Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקת Guard 635 ומגני רוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום,

התקנתי לא מזמן את אזעקת Guard 635 ורציתי לדעת האם כשמנענעים את האוטו האזעקה אמורה לצפור? מה שמוביל אותי ללמה אי אפשר לחבר 2 גלאים למערכת הזו?(גלאי שטח ונפח בו זמנית)

כמו כן שמתי מגני רוח בהדבקה חיצונית והצליחו להוריד לי אותם איך אני גורם שהאזעקה תתריע במקרה הזה? כמו כן האם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות מגני רוח Aero בהדבקה פנימית?

פורסם

שלום רב.

1.אני מניח שבכל רכב התגובה לנדנוד תהיה שונה.

זה תלוי באופן התקנת הגלאי,שדרך אגב הוא גם זעזועים/שטח,ותלוי גם בכיוון הרגישות.

2.אצלי גם מותקנת האזעקה הנ"ל.וכשמנדנדים אז היא עובדת.ולפעמים כשרק עוברים ליד האוטו היא גם עובדת (רק בשמש).ואני לא מתכוון לאזעקה ממש,אלא לשלוש הצפירות המפורסמות.

3.ניתן בהחלט לחבר יותר מגלאי אחד.אצלי מחוברים שלושה לאורך כל האוטו.

לגבי אי מניעת מגיני הרוח שלך,אין לי תשובה.(אצלך זה מגיני רוח אצלי זה היה סמל)

בהצלחה.

פורסם

איפה כל האנשים שיש ברשותם Guard שיוכלו לאמת או להוסיף דברים

כמו כן שמתי לב שהאזעקה נדרכת אוטומטית אחרי זמן מסוים אך אם אחת מהדלתות פתוחות היא לא ננעלת

אבל אם התא מטען פתוח היא ננעלת בכל זאת ומתריעה כי התא מטען פתוח האם התנהגות זו נורמלית?

והאם זה נכון שבגלל שהמערכת מסוגלת לקבל צריכת זרם של עד 300mA עדיף לא לתת לה להתאמץ להרמת כל החלונות במקביל?

• תוכן חדש...