Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גאייארדו- לפני כולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

לפני כשנה הבטחתי שאשתף את הפורום בחוויות שעברתי בקשר למכוניות בשנים האחרונות, ומאחר ואני בגימלים כבר חודש נראה לי שזה יכול להיות זמן טוב להתחיל...

אני אספר לכם על היום שבו ראיתי את הלמבורגיני גאייארדו, או, כפי שהיא הייתה ידועה אז:הבייבי החדשה של למבורגיני.

זה היה באמצע ספטמבר 2002...

לפני שראיתי את המכונית מגזינים בעולם שיערו שלמכונית יהיה מנוע V-10 עם 500 כ"ס, אבל לשום מגזין בעולם לא הייתה תמונה שלו או איור שלו...

בכל מקרה...

נסעתי בספטמבר לאיטליה בכדי לבקר במפעל פרארי, ובימים לפני זה טיילתי במודנה...

נסעתי עם כמה חברים למפעל למבורגיני, ושם עשו לנו סיור/שיעור על למבורגיני במוזיאון החברה, שצמוד למפעל.

עלינו לקומה השנייה של המוזיאון, שם שמו את רוב מכוניות המרוץ של למבורגיני בעבר(F1, GT) ומכוניות קונספט.

בשלב מסויים הסתכלתי החוצה, וראיתי שמגיעה מכונית לא מזוהה עם כיסויים שחורים עליה, וישר שיערתי שזו הבייבי החדשה, ה-V10.

רצתי למטה כמו מטורף והתחלתי לצלם...

הנהג יצא החוצה וביקש שלא נצלם, אבל זה כבר היה מאוחר מדי...

לאחר מכן הגיעה מורצ'יילגו שהייתה באצמע מבחן "לפני-מסירה-ללקוח" של 100 ק"מ, נהג המבחן יצא, ושאלתי אותו כמה שאלות לגבי המכונית.

שאלתי אותו אם יהיה לגאייארדו מנוע V-10, הוא אישר שכן...שאלתי אותו אם יהיו לה 500 כ"ס, הוא אישר שכן, ולאחר כמה רגעים אמר 'בעצם אני לא בטוח, אני לא יודע, אני לא נוהג בה'.-מאוחר מדי!

מאחר ואני בקשר טוב עם מגזין אוטוקאר התקשרתי אליהם ומסרתי להם את המידע ושלחתי להם את התמונה, הם פירסמו אותה ואישרו בפניי שזו פעם ראשונה שהם מגלים איך המכונית נראית...

ולהלן התמונות:

Resize of A030A.jpg

Resize of A031A.jpg

Resize of A028A.jpg

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

הנה התמונה שפורסמה במגזין אוטוקאר, בגיליון 9 לאוקטובר 2002.

לגאייארדו, ד"א, היה סאונד מעולה ואקזוטי, שילוב בין המרוץ האקזוטי של ה-360 לסאונד המתכתי של המורצ'יילגו.

Resize of Autocar- Lambo photo.jpg

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

הייתי אמור לעבוד שם קצת, נתתי להם כל מיני סקופים בעבר גם בקשר למזראטי קוואטרופורטה...

פורסם

בידר - אני זוכר שכתבת על זה כבר בפורום אחר - נכון? מזמן מזמן...

בכל מקרה - אחלה סקופ!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לי שאלה,

הגייארדו, לא הוצגה כבר ונמכרה עשרות פעמים?

אני לא מבין....

גם אני יכול להגיד עכשיו שמצאתי סקופ ואני יודע איך ניראת הפיג'ו 206 RC ואיזה מנוע יש לה, אחרי שהיא הוצגה והחלה להימכר כבר באירופה.

לא שאני מנסה להסתלבט עלייך, אני בטוח שיש פה פשוט משהו שאני לא מבין, וזה מה שאני שואל...:).

Back to the original - NC again.

פורסם
יש לי שאלה,

אני לא מבין....

גם אני יכול להגיד עכשיו שמצאתי סקופ ואני יודע איך ניראת הפיג'ו 206 RC ואיזה מנוע יש לה, אחרי שהיא הוצגה והחלה להימכר כבר באירופה.

לא שאני מנסה להסתלבט עלייך, אני בטוח שיש פה פשוט משהו שאני לא מבין, וזה מה שאני שואל...:).

הוא מספר לנו את זה רק עכשיו... ואת זה גם אני לא מבין, אבל זה קרה ב-2002 הרבה לפני שהיא יצאה לשוק... ותראה, יש גם קרדיט לצלם בידיעה עצמה.

ינון.

פורסם
יש לי שאלה,

אני לא מבין....

הוא מספר לנו את זה רק עכשיו... ואת זה גם אני לא מבין, אבל זה קרה ב-2002 הרבה לפני שהיא יצאה לשוק... ותראה, יש גם קרדיט לצלם בידיעה עצמה.

ינון.

תודה, ינון בדיוק.

פורסם

אז כמה שילמו לך בשביל התמונות?

בשנת 99 ראיתי במנהטן ,ביום ראשוןאת המרצדס E החדשה וה 2 דלתות שלה CLK.

עשו סיבוב בעיר,ראיתי אותם עוצרים אז הלכתי לדבר איתם.

לא יודע למה הם לא רצו להגיד לי איזה מכוניות אלה רק שהם יצאו לשוק עוד 3-4 שנים.

הייתי צריך למהר ולקנות מצלמה חד פעמים ולצלם אותם

אייל

פורסם
אז כמה שילמו לך בשביל התמונות?

כתוב בסריקה שמי שמביא צילום שכזה מקבל מנוי חינם...

ינון.

• תוכן חדש...