Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנעת רכב שהמנוע קר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים...

לפני מס' ימים התחילה להיות אצלי תופעה מוזרה,

כשה אני מניעה את האוטו שהמנוע קר אז הטורים משחקים בין איזור ה 1K למשך כ2-3 שניות ואז מתייצבים ל 1.5K ..

לפני איזה חודשיים הייתה לי בעיה כמו שהבנתי במנוע צעדים וניקיתי אותו בערזת ספראי קרוברטורים והסתדר. (רשמתי בפורום של ווינאט)

http://www.ynet.co.il/home/1,73 340,L-2421-280-27009945,00.html

יכול להיות שזה קשור אחד לשני?

מישהו יכול לטת לי כיוון לבעיה? אולי חיישן כלשהו?

למה להחליף כרגע מנוע קצת יקיר בישבילי (סטודנט..)

מודבר על סיאט איביזה 1.6 01 ידני

תודה למגיבים.

פורסם

אצלי פחות או יותר אותו דבר אבל רק כשאני מניע את האוטו בבוקר ושהוא קר.

אחרי דקה בערך הטורים עומדים יציב על ה1 וזהו.

לא כל כך הבנתי מה קורה אצלך אבל לפי דעתי זה חלק מהפעולה של האוטו כשמניעים אותו קר.

בכל מקרה, מבעיית טורים ללהחליף מנוע נשמע קפיצה רצינית ומוגזמת ביותר.

חכי שמישהו שמבין עניין יענה לך.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

מנוע צעדים סליחה.... (הייתה לי בעיה איתו פעם ולא החלפתי רק ניקיתי)

הטורים בנסיעה בסדר גמור רק שאני מניע את האוטו אז הטורים בהתחלה באיזור 1K ואחרי 2-3 שניות עולים ל 1.5K אחרי שהאוטו מתחמם ניהיה סביר באיזור האלף.

פורסם

כשאני ניקיתי את המנוע צעדים אצלי בטרנספורטר(בהדרכת חיים יוד חבר הפורום) נאמר לי שיש צורך לשמן אותו בעזרת WD40.

כמו כן הייתי מציע לך לנקות גם את בית המצערת באותה ההזדמנות.

קובי

פורסם

תודה על התגובה..

את המצערת גם ניקיתי לפני כחודשיים בעזרת ספראי קרבורטור.. (האם גם שם צריך טיפה לשמן עם WD40?)

ואשמח גם אם תמצא לי את התגובה שלך.. כי חיפשתי לא מצאתי..

• תוכן חדש...