Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בסוברו B3 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
falou: יכול להיות שבהקשר של ייבוא רכבים זה אלביס, אבל אני מכיר את אופן התנהלות של הרבה חברות שעוסקות בייבוא של ציוד אלקטרוני תעשייתי וביתי לארץ וזה האופן ההתנהלות שלהם. כלומר תמיד מחפשים לקנות את הכי זול, אם יש סוג ב', אז קונים סוג ב' אם...

נ.ב. גילוי נאות: זה גם היה אופן ההתנהלות של חברה בה עבדתי עד לא מזמן ומדובר בציוד תעשייתי.

אתה מדבר על תחום פרוץ ועתיר זיופים והעתקות (וציוד אלקטרוני הוא דוגמא מובהקת!).

אתה באמת חושב שעל אותו פס ייצור טייואני/סיני שמרכיב חיקוי זול של אייפוד

יש את אותה בקרת איכות קפדנית כמו בפס הרכבה של רכבים?

ובכלל כשמדובר במנוע שיש בו קצת יותר משני חלקים נעים, לא באיזה מתג שלא מחובר לכלום.

גם אני חושב שהיה מקום להחלפת מנוע. גם כי זה פינאטס מבחינת היבואן ובעיקר כי זה

הרבה פינאטס (ועוד קשיו, לא סתם) מבחינת יח"צ ומתן שירות טוב ללקוח.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם כל הכבוד ליפאנטו, אני לא הייתי נח עד שלא הייתי מקבל רכב חדש או את כל הכסף ששילמתי על הרכב. זה אבסורד שברכב חדש(וכולם פה יודעים מזה לקנות רכב חדש בישראל) אחרי 1500 קילומטר המנוע "ימות". כמה שזה ישמע מוזר ותובעני לחלק מהאנשים הלקוח צריך לקבל רכב חדש, לא מנוע משופץ או מנוע חדש, רכב חדש.

פורסם

מקרה דומה מאוד התרחש כבר בדלק מוטורס. הנה תזכורת, למי ששכח.

כמו במקרה ההוא, גם במקרה הזה אני חושב שהיבואן נקט באופן הוגן עם הלקוח. הציבור טרם הפנים שרכב, למרות הכל, הוא מכונה שלעתים עלולה להתקלקל ובדיוק לשם כך ניתנת לו אחריות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הוא קיבל רכב חדש.

אחרי 1500 ק"מ התעוררה בעיה רצינית (או שלא) במנוע, זה אומר שהרכב לא חדש?

זה בדיוק כמו להגיד שאחרי שקנית רכב חדש, התעוררה בו בעיה שצריך להחליף חלק מסויים, ותתנגד כי הרכב לא יהיה עוד חדש/100% מקורי.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני דווקא היתי מצפה שיחליפו לו את המנוע.

בעבר ליונדאי גטס חלק מהאקסנטים וחלק מהI30 היו בעיות עם המנועים כאלו ואחרות, החלתת היבואן הייתה להחליף מנוע נקודה.

(כמבון שזה מגיע מלמעלה יצרן).

פורסם
עם כל הכבוד ליפאנטו, אני לא הייתי נח עד שלא הייתי מקבל רכב חדש או את כל הכסף ששילמתי על הרכב. זה אבסורד שברכב חדש(וכולם פה יודעים מזה לקנות רכב חדש בישראל) אחרי 1500 קילומטר המנוע "ימות". כמה שזה ישמע מוזר ותובעני לחלק מהאנשים הלקוח צריך לקבל רכב חדש, לא מנוע משופץ או מנוע חדש, רכב חדש.

זה אבסורד לצפות ממנוע 0 תקלות. ביקרתי לא מעט בפסי יצור רכב, תתפלאו איזה תיקונים היצרן עושה לאחר שרכב מסיים ליין. תיקוני צבע, החלפת מכלולי פח, תיקון נזילות שמן/מים/דלק, החלפת מנועים, ממסרות, צירייות, סעפות, ראשים, צמות חשמל, מערכות מתלה ועוד.

עכשיו תגידו, טוב , התיקון בטח נעשה בתנאים של בית מרקחת ... אז לא. יש מוסך, כן כן, מוסך (גדול כמובן) עם מחלקות צבע, אבחון, מכונאות, שבו יש מכונאים (להבדיל מפועלי היצור בליין, שאינם מכונאים כלל) שעושים את כל התיקונים הנדרשים, ברכבים שיורדים מהליין עם תקלות ויש לא מעט רכבים כאלו.

פורסם

קודם כל, המנוע לא מת, הוא התקלקל ותוקן.

דבר שני, אתה יכול לא לנוח, זה שאתה לא תישן לא יחזיר לך את הכסף. מה שאתה יכול לעשות זאת לפנות לבית משפט, ולהפסיד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ואפשר גם לפנות לגורמים אחרים(ממקרה דומה שאני מכיר, גם בעניין רכב, לא מנוע שהתקלקל אבל גם תקלה) ואחרי כמה ימים הכל טופל. אז אולי לא כולם קוראים YNET ולא לכולם יש אינטרנט אבל יש דברים שיותר נגישים לציבור. וסתלח לי, אבל ב1500 קילומטר לא אמור לקרות כלום למנוע ובמיוחד לא משהו כזה. אנחנו יכולים להתווכח בלי סוף על מה מגיע/כמה ואיך אבל זו דעתי בכל מקרה.

פורסם

אתה גם יכול לפנות לאו"ם, בין יתר הגורמים, כי אולי זה לא "נראה לך" שלא חייבים להחליף מנוע, אבל זה מה שאומר החוק, והוא קובע מה מגיע ומה לא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כל מי שטוען שהיבואן מתנהל בסדר לא היה טוען את זה אם הוא היה נפגע כמו בעל הרכב.

גם אני לא הייתי מוכן לנסוע ברכב חדש עם מנוע חדש, שעבר טיפול מסיבי במיוחד מחשש להיתקע שוב. לדעתי המינימום זה להחליף מנוע מהניילונים אבל אתם כבר התרגלתם להתכופף:sissies:

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
כל מי שטוען שהיבואן מתנהל בסדר לא היה טוען את זה אם הוא היה נפגע כמו בעל הרכב.

גם אני לא הייתי מוכן לנסוע ברכב חדש עם מנוע חדש, שעבר טיפול מסיבי במיוחד מחשש להיתקע שוב. לדעתי המינימום זה להחליף מנוע מהניילונים אבל אתם כבר התרגלתם להתכופף:sissies:

אתה יכול לעמוד הכי זקוף שבעולם ולהריח את ריחם של העננים,אבל הרגליים שלך עדיין ידרכו בחרא של כולם.

מה שאתה מוכן או לא באמת שלא מעניין את החוק היבש. אתה יכול לאחר התיקון למכור את הרכב כמו שהוא ולקנות אחר.

אם מישהו חושב שאחריות יצרן משמעותה החלפת הרכב בכל תקלה שתתגלה,נכונה לו חבטה חזקה בקיר המציאות.

האם כאשר אתה קונה מחשב חדש וחלק אחד לא עובד או מתקלקל אחרי שבוע תחליף את כל המחשב?

הרי ידוע לך שתחליף רק את החלק המקולקל. האם החלק המוחלף הינו חדש או כזה שתוקן לאחר תקלה אתה לא תדע. פה לפחות הצרכן מודע לנושא.

אין כיום אף פס יצור של כל מוצר בעולם שיש בו 0 אחוז של תקלות לאחר היצור. זה משהו שכצרכן אתה צריך לקחת בחשבון בין אם תקנה אוטו,בית,מחשב,או תוכי.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

חבר יקר אל תהיה דמגוג בשקל. אני לא אמרתי שצריך להחליף את הרכב אלא לשים מנוע חדש.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!

• תוכן חדש...