Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי סט היי אנרגי 3 חלקים ואני קונה אוטו חדש ולא מעוניין לעשות בניות, מחפש סט ברמה גבווה שיגובר אקטיבית (על הקרוס האקטיבי של הרדיו דיסק)

מחפש סט שיפצה על התדרים של המיד עד כמה שאפשר.

חשבתי על כמה סטים:

1 טוויטר של סופרמו פיקלו + מיד וופר טוב

2 הרץ מילה

תציעו הצעות.

.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכול לכתוב את מפרט המערכת שלך כדי שנוכל לעזור לך טוב יותר ?

ממש מומלץ שתשמע בעצמך ותבחר את מה שנשמע לך הכי טוב. יש פה המון טעם אישי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

1+

מילה (MLK165) סט מצויין לתקציב שלך,

אבל אין כמו שמיעה.

תגיע למפגש, נשמע את שלך ואתה את שלנו ואז תדע למה MLK165 מסוגלים.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

הייתי ממליץ לך לשמוע גם את הסט הזה של SEAS PS165/1.

לדעתי אחלה סט.

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

ולפני שאתה קופץ למסקנות על הסיז המעולה ללא ספק של דני זכור שהוא יושב על מגבר סלסטרה סדרה RA ויחידת ראש+מעבד של אלפיין F#1 סטטוס + בניות(וגם איטום). ציוד שהוא בכמה רמות מעל מה שיש לך. תשמע-תבין :-D

חבר'ה חשוב לציין את זה לפני שממליצים למישהו לערוך השוואות!

גיל.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

לטעמי הוואפר לא חלש ואין שום בעיה איתו. נשמע מצויין. לא פחות טוב מהלגאטיה. לדעתי סט שדומה ברמתו. העניין שהבחור צריך לקחת בחשבון זה שהסט הנ"ל מותקן בקונסטרוקציה יקרה ואיכותית מאוד. הוא אפילו לא מעוניין בבניות לא כל שכן איטום סלסטרה וקנית מכשיר שקורא אות כמו האף 1.

שיבין זאת חד וחלק.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

גיל,

צודק אבל אל תשכח גם אתה דבר אחד, זה תקף לגבי כל הסטים. כל סט בלי איטום, בלי חיווט טוב בלי HU והגברה איכותית

ישמע פחות טוב.

אני שמעתי את הסט הנ"ל אצל דני וגם אצל איציק, אני חושב שאצלו הסדרה היא הרפרנס והם שניהם נשמעו לא פחות ממדהים.

2 הסטים מאוד דומים באופיים ובגוון הצליל. מה עוד שאצל איציק שאר רכיבי המערכת לא באותה רמה כמו ברכב של דני ולמרות זאת אהבתי לא פחות.

גם את זאת הוא צריך להבין חד וחלק. כל סט ישמע פחות טוב כששאר הרכיבים פחות טובים.

היכן הוא רשם שהוא לא רוצה לעשות איטום? בניות מטורפות לסט הזה לא צריך כמו לסט 3 חלקים. טבעות עץ, איטום וניגון לנפח הדלת יספקו.

מעבר לכך גם המילה יעשה עבודה מדהימה, לא התאכזבתי ממנו בשום רכב ששמעתי אותו, אני בכל זאת ממליץ לך לשמוע את הסטים לפני שאתה מתכנן רכישה,

במיוחד בתקציב כזה.

אלי

פורסם

אחרי ששמעתי גם את סיז אצל דני,וגם לגטיה,אז לא ראיתי שום בעיה בבאס בסיז,ואצל דני הסאב לא היה מחובר.

למראת זאת בלגטיה הבאס היה חזק מידי לטעמי,והוא השטלט על תחום המיד,וזה היה לי חסר.

ואני ממליץ בחום על סט הרץ מילה,במיוחד על מגבר אודיסון נותן תוצאה מדהימה!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אלי,

נכון, אתה צודק.

אבל הוא לא מעונין בקורה, הוא לא בעל ציוד ברמה כל כך גבוהה כמו אצל דני למרות שהציוד שלו נחשב גם ברמה גבוהה.

בסך הכל אמרתי שיש לשקלל את העובדות האלה במשוואה שלו של בחירות הקומפוננט.

אין ספק הסיז נשמע מעולה והלגאטיה נשמע מעולה. צריך פשוט לשמוע וללכת על מה שמרגישים שמתאהבים.

לגבי המילה אין לי מידי ניסיון שמיעה איתו. שמעתי פעם אחת היה נשמע טוב. הפציץ במוזיקה אלקטרונית. לא התקרב ברמתו לרמה אצל דני.

• תוכן חדש...