Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שרוצה לשפר את הרכב שלו בתחומים הבאים :

תוספת הספק 50 כ"ס , תוספת מומנט 50 לב'/רגל , תאוצה משופרת, כח משופר בסל"ד גבוה ובכל תחום הסל"ד, העברות הילוכים

חלקות יותר, תגובת מצערת משופרת , ובנוסף להאריך תוחלת חיי המצתים, שמן המנוע , החגורות ותדירויות הטיפולים , וכמובן

לשפר תצרוכת הדלק בעוד 15 MPG - יכול לנסות מזלו ולהזמין את הערכה הבאה , למשל לשידרוג ביואיק לה קרוס :

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PERFORMANCE-CHIP-BUICK-LACROSSE-2005-2010-2009-2008-07_W0QQitemZ180426711657QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item2a02452269

והעלות לא רעה בכלל - פחות מ - 10 $.....

הערכה קיימת לדגמי רכב רבים.

האם מדובר במציאת השנה או ברמאות / שרלטנות ?

מעבר לאובדן 10$ האם יכול להגרם נזק ?

איך אומרים באנגלית - TOO GOOD TO BE TRUE....

מעניין מה דעת מביני עניין....

פורסם

תשב, תתרכז וקרא את ההודעה שכתבת, כאילו כתב אותה מישהו אחר.

עכשיו, תענה לעצמך, מה אתה חושב??

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

באוטוביאנקי של זוגתי מותקן מנוע 903 סמ"ק שמייצר 41 כ"ס. אז מה שאתה למעשה אומר שתמורת פחות מ-10$ אני יכול לרכוש התקן שיכפיל את כוח המנוע ביותר מפעמיים?

איפה משלמים?!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מנוע חלש, אצלי מנוע 1.3 שמסורס ע"י קרבורטור של 1.0 ליטר.

ועדיין יש לי יותר סוסים ואני מוכן לרייס לא חוקי על אדמת מדינה אחרת עם המיני.

עד שנחזור עם רשמים אני נועל את השרשור הבדיוני הזה.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...