Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק 5D מול גולף TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

CX25GTI

אל תשכח טיפולים וסחירות עתידית שבזה הספיריט 5 דלתות מצטיינת ! (יחסית לגולף)

עם הגיר 5 הילוכים החדש שלה וקיט יניקת אוויר היא לא נופלת בהרבה מהגולף160 (חוץ מהמומנט בהאצות ביניים)

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו תגובתי האחרונה לדבריך בשרשור זה, וגם אותה אני טורח לרשום רק בשל אי הדיוקים וההתעלמות מעובדות שלא תואמות את התיזה שבנית לך פה. אנא, טול קורה מבין עיניך.

סקודה אוקטביה TSI אלגנס עם תוספת קלה במחיר בשביל המסך מגע והשליטה מההגה תציע גם תא מטען ענק בנוסף לכל היתרונות העצומים של הגולף המדהימה שלכם.

האוקטביה מעולה, אבל יש לה תוצאה משמעותית פחות טובה במבחן הריסוק (שלא נדע, כמובן). וכסאות משמעותית פחות נוחים הן מקדימה והן מאחור. וחומרים פחות נעימים למגע. ואבזור שחלקו לקוח מהגולף דור קודם. ומנוע משמעותית יותר בזבזני. וביטוח יותר יקר. ואבזור שלא משנה כמה תוסיף - לא יגיע לרמה של הגולף (או שניתן להוסיף פלאפים מאחורי ההגה? או פנסי ערפל עוקבים פניה? או חיישני חנייה מקוריים (בתוספת תשלום) שמתחברים לתצוגה של הרדיו) - אתה יכול לזלזל בכל אלה כמה שתרצה, אבל אנא ממך, אל תתעלם מקיומם של גדג'טים ואביזרי בטיחות ומתמחורם הראוי. אם אתה לא מבין שזה בכוונה נוצר כך על ידי היצרן, אני ממליץ לך לחבוש את ספסל הלימודים.

בתוספת מחיר לא גדולה ניתן לקנות פסאט, גם היא עם 160 כוחות סוס. אמנם חסרים לה האביזרים הכל כך מגניבים שיש בגולף המדהימה כמו מסך מגע וריפודי עור אבל היא גדולה ומרווחת יותר ולא חסרה איבזור קריטי כמו אביזרי בטיחות. אולי אין לה DSG שהופך את הגולף למכונית כזאת מושלמת אבל תסכימו איתי שפער המחיר, הקבוצות והמיצוב רק ממחיש כמה המחיר של הגולף הוא אסטרונומי.

דווקא יש לה DSG. אבל היא גדולה ולא כל אחד צריך כזה רכב גדול ובזבזני בדלק. כל אחד ומה שמתאים לו. ובהקשר זה - מה מתאים לך? מתי אתה התלבטת על מה להשכיב 180K ש"ח שאתה הרווחת בעבודה קשה? או שהכל פה זה דיונים בתיאוריה? על מה אתה נוהג בדיוק? (בעלים, כמובן, לא רכב של חברים/הורים/חברה וכו')

אני דווקא כן נתקלתי בבעלי 308, רובם בעלים של הגרסה היקרה והמפוארת וכולם התלבטו בינה לבין הגולף. יצא לי לשבת באוטו וגם קיבלתי סיבובון קטן, הרכב פשוט מהמם. תא נוסעים יוקרתי ומרווח הכל בגוונים בהירים ובעיצוב ייחודי שפשוט עושה חשק לנהוג בה. היא מתחרה ראויה מאוד לגולף ולדעתי האישית היא לא נופלת ממנה בשום סעיף קריטי. הביצועים יהיו פחות טובים אבל זה לא הכל בחיים, הפיג'ו נוחה ונעימה יותר לנסיעה בכמה רמות.

כאן באמת אין לי מה להגיד: קיבלת סיבובון.

חבוב, אני היית שמח לרכוש 308 עם 4 שנות אחריות, לו היא הייתה מגרדת את קצה ביצועיה של ה- TSI 160. אפילו אשתי, שבאמת לא מתלהבת יותר מידי מרכבים, אמרה כבר בתחילת נסיעת המבחן שהרכב הזה לא נוסע באותה רציפות ובאופן חלק כמו הגולף או הלאון, וגם לא ממש זריז. אז מה תגיד לנו? להתרגל לתיבה? בשביל זה אני משלם? כדי "להתרגל"? ושוב אני מציין - מבחינת כוח וזמינותו היא רחוקה מהגולף 160 (אך כן מתחרה היטב ב- 122), ואני מתחיל לחשוב שבכלל לא נהגת אי פעם ב- 160 (או שמישהו נתן לך סיבובון?).

במחיר גרסת ה-160 ניתן לקנות 3 סוזוקי אלטו חדשות, עובדה שנשמעת לי תלושה מהמציאות. במחיר של משפחתית אפשר לקנות 3 רכבי מיני חדשים? כמובן שאני לא משווה בניהן (הן לא באותה קטגוריה...:roll: ) אבל זה בא כדי להמחיש את המחיר המוגזם.

וזה בלי להוציא מילה על צ'מפיון הזוועתיים....

אני לא זוכר רכב שנמכר פה ב- 60K ש"ח, אבל הרי אתה אף פעם לא נותן לעובדות (או לחוסר הניסיון שלך באיזה מבין הרכבים שאתה מתיימר למתוח עליהם ביקורת) להפריע לך. כה לחי.

עייפתם אותי. אני רץ לקנות אלטו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני חייב לציין שבאופן טבעי כל חבר בפורום יש את הרכבים שהוא אוהב יותר או פחות,א-ב-ל את הדבקות במטרה של מעריצי הגולף אפילו למעריצות של ירדנה ארזי בזמנו לא היה..

ולאנשי המכירות של צמפיון באמת כל הכבוד,אם הגעתם לנקודה שאתם מצליחים לשכנע לקוחות שגולף=מרצדס ועל הדרך שכל השאר חרא,אתם הפכתם את המכירות לאמנות בהיפנוזה,חיזקו ואימצו!!!.

פורסם

pizo, גם אתה לוקה בעיוורון שפשה כאן?

אני לא מעריץ של VW, אלא של האמת ושל הדיוק. כזה אני - ייקה (שאם כבר מאוהב במותג, אז ברובר).

דבריך האחרונים הם פשוט בועות אוויר ללא תוכן. אף אחד לא מעריץ את המותג (לעומת הערכה רבה לחלק מהרכבים שהוא מנפיק). וגם אתה - לא מנסה אפילו לסתור את הדברים, אלא רק זורק ססמאות. צפויה לך קריירה מעולה בתור פוליטיקאי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כל שרשור הופך לדיון על הגולף, העובדה שדורשים עליה מחיר מופקע, ואיזה אלטרנטיבות במחיר הזה יש.

תגידו, לא נמאס?! אתם תוחנים מים כבר כמה חודשים על כלום.

והאלטו הוא רכב חמוד מאוד במחיר מדהים!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

נראה לי שסגנון הכתיבה שלך מדבר בעד עצמו.

לגבי ההודעות שלך בשירשור זה,הגבתי כבר בהודעות קודמות שלי ולכן לחזור עליהן נראה קצת טיפשי.

האמת כל ההודעות שלך הם באותו הסיגנון,הגולף 160 היא ממש מרצדס,כל השאר ממש דפוק,הפיגו לא סוחבת,המזדה לא יושבת על הכביש,והפורד פשוטה מדי.ובסוף אתה מתלהב מהמולטימדיה המקורית הפשוטה שבגולף..

נו באמת.. אני מצטער אבל זה ממש לא רציני.

פורסם

היי אייל\בר או אין לי מושג,

אני לפני רכישה של גולף TSI 160 שחורה עם גימור פנים בז', ואני מבין שרכשת לאחרונה אחת כזאת - תתחדש.

לפני השאלה שלי אליך, אני קורא את כל הויכוחים, אין ספק שמעניין כאן.

משום מה נראה לי שיש פה כמה "ילדים" שממש נהנים להתווכח איתך וזה נשמע כאילו אתה כבר משכנע את עצמך לגביי טיב הרכב.

עצתי אליך - עזוב... תן להם להתקע עם המאזדה, פיגו, הונדה - (שאגב הם הכי גנבים - 186K על הונדה אקורד ללא תוספות - ממש בדיחה כי הגולף TSI 160 לא רואה אותה) וכו...

היו לי כ - 14 רכבים בחיי (ליסינג), מקבוצה 2 ועד קבוצה 5...מעולם לא הייתה לי פולקסוואגן, עד שהגעתי לגולף הנוכחית, ובנסיעת מבחן קצרצרה הבנתי למה גולף ולמה TSI 160 (ואני עוד באתי על מנת לרכוש את השירוקו היפהפיה - אך היא לא מתאימה לצרכיי).אוטו איכותי, יפה (עניין של טעם), שימושי, ופשוט נוסע הרבה יותר טוב מכל השאר שהוזכרו כאן.

בקיצור השירוקו הביאה אותי לסוכנות - הגולף החדשה השאירה אותי.

וחברים תפנימו איכות היא לא מילה גסה ועל איכות משלמים !!

ושאלתי אליך - בעניין ביטוחים, יש לך המלצה היכן לעשות ? מה העלויות (ישיר - גנבים רוצים בין 8000 - 10000 - חברים לא להתקרב) עומר התותח :twisted: הפנה אותי לחברה שעובדת עם צמפיון ונראה לי שקיבלתי מחיר טוב, אבל אין חכם כבעל ניסיון. מחכה לתשובתך המהירה.

תודה - וסעו בזהירות.

פורסם

להורים שלי יש כבר חודשיים את ה-TSI 122 (הבורה עברה אליי).

אחרי שהם קנו את הרכב ב-152K (עם כמה תוספות והתמקחות) הרבה התפלאו איך הם קנו "גולף במחיר כזה".

אמא שלי לא ענתה להם, רק אמרה להם שאחרי כמעט 8 שנים עם בורה, לא היה לה ספק אם הרכב הבא יהיה של פולקסוואגן.

מנסיון על נהיגה על מאזדה 3 (שנת 2006) של הבעל בית שלי, האוטו מרגיש מאוד קליל על הכביש, אפילו על הבורה שלי אני הרגשתי יותר בטוח לנהוג.

גילוי נאות: רצינו להזמין אוקטביה TSI, אבל היה בעיות אז במלאי (דוקא די משעשע לראות אוקטביה שמזוהה בתור מוניות, נותנת בראש לרכב מנהלים).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בתחילת השרשור נכתב שהסיוויק היא חסרת איבזור והפלסטיק מרגיש זול.

ואני שואל, איזה אבזור חסר בסיויק? יש לי את גרסת הספורט וחוץ מסאנרוף שלא רצינו ובקרת אקלים מפוצלת, שלא צריכים - יש בה הכל... אפילו חימום מושבים (שחימם לי יפה את התחת אתמול).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ושאלתי אליך - בעניין ביטוחים, יש לך המלצה היכן לעשות ? מה העלויות (ישיר - גנבים רוצים בין 8000 - 10000 - חברים לא להתקרב) עומר התותח :twisted: הפנה אותי לחברה שעובדת עם צמפיון ונראה לי שקיבלתי מחיר טוב, אבל אין חכם כבעל ניסיון. מחכה לתשובתך המהירה.

תודה - וסעו בזהירות.

כמה שאלות מקדימות.

האם אתה חייב ביטוח ל"כל נהג" על הרכב? האם אתה יכול או רוצה להגביל את הביטוח ל- 1-2 נהגים נקובים בשם? האם הנהגים שינהגו ברכב הם מעל גיל 24 ו/או 40? האם יש לך העדר תביעות ב-3 שנים האחרונות?

אם אתה לא חייב "כל נהג", אני יכול להפנות אותך לסוכנות שהציעה לי ביטוח (מקיף) בקצת פחות מ-4K. לגבי ביטוח חובה מדובר על 1400-1800. אמצעי המיגון שהם דורשים הם עלוקה וכספת.

אגב, מתי הרכב שלך צפוי להמסר לך, מהמלאי?

פורסם

היה לי סיוויק האצבק 2007, לא נעים להגיד 143 כוח כל כך לא זמינים האוטו כבד והמיאוץ ל100 הוא איטי ממה שכוב בנתונים הרשמיים בסביבות 11 וחצי 12.

מבחינת אחיזת כביש הוא מעולה, אך מצד שני שבוע שעבר עשיתי נסיעת מבחן עם הגולף המדוברת מת''א לירושלים, אוטו מדהים באמת!

ביצועים ואחיזה מעולים טיפטרוניק מעולה אפילו טוב מהFR 2008 שלי.

ממליץ ללכת על הגולף.

פורסם
להורים שלי יש כבר חודשיים את ה-TSI 122 (הבורה עברה אליי).

אחרי שהם קנו את הרכב ב-152K (עם כמה תוספות והתמקחות) הרבה התפלאו איך הם קנו "גולף במחיר כזה".

אמא שלי לא ענתה להם, רק אמרה להם שאחרי כמעט 8 שנים עם בורה, לא היה לה ספק אם הרכב הבא יהיה של פולקסוואגן.

מנסיון על נהיגה על מאזדה 3 (שנת 2006) של הבעל בית שלי, האוטו מרגיש מאוד קליל על הכביש, אפילו על הבורה שלי אני הרגשתי יותר בטוח לנהוג.

גילוי נאות: רצינו להזמין אוקטביה TSI, אבל היה בעיות אז במלאי (דוקא די משעשע לראות אוקטביה שמזוהה בתור מוניות, נותנת בראש לרכב מנהלים).

מרגישה כבדה? כי בורה לא זזה והתנהגות שלה בכלל לא ברת השווה עם מזדה.

ודרך אגב מאזדה 3 שוקלת בסביבות 200 קילו יותר מהבורה.

פורסם
bar לא עשיתי לך כלום חוץ מלהביע את דעתי על נושא.

ודרך אגב אני מדבר על מאזדה דור הקודם דרך אגב.

מתן ייעוץ לא מבוסס הוא עבירה על חוקי הפורום. זה לא המקום לקשקשת.

התייחסות לנתונים של רכב לא רלוונטי זו טעות, אז במקום להתנפח תודה שטעית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...