Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת רכב ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

בשעה טובה השתתחרר לי הכסף המיוחל שאני מחכה לו (זה לא הרבה).

אני מבולבל אם לומר את האמת.יש לי סכום של 6 או 7 אלף ש"ח מוקצב לקניית הרכב,ליישור קו וביטוחים גם יש.

הכל טוב ויפה עד שפותחים את יד 2.אני מחפש רכב אספנות או כזה עד שנת 85-86 שבסופו של דבר יהפוך לאספנות (עדיפות לכמה שיותר ישן).הבעיה היא,שבסכומים כאלה יש יותר מידי מכוניות והבחירה קשה.

השם שלי מסגיר את אהבתי לרכב מסויים אבל,אליה וקוץ בה.כסף יש,זכרונות יש,אבל עצבים אוי העצבים לפרק את כל האוטו הזה וגם זמן-אין הרבה.לכן,החלטתי לא להתעסק עם זה.

יש הרבה רכבים אחרים החל מפורדים,וולוו,סובארו ועוד.המבחר עצום.

בקשתי היא-עזרו לי (באופן הכי אובייקטיבי שאפשר) למצוא רכב שיתאים מהבחינות הבאות:

1. אני לא אדם קטן מימדים-לכן אני זקוק לרכב יחסית גדול ונוח.(לא חיפושית-ניסיתי ולא התאים)
  2. דלק- שתהא לו צריכה ממוצעת וטובה.1:8 1:7 זה הקו התחתון.
  3. עדיפות לידני.אם זה רכב שידוע בגיר אוט' שלא עושה בד"כ בעיות--הולך.
  4. חלפים.-עדיפות לרכב עם חלקים שניתן להשיג בארץ.כמה שפחות מחו"ל,בנוסף שלא יהיו יקרים כמו ברולס רויס.(כן,קראתי את ההודעה שרשם בעל הרולס-רויס:grin:)

הסתכלתי על מספר רכבים,תגידו מה שאתם חושבים לנכון,בהתאם לקריטריונים הנ"ל:

סאאב 95.(מנוע 1500 V4)

פורד אסקורט-ברנדה.(מנוע 1300)

וולוו 144-240-740.(מה עדיף מבין הדגמים הנ"ל)

סיטרואנים למיניהם.(לעזאזל,אני מתגעגע ל BX שלי :sad::sad:.מי יודע,אולי אני אתפוס קריזה.:twisted:)

פיז'ו למיניהם.

יש עוד שאני לא זוכר.

חברים,כוונו אותי לדבר הטוב ביותר שניתן למצוא בכסף הזה.

אם שמעתם על רכב טוב שנוסע ויש לו טסט לפחות וגם נראה טוב,ספרו לי-בעיקרון אני מקרית אתא.

מחכה כבר להיות במפגשים - הגיע הזמן.

בתודה,

דודו.

Chevrolet Caprice Classic או בקיצור Triple C שנת 83'

פורסם

לתקציב שלך עדיף רכב אספנות (30+). אתן לך דוגמא:

ביטוח חובה לרכב רגיל יעלה לך 1300 +- שקלים, בעוד שביטוח חובה לרכב אספנות יעלה לך 450 +- שקלים.

ואני כמובן ממליץ לך על "צרפתיה מתפרקת", כמו שלי, שנסעה בשבועיים האחרונים קרוב ל2000 ק"מ בלי רבע תקלה.

(אוטו משנת 76') או כמו הרכב הקודם שלי שעשה לא מעט ק"מ בלי תקלה אחת אפילו אחת קטנה.

פיג'ו 504, 404 / רנו 4, 6, 12, 16 - סוסי עבודה צרפתים "מתפרקים".

וולוו - מעולות!!!

(אגב הברנדה די עגלה, לא ממליץ)

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

BX 1.9 GTI, אם תמצא. אם לא אז 1.9 רגילה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

מניסיון- גם ה-1.6 גיר רגיל "נותן בראש" לא רע!:twisted: והכי מצחיק זה לראות פרצופים של אלה, שעומדים (עמדו:wink: ) ליד ברמזור!:-P:twisted: אבל זה לא מה שהבחור מחפש, אם אני מבין נכון- הוא רוצה משהו כמה שפחות "לשכב מתחת לאוטו", ואם קונים BX- צריך לעשות יישור קו לא קטן, אם באמת רוצים לנסוע איתו כל הזמן! אני בשלי נוסע רק סופי שבוע, לכן עוד לא עשיתי יישור הזה למצב מושלם- אבל לו הייתי צריך ליומיום- בהחלט הייתי חושש לנסוע "ככה" לפני זה! מצד שני- זוהי הבחירה ה"אולטימטיבית" של האוטו הזול ומאד מהנה ומעניין!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יכול להיות שאני משוחד אבל..........

וולוו 144 יכול להיות בישבילך כמו כפפה ליד

מרווח מנוע 2000 סמ"ק דלק סביר

יש המון אפשרויות לתוספות לרכב הזה כמו מזגן הגה כח וכו

בינתיים יש לי את הרכב חודש ולא היתה לי בעיה להשיג חלקים אלא יותר עם מוסך שיסכים להרכיב אותם(חייב אישור מוסך לטסט)

בכל מקרה יתרון נוסף וחשוב הוא שלרכב אספנות פעם בשנה טסט שלא כמו רכב מיושן:-P

אז שיהיה בהצלחה דודו

התחדשתי בוולוו 240 1983

:evil:

פורסם

אני בהתלבטות קשה לגבי הBX,אבל זו האופציה האחרונה.צודק GLUK,אין לי כח להיות מתחת או מעל לרכב למרות שאני מכיר אותו כמו את כף ידי.ברכבים האלה יש המון עבודה גם אם מוצאים אחת טובה.הצנרת שם יקרה,כרגע לא רואה את עצמי משפץ אחת כזו.

ב.מ.וו אני לא חושב,מהסיבה הפשוטה,האגרה יקרה יחסית לרכב אחר,קבוצת רישוי גבוהה.

על 505 או 144 זה רעיון טוב.504 הן מעל התקציב שלי כך גם הרנו למיניהן שהזכרתם מקודם.

יש סאאב 95 ביד 2 צהובה שרוצים עליה 4500 ש"ח.מישהו מכיר יודע משהו על האדון או איך הרכב?

ראיתי גם קורטינות,אוף יש המון בטווח הזה.

שמישהו ינסה לעשות לי סדר בראש.

בבקשה..:roll:

Chevrolet Caprice Classic או בקיצור Triple C שנת 83'

• תוכן חדש...