכל מקרה זה לא ריאלי ליומיום שם ה 160 הרבה יותר גמישה.

גם אצלה יש לציין לא מורגשים 160 כ"ס...

פורסם

לעניין ביטוח - אני עושה כבר רכב שני ברציפות בסוכנות הביטוח של אלייד (כלומר של צ'מפיון). הם משיגים את התנאים הטובים ביותר, ומשמעותית פחות ממה שהוצע לך (קרוב ל- 50% פחות, לכל נהג מעל 30).

לעניין "חייב כזאת לעצמי", עד שהכותבים לא באמת יחפשו לעצמם רכב בסכום הזה, יתיישבו ויחוו בעצמם את הכסאות שפשוט מתאימים עצמם אליך, במקום שתתחיל תרגילי אקרובטיקה; או יתנסו איך הרכב הזה נוסע - הם באמת לא יהיו חייבים אחת כזו לעצמם...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
"אני חייב אחת כזאת לעצמי"?!..

על בימר-כן!

על מרצדס-כן

על אסטון מרטין-פעמיים כן

על גולף-באמת באמת לא..

אתה מגוחך!!

מה לעשות גבר (פיצ'ו??) כנראה אנחנו לא בליגה שלך..

אנחנו אנשים צנועים..

אין לנו כסף למכוניות שהזכרת..ובוודאי שהיינו רוצים אותם (במיוחד את האסטון מרטין ש"מככבת" בכבישי ישראל)

אבל מה לעשות - זהו תקציבינו ובזה קנינו את הכי טוב בנמצא.

יש מבין ???

פורסם
לעניין ביטוח - אני עושה כבר רכב שני ברציפות בסוכנות הביטוח של אלייד (כלומר של צ'מפיון). הם משיגים את התנאים הטובים ביותר, ומשמעותית פחות ממה שהוצע לך (קרוב ל- 50% פחות, לכל נהג מעל 30).

לעניין "חייב כזאת לעצמי", עד שהכותבים לא באמת יחפשו לעצמם רכב בסכום הזה, יתיישבו ויחוו בעצמם את הכסאות שפשוט מתאימים עצמם אליך, במקום שתתחיל תרגילי אקרובטיקה; או יתנסו איך הרכב הזה נוסע - הם באמת לא יהיו חייבים אחת כזו לעצמם...

תודה רבה

ובאמת דיברתי עם בחורה נחמדה בסוכנות שלהם והיא באמת נתנה לי הצעה טובה.

שבת שלום

פורסם
שום דברת ושום נעליים..

ולשאולתיך,

"נוסע יותר טוב...." עושה זום-זום? עושה וורוום וורווום? מכיר דרכים אחרות שלא כמו כולם? לא עומד בפקקים?

באמת הבעת דעה מוצקה ומשכנעת. וגם רצינית.

שאפו.:-)

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
שום דברת ושום נעליים..

ולשאולתיך,

"נוסע יותר טוב...." עושה זום-זום? עושה וורוום וורווום? מכיר דרכים אחרות שלא כמו כולם? לא עומד בפקקים?

באמת הבעת דעה מוצקה ומשכנעת. וגם רצינית.

שאפו.:-)

זום זום זה של מאזדה...

לא נגנוב להם. :wink:

פורסם
בתחילת השרשור נכתב שהסיוויק היא חסרת איבזור והפלסטיק מרגיש זול.

ואני שואל, איזה אבזור חסר בסיויק? יש לי את גרסת הספורט וחוץ מסאנרוף שלא רצינו ובקרת אקלים מפוצלת, שלא צריכים - יש בה הכל... אפילו חימום מושבים (שחימם לי יפה את התחת אתמול).

לא טענתי שחסר אבזור, למרות שהיא מאוד רחוקה מלהיות "גדושה בכל טוב", אבל האיכות מבחינתי מזעזעת, הפלסטיקה מרגישה זולה מאוד, הפתחים לא נפתחים ב"קליק" אלגנטי אלא בצורה זולה ורופפת (לעומת כל הרכבים החדשים שנתקלתי בהם לאחרונה), גימור רע - שלח יד לחיבור בין השמשה הקדמית לגג הרכב ותיווכח, אפילו רכב בן 10 שנים ויותר בעל סגירה נאותה באזור זה ולא פתח לכל האורך סתמי ומוזר, אני יכול להמשיך ולהמשיך.

נ.ב

בנתיים אין עדכונים, אך אני מקווה ששבוע הבא נגש לסוכנות הרלוונטית לצורך ביצוע הזמנה.

:evilbat:
פורסם
לא טענתי שחסר אבזור, למרות שהיא מאוד רחוקה מלהיות "גדושה בכל טוב", אבל האיכות מבחינתי מזעזעת...

הניק שלך הוא WRX, כך שמוזר שתשים לב לדברים מעיין אלו...

פורסם

הקשר הוא הניק שלך, זה שבחרת לייחד בו את עצמך מכל המשתמשים בפורום, שהוא ניק של רכב ספרטני. קראת לעצמך WRX על שם רכב שהוא בלתי נסבל מבחינתך?

פורסם
לא טענתי שחסר אבזור, למרות שהיא מאוד רחוקה מלהיות "גדושה בכל טוב", אבל האיכות מבחינתי מזעזעת, הפלסטיקה מרגישה זולה מאוד, הפתחים לא נפתחים ב"קליק" אלגנטי אלא בצורה זולה ורופפת (לעומת כל הרכבים החדשים שנתקלתי בהם לאחרונה), גימור רע - שלח יד לחיבור בין השמשה הקדמית לגג הרכב ותיווכח, אפילו רכב בן 10 שנים ויותר בעל סגירה נאותה באזור זה ולא פתח לכל האורך סתמי ומוזר, אני יכול להמשיך ולהמשיך.

אני רק אצטט כמה מכתבי רכב ביחס ל"איכות":

Topgear

The Civic's cabin is a fantastically intuitive, ergonomic place, all of it seemingly indebted to the ideas of some futuristic life form Honda has on its staff.

Quality

It's Japanese, so therefore quality is as good as you'll find anywhere. Even being built in Britain doesn't stop it being one of the most robust cars in this class.

Autoexpress

Overall, the quality of materials, including the sports upholstery, and robust build really impress.

Fifth Gear

QUALITY & RELIABILITY

Honda has pushed the boat out with the Civic's brilliantly designed cabin and high-quality materials.

ברור שלא חייבים להסכים, אבל יש מרחק רב בין "איכות מזעזעת" ו"one of the most robust cars in this class/high-quality materials".

ועוד בנושא של איכות. לפי JD Power customer satisfaction poll '08 בין 30 יצרנים HONDA נמצאת במקום השלישי, בזמן ש-VOLKSWAGEN במקום 13.

פורסם
שטויות ה122 איטית יותר, גם על הנייר וגם על הכביש מנסיון לחבר שלי יש ובדקנו את זה, ו160 מהירה ב0.4 שניות על הנייר, אני דיי בטוח שבחיים זה יהיה אפילו לא מורגש.

אם אני לא טועה הספיריט דור 1 עושה 9.9 ל100

וה122 9.5

ה160 אם אני לא טועה עושה 8.

המידע הנ'ל הוא על הנייר כמובן.

• תוכן חדש...