Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נושא רישמי : מכוניות על

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואתה חייב להכניס גם את הפיאט הזאת הישראלית שעושה 0-100 ב3 שניות.

R8 ולמבו אותו מנוע? אולי בוי10. הוי8 זה מנוע של RS4 (איזו פאדיחה). בכל מקרה בקונצרן הזה, זו לא חוכמה, הכל שם מעורבב לא אתפלא אם מנוע 16 הצילינדר של הבוגאטי מורכב משני מנועי RS4 או לחילופין מ4 מנועי סקודה פאביה משופרים.

באמת, אנחנו בישראל, איך הR8 עדיין לא עשתה דרכה לראש הרשימה?

למה להוציא את הבוגאטי?

מפלצת 50 טון לא יכולה להשלים את ההגדרה של מכונית על. מה גם שהיא עוד מפגן טכנולוגי של מיודענו VW ללא שום קשר לשם בוגאטי.

מקלארן F1- הרכב כל כך מדהים שהקדים את זמנו ב15 שנה ועדיין ממשיך להקדים. מעטות המכוניות שיכולות לו. מקלארן בעתמה לא מסוגלת להתעלות על המפלצת שהם בעצמם יצרו.

פורסם

מה כל כך מדהים בF1 שהיא עדיין מקדימה את כולם? (מתוך סקרנות, לא זלזול).

Z4 3.0si, אתה פשוט שונא הVAG של הפורום:-D

Insane things comes from insanely people.

פורסם
הוצאת לי את המילים מהפה.

כל מה כתבת יפה ונכון למעט המשפט שהדגשתי.

ה-M5 מכונית מדהימה בכל פרמטר אפשרי,מכונית על היא לא.

בדיוק כשם שפורשה לא נחשבת למכונית על אלא למכונית סופר ספורטיבית (למעט הקאררה GT).

מכונית על זה שילוב של ביצועים,התנהגות וכמובן לא פחות - המותג.

רוצה לראות משהו מעניין:

האודי R8,כידוע מבוססת וחולקת המון מכלולים,כולל המכלול העיקרי,המנוע, עם אחותה נושאת השור בחזית (למבו' גאיירדו), הגאיירדו נחשבת למכונית על, ה-R8 זוכה לייחס של מכונית סופר ספורט (סטייל פורשה).

אגב, גם האסטון מרטין אינה בדיוק מכונית על,היא יותר מכונית GT, וגם הויירון לא ממש אמורה למצוא את מקומה עם מכוניות העל,למרות הביצועים המדהימים שלה שבכל מבחן אפשרי בדרך כלל מסתכמים ביכולות בקו ישר.

שומאכר,

אתה באמת מעלה סירטון של קאמרי 3.5 ליטר כדי להראות לנו שהיא לא עגלה יפנית,בהקשר לפרארי FXX ?...

דווקא לי זכור שהR8 מקבלת יחס של מכונית על בטופ גיר, אבל פה כבר נכנס העניין מה זאת מכונית על? מכונית מטורפת מעצם המחשבה שלה, כמו הלמבורגיני קונטאש האגדית שבתכ'לס על פי טופ גיר היא סיוט אחד גדול.. אם אני לא טועה יש פרק שלם שעוסק בעניין הזה..

פורסם

בF1 לא חסכו בכלום. מעבר לחומרים, לא חסכו בהנדסה, וזה מה שמביא אותה לביצועים שווי ערך למכוניות הטובות ביותר שקיימות גם היום, 17 שנה לאחר ייצורה..

אני לא שונא VAG, יש להם הרבה מכוניות משתלמות ומעולות, אודי למשל זה באמת "קידמה באמצעות טכנולוגיה". אני גם מעריץ את הפן העסקי\שיווקי- כיצד הם מצליחים "להשתלט" על העולם עם אוסף של חלקים שמוצג כל פעם אחרת.

הכל טוב ויפה שאתה מודע למה שאתה קונה ולרכב עצמו כי הרי ידוע ש you get what you pay for, כך למשל אני אעבור בשקט על העובדה שלS5 ולסיאט איביזה יש בדיוק אותו סאן רוף(בדוק) כי אני מבין שבמחיר של 500K +- לא תמצא בישראל מכונית קופה פרימיום מונעת וי8 (אם הרכב היה עולה 950,000 שח כמו מכוניות פרימיום אחרות מונעות וי8 שום פרט קטן לא היה עובר בפחות משלמות)

אך שמנסים להשוות פרה לכבשה, נמר לחתול ופרארי ללמבו או יותר גרוע, אודי לפרארי, צריך לעמוד על המשמר :)

לבחור למעלה-

"דווקא לי זכור שהR8 מקבלת יחס של מכונית על בטופ גיר, אבל פה כבר נכנס העניין מה זאת מכונית על? מכונית מטורפת מעצם המחשבה שלה, כמו הלמבורגיני קונטאש האגדית שבתכ'לס על פי טופ גיר היא סיוט אחד גדול.. אם אני לא טועה יש פרק שלם שעוסק בעניין הזה.."

99.999 מהדברים שיוצאים לקלרקסון מהפה הם שטויות לשם בידור.

קונטאש היא סיוט עכשיו שהיא בת 20.

R8 קיבלה יחס של "מכונית על" כי ככה היה להם נוח.

סתם חומר למחשבה- קלרקסון מבזבז את רוב זמנו בלצחוק על מכוניות אמריקאיות כדי לשעשע את הבריטים בעוד הוא בעצמו קונה כאלה.

הוא בזבז תוכנית שלמה בלצחוק על הZ8 אלפינה שלבסוף הקיפה את המסלול מהר יותר מגאיירדו.

ויש עוד עשרות דוגמאות, אז כך את דבריו בזהירות.

פורסם

אני מאוד מחבב את היגואר XJ 220 ששברה שיאים בזמנה, לפני המקלארן F1 והחזיקה בשיא של המכונית הסדרתית המהירה ביותר בעולם. היא הגיעה ל-350 קמ"ש (שהם217 מיילים בשעה), מדהים!!! התאוצה ל-100 קמ"ש ארכה 3.8 שניות בלבד.

היא הוצגה רשמית ב-1991 עם עיצוב חדשני ועתידני ביחס לתקופה. המחיר היה 580 אלף דולר שזה סוכם עתק במונחים של לפני 20 שנה. היו לה 542 כוחות סוס ממנוע ה-12 צילינדרים הוותיק של יגואר וגם הנעה כפולה. העיצוב לדעתי הוא מרהיב. שמה של המכונית נבע מהמטרה להשגת מהירות סופית של 220 מיילים בשעה.

לא מצאתי תמונות איכותיות ויפות כמו שהשאר העלו ולכן אם מישהו ימצא כאלה אני אשמח לראות כי אני דיי מאוהב באוטו הזה.

שבת שלום לכולם!

jaguar_xj220.jpg

פורסם
האסטון היא GT זה נכון , אבל היא אחת היפות אז לא יכלתי לא להכניס אותה.

הויירון היא בהחלט מכונית על לכל דבר, היא פשוט ברמה אחרת מהאחרות.

.

זה שהאסטון מדהימה זה נכון,ועדיין,היא מוגדרת כמכונית GT ולא כמכונית על,בניגוד למשל לפרארי 612 שגם היא GT אבל בגלל ה"סמל" מקבלת ארומה של מכונית על.

הווירון לא ממש מכונית על,כן,הנתונים שלה לא פחות ממדהימים,בתור מכונית "הדגמת יכולות".

זו לא מכונית שתקח למסלול,היא שוקלת כמו משאית.

דווקא לי זכור שהR8 מקבלת יחס של מכונית על בטופ גיר, אבל פה כבר נכנס העניין מה זאת מכונית על? ..

טופ גיר זה לא בדיוק המדד האמין,תסתכל בכל המגזינים המובילים והמעורכים בעולם,כמעט בכולם היא לא מוגדרת כמכונית על, בכלל המושג הזה "מכונית על" לא ניתן לכל רכב סופר מהיר,ניתן לספור בערך על כף יד וחצי את היצרנים שמייצרים מכוניות שראויות לתואר מכונית על.

עם להוציא את הM5 אני מסכים איתך, אבל לא הבנתי למה להוציא גם את הבוגאטי מהרשימה?

ההסבר למעלה.

Z4 3.0 IS,

אכן,הכוונה היתה למנוע ה-V10,לקחו אותו מהגאיירדו LP560 והפחיתו לו את מספר הסוסים.

Audi AG unveiled the Audi R8 V10 on 9 December 2008. It uses a 5.2 litre FSI internal combustion engine, based on the unit in the Lamborghini Gallardo LP560-4, but is detuned to produce a motive power output of 386 kilowatts (525 PS; 518 bhp), and generate 530 newton metres (391 ft·lbf) of torque.[3] Compared to the V8 variant, the R8 V10's performance numbers are enhanced. Audi estimates the new 0-100 kilometres per hour (62 mph) time as only 3.9 seconds, 60-124 mph in 8.1 seconds, and a top speed of 196 mph (315.4 km/h). Other changes to the V10 version of the R8 include some aesthetic differences such as all-LED headlights, interior enhancements, and a more aggressive body styling,[8] larger rear brakes and unique roadwheels.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שומאכר,

אתה באמת מעלה סירטון של קאמרי 3.5 ליטר כדי להראות לנו שהיא לא עגלה יפנית,בהקשר לפרארי FXX ?...

התייחסתי לתגובתו של Z4 והדגשתי שזה לא קשור לנושא מכוניות העל - פשוט לקרוא למנוע הזה "מנוע של עגלת בייגלה יפנית" לא נראה לי הגיוני. ביחס ללמבורגיני כן, אבל ביחס למכוניות אחרות לא כלכך (כמו ששמת לב בסירטון). זה הכל. לא קישרתי כלל וכלל בין ה-V6 של הקאמרי למכוניות העל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איך יכלתם לשכוח.

אחת הקלאסיקות המדהימות עד היום.

והפוסטר שהיתה לי בחדר שהייתי ילד קטן, ובתחילת שנות ה-90 להיט אצל נערים מתבגרים.

ferrari-f40-lm-1990-rm-auctions-001.jpg

צריך להרוג אנשים שמביאים רכב כזה למצב כזה: :x

dubai-ferrari-f40-1.jpg

וכמובן הטסטרוסה המדהימה.

sprintage%20ferrari%20testarossa_3857.jpg

Ferrari-Testarossa-Red-Rear-Angle-8-st.jpg

אין ספק שהמכוניות הכי מדהימות של פרארי (עם כל הכבוד לאנזו ול-F430 סקורדיה) היו בשנות ה-80.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הרכב שנרקב נראה כמו רפליקה על שלדה של מיאטה או MR2, תראה איזה קצרה היא ביחס למקור מה שגורם לפרופורציות קצת מוזרות...

יש עוד הרבה רכבים שלו פורסמו כמו הלמבורגיני מיורה המדהימה, והקונטאש הדרמתית, הדיאבלו השרירית ועוד רבות וטובות.

פורסם

זאת לא F40 אמיתית אלא "קיט קאר".

תראו סרטון של קלארקסון על מכוניות על ישנות VS חדשות: http://www.youtube.com/watch?v=2zOZSebmvh4

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...