Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם צלם חתונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, התחתנתי לפני כחצי שנה (אישתי לא מהארץ) ומאז לא קיבלתי את האלבום שהובטח לי וגם הדיוידי.

כל פעם שאני מתקשר אל הבן אדם אשר איתו ביצעתי את החוזה, הוא ממציא לי תרוצים, פעם העורך נמצא בבית חולים

כל פעם תירוץ אחר.

אני מתגורר בחו"ל ואין לי את הכוחות לרדוף אחריו כל יום, וההורים שלי גם מבוגרים והם נעלצים לשבור מולו את הראש.

כמובן שמיילים אינם עוזרים (הוא פשוט לא מגיב), והוא מסנן, וכאשר אמי דיברה איתו בפעם האחרונה, היא אומרץ שהוא דיבר

אליה בצורה מגעילה ביותר (אישה מבוגרת 66).

יש לציין שהבן אדם יש לו חברה (שעושה מגנטים) והוא מעסיק כל פעם אנשים אחרים.

לאחרונה גילו אצל אבא של אישתי סרטן, ולצערנו אין אפשרות לנתח (כי הסרטן הגיע לעצמות), ונישאר לו שנה או פחות לחיות.

שלחתי אליו (אל מי שחתמתי את החוזה) מייל אם כל הפרטים לגבי מצבו של אבא של אישתי ובקשה שאנחנו רוצים את הסרט והאלבום כמה שיותר דחוף, והוא אפילו לא תרח להחזיר לי תשובה.

היום אחי הגדול התקשר אליו, והתשובה שהוא קיבל ממנו שאנחנו צריכים לרדת לו מהגב.

אח שלי ביקש ממנו את החומרי גלם, ובתשובה קיבל תקח את המספר של מי שעורך את הסרט והאלבום ותבקש ממנו בעצמך.

מה כדאי עוד לעשות?

בתודה עדי

פורסם

מה?

כל פעם נשברים שיאים חדשים של חוצפה.

בוא נתחיל בזה שתפרסם את השם של הנבל.

אחרי זה - יש לך חוזה חתום? גש לעורך דין/בית משפט בתביעה על גניבה מרמה הונאה והפרת אמונים.

פורסם

לא רוצה לפגוע בך,אבל המסקנה מכאן היא,שאת כל התשלום צריך לעשות רק בגמר העבודה.

כלומר- לאחר שקיבלת ביד את האלבומים רק אז לשלם את כל הסכום (להפריד את צילום האירוע מעלות הכנת האלבומים)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תפנה אלי בפרטי ותן לי את שם העסק והפרטים ואני אטפל לך בזה אם זה באזור המרכז.

ללא תמורה כמובן דברים כאלו פשוט מעצבנים אותי.

פורסם

תודה רבה על התגובות, כרגע אני מעדיף לא לפרסם את השם, עד שבוע הבא, הוא הבטיח לאחי, ולהורים שלי ששבוע הבא זה יהיה (גם החומר גלם וגם הסרט), בתיקווה שכן.

במידה ולא אני הולך נגדו בכל הכוח, אישתי היום התחילה לבכות לי שהיא מפחדת שאבא שלה לא יזכה לראות את הסרט ואת האלבום.

תודה רבה העזרה.

פורסם

העצוב זה שאני בטוח שאתה לא ה"קורבן" היחיד.

אני פעיל בתחום כבר מספר שנים וכעת כאשר אני שוטף בעסק (מיני אטרקציות), אני נחשף לכמות עצומה של נוכליות שלא תארתי לעצמי שקיימות, אנשים מוכנים לשקר ולגנוב בשביל להרוויח עוד 200 שקל.

עריכה של קליפ ברמה נורמאלית עולה 1000 ש"ח, פיתוח תמונות עולה כ40 אג' לתמונה, אלבום דיגיטלי עולה יותר מ1000 ש"ח.

זה לא יפתיע אותי אם תגיד לי ששילמתה איזה מחיר שנראה לך כמציאה בזמנו (אם תוכל לשלוח לי את שם הסטודיו בפרטי זה לא יזיק).

*את הכסף ששילמתה הוא ביזבז כבר מזמן.

האם סגרתה את האירוע ישירות מול הצלם או דרך DJ וכדומה ?

האם קיבלתה איזו קבלה ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

פשוט התנהגות מבחילה, יש אנשים שצריכים להעמיד אותם במקום.

אם תרצה, אתה מוזמן לעדכן אותי גם בפרטי אולי אני יוכל לעזור.

נאור

פורסם

זה סיפר שמתאים ל ynet/כלבוטק. עד כמה אפשר לאבד צלם אנוש, מדהים.

מקווה שזה יסתדר לך בשבוע הבא אבל אם לא - תפנה לתקשורת, עורך דין, או כל דרך אחרת כשירה או לא כשירה לפגוע בנוכל!

פורסם

מאוד מצער ועצוב.

את המסקנה הכי חשובה פה הציג כבר colauti 9 , אנשים! לא לשלם את מלוא הסכום לפני שקיבלתם את מלוא התמורה, תמיד!

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אז זהו לא שילמתי את מלוא הסכום (מזל שאמא שלי היתה איתי, מנהלת חשבונות), שלימתי מיקדמה, לאחר האירוע עוד תשלום,

ורשמנו בחוזה לאחר קבלת הפריטים (דיוידי ואלבום) עוד תשלום נוסף.

המחיר שיצא לי בסה"כ היה 6 וחצי אלף ש"ח.

הגעתי אליו דרך מישהו שהמליץ עליו (מישהו שסמכתי עליו), לבן אדם יש עסק (שהוא מפעיל דרכו צלמים וידאו ותמונות רגילות)

הוא עצמו לא מצלם (זה התברר לי רק כשהגעתי לחתונה שלי ).

אני מעוד מאוכזב ועצבני, על זה שההורים שלי שהם מבוגרים היו צריכים לרדוף אחריו, ולבזבז המון כספים על טלפונים.

באמת תודה לכולם על העזרה, בתקווה שזה יגמר שבוע הבא.

פורסם

מקווה בשבילך שהכל יסתדר! אצלי הסיפור לא פחות טוב! עכשיו הצלם תובע אותי על הוצאת דיבה על סכום של 100000 שקל,כך הוא מצא דרך שאני ארד ממנו ואפסיק להתריד אותו.

בהצלחה ידידי!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לתבוע על עוגמת נפש !!

אתה בטוח זוכה.

זבל של בן אדם, מרתיח.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שבוע לאחר השרשור שנפתח הגיע אלי הדיוידי, לאחר שאחי צעק על הבן אדם שאיתו סיכמנו את החוזה, ולאחר שאמר לו שאני מגיע למוחרת אליך הביתה ולא הולך עד שלא מקבל את הדיוידי והחומר הלא ערוך.

אוקי לאחר עצבים רבים, קיבלנו את הדיוידי, אבל את האלבום לא.

הוא הבטיח כרגיל לאחי לאחר מספר ימים שהוא יביא לו את האלבומים אבל כלום לא הגיע.

מספר רב של טלפונים, ועצבים הוצאו ושום דבר לא הגיע.

שלחתי אליו אימייל (אל הבן אדם שחתמתי מולו על החוזה), שההורים שלי מגיעים לשוויץ בתקופת הקריסמס (הם פה מ23 עד 27 לדצמבר) ואמרתי לו שאני רוצה את האלבום עד מתי שהם באים, כי כמו שכתבתי בנושא הקודם, אבא של אישתי חולה מאוד, ואנחנו רוצים את האלבום כמה שיותר דחוף.

אחי עוד הפעם התקשר אליו והציק לו, התגובה שהוא קיבל ממנו: אל תלחץ עלי, אתה לא בצבא, מי אתה שתלחץ עלי וכל מני דברים כאלו.

אחי התחתן 3 חודשים אחרי ולפני חודש קיבל את האלבום שלו ואת הדיוידי (הוא עשה אצל מישהו אחר), וכאשר אחי אמר לו הנה אני קבלתי את האלבומים, למה אתה לא יכול לספק להם את האלבומים, התשובה שהוא קיבל: "כנראה שלצלם שלך אין עבודה, או

שעובד פעם בשנה, ובגלל זה גם האיכות של האלבום נמוכה".

כמובן שלא צריך לתאר את העצבים שעלו לאחי באותו רגע, אישתי כבר יודעת שלא תקבל את האבלום הנ"ל ובוכה שלא יהיה היזדמנות לאביה, וחבל לי שלא תקבל את האלבום, ובמיוחד שאבא שלה לא יראה במיוחד שלא נשאר לו הרבה זמן לחיות.

יש לי עוד הרבה דברים לספר במיוחד איך שהוא הייתחס בזילזול אל ההורים שלי שבסך הכל רצו את האלבומים.

שם העסק שאנשים אחרים לא יפגעו הוא: www.regaim4u.co.il/

שמו אפי פורטנוי

• תוכן חדש...