Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בסוברו B3 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה נורא נחמד שהלקוח רוצה מנוע חדש, היבואן לא חייב לתת לו. היבואן כן היה מוכן להסיר את החשש, האולי מוצדק, מהעובדה שהמנוע עבר תיקון משמעותי. מהכתבה:

"ברכבו של הלקוח אכן התגלתה תקלה. מנהל אגף השירות של יפנאוטו נפגש עם הלקוח והציע לו פתרונות מרחיקי לכת בהם: תיקון המנוע, הארכת תוקף האחריות, ליווי צמוד של החברה הכולל טיפולים שוטפים וביטוח ירידת ערך.

כלומר, אין ללקוח מה לדאוג מכך שהמנוע משופץ, החברה מכסה אותו גם מבחינת אחריות, גם מבחינת טיפולים (שווה ערך כסף) וגם מבחינת ירידת ערך אפשרית.

נראה לי סביר לחלוטין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איזה חוסר מזל. :-(

אני רק מקווה שזה לא משהו שכיח במנועים החדשים של סובארו,למרות שזו הפעם הראשונה שאני שומע על בעיה כזו בB3. :?

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם
זה נורא נחמד שהלקוח רוצה מנוע חדש, היבואן לא חייב לתת לו. היבואן כן היה מוכן להסיר את החשש, האולי מוצדק, מהעובדה שהמנוע עבר תיקון משמעותי. מהכתבה:

"ברכבו של הלקוח אכן התגלתה תקלה. מנהל אגף השירות של יפנאוטו נפגש עם הלקוח והציע לו פתרונות מרחיקי לכת בהם: תיקון המנוע, הארכת תוקף האחריות, ליווי צמוד של החברה הכולל טיפולים שוטפים וביטוח ירידת ערך.

כלומר, אין ללקוח מה לדאוג מכך שהמנוע משופץ, החברה מכסה אותו גם מבחינת אחריות, גם מבחינת טיפולים (שווה ערך כסף) וגם מבחינת ירידת ערך אפשרית.

נראה לי סביר לחלוטין.

אם היה לך רכב חדש עם 1500ק"מ האמן לי שגם מאד לא היית מרוצה מלנהוג ברכב חדש לגמרי עם מנוע משופץ!.

פורסם
איזה חוסר מזל. :-(

אני רק מקווה שזה לא משהו שכיח במנועים החדשים של סובארו,למרות שזו הפעם הראשונה שאני שומע על בעיה כזו בB3. :?

מכיר STI וסיפורי המנוע שלה?

אם היה לך רכב חדש עם 1500ק"מ האמן לי שגם מאד לא היית מרוצה מלנהוג ברכב חדש לגמרי עם מנוע משופץ!.

הייתי נורא לא מרוצה. הייתי גם מנסה להשיג מנוע חדש. אבל כל זה לא אומר שהפתרון שמציע היבואן לא סביר, וחוקי הוא כן.

פורסם

ההצעה נישמעת הוגנת בהחלט.

גם אם יורכב במכונית מנוע חדש, עוגמת הנפש נשארת, או במילים אחרות "יורד כל החשק מהאוטו".

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני מכיר את סיפור הSTI, אבל הבעיה שם היתה שונה(בעיה בתוכנת ניהול מנוע שגרמה נזק למנוע) והיתה רק במנועים 2.5 וברכבים שיוצרו עד אוגוסט\ספטמבר 2008.

פה כנראה מדובר בהרכבה לקויה או בחלקים פגומים, בזמן האחרון אני שומע די הרבה סיפורים דומים גם על יצרנים אחרים.

מה שגורם לי לחשוב שאולי יש פה איזו קומבינה ישראלית, יש מצב שהיבואנים בארץ סגרו אם היצרנים שהם קונים מהם רכבים אם חלקים שלא עברו ביקורת איכות בהצלחה במחיר מוזל וכמובן שללא אחריות יצרן.

זה גם יכול להסביר למה הם לא רוצים להחליף את הרכב או את כל המנוע, כי זה הפסד כספי לא קטן בישבילם, הרי אם אין להם אחריות אז הם גם לא יכולים להחזיר כלום ליצרן.

פורסם
בין חוקי לסביר הדרך עוד ארוכה,כמו שמדגים בצורה מצויינת המקרה הזה.

זה שהחוק לא טוב בעיניך, זה עניין אחר, אבל היבואן לא מחוייב לפעול מעבר למה שמחייב אותו החוק. ההצעה כאן סבירה, כי היא עונה לכל חשש מעשי של הלקוח. היא לא עונה לצורך הרגשי שלו.

מה שגורם לי לחשוב שאולי יש פה איזו קומבינה ישראלית, יש מצב שהיבואנים בארץ סגרו אם היצרנים שהם קונים מהם רכבים אם חלקים שלא עברו ביקורת איכות בהצלחה במחיר מוזל וכמובן שללא אחריות יצרן.

כן.

ומי שעומד מאחורי כל העניין זה אלביס...

פורסם

falou: יכול להיות שבהקשר של ייבוא רכבים זה אלביס, אבל אני מכיר את אופן התנהלות של הרבה חברות שעוסקות בייבוא של ציוד אלקטרוני תעשייתי וביתי לארץ וזה האופן ההתנהלות שלהם. כלומר תמיד מחפשים לקנות את הכי זול, אם יש סוג ב', אז קונים סוג ב' אם יש מחודש ,אז קונים מחודש, מורידים מהמוצר והאריזה כל מה עלול לציין שהמוצר הוא סוג ב' או מחודש או מחליפים מדבקות וכמובן שמוחרים במחירים של ציוד סוג א' חדש אם אחריות ששווה לת..

הרבה מוצרים שאנחנו קונים היום הם מוצרים מחודשים או סוג ב'. הרבה אנשים כמו falou חושבים לעצמם "שטויות,לא יכול להיות" ,לא חושדים בכלום וקונים והיבואנים מנצלים את זה.

המון יבואנים עושים את זה,מכיוון שאין שום פיקוח על פעילות מסוג זה, אז למה אתה חושב שזה לא אפשרי אם רכבים?

אני במקומך לא היתי כל כך בטוח.

נ.ב. גילוי נאות: זה גם היה אופן ההתנהלות של חברה בה עבדתי עד לא מזמן ומדובר בציוד תעשייתי.

פורסם
תעשו השוואה, כמה כסף עולה ליבואן מנוע חדש וכמה כסף הם הפסידו בגלל אפילו מספר מועט של לקוחות שאחרי הכתבה החליטו לא לרכוש סובארו...:?

מגיע להם בלי ספק בכלל!!

פורסם

שים לב שמה שהציעו לבחור זה לא את כל החבילה אלא חלק - כמו שכתוב "הציע לו פתרונות..בהם:

כלומר - הוא לא יקבל את הכל ביחד.

• תוכן חדש...