Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע מימון בסיטרואן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי עלון מסיטרואן על מבצע מימון ללא ריבית והצמדה בהחזרים ל - 36 חודשים (לכבוד 90 שנה לסיטרואן).

לי יש C4 פיקאסו שנת 2008 (קיבלנו בינואר 2008). מגרד לי באצבעות להחליף אותה לדגם הפיקאסו החדש, שבא בנפח מנוע טורבו 1,600 (לעומת 2000 שלי).

אנחנו משפחה שלא נוסעת הרבה, בימים אלו סגרנו 20,000 ק"מ ומכניסים הרכב לטיפול ראשון.

מי יכול להגיד מה מחיר הרכב שלי במחירון (הרכב ללא תוספות, דגם רובוטי, אך רכשנו אחריות גם לשנה רביעית).

פורסם

לוי יצחק.http://www.winwin.co.il/Cars/Mehiron/Lobby/CarPage.aspx

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

המחיר הוא 134,620 לדגם האוטומטי.

לוי יצחק לא מציג נתונים לדגם הרובוטי (לפחות אני לא ראיתי למרות שסרקתי המחירון כמה פעמים).

כמה עולה הרובוטי?

פורסם

רכב בן שנה וכבר להחליף ?

אתה הולך להפסיד את אובדן הערך הכי גדול של השנה הראשונה, לא חבל לך על הכסף ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
רכב בן שנה וכבר להחליף ?

אתה הולך להפסיד את אובדן הערך הכי גדול של השנה הראשונה, לא חבל לך על הכסף ?

ראשית, רכב בן שנתיים.

שנית, נראה לי הצרפתיות מאבדות ערך מהר, אז עוד שנתיים יהיה גרוע יותר.

שלישית, מימון זול, זה גם שווה והסכום הנדרש בין המכירה לקנייה זה משהו שאני יכול לעמוד בו.

אם ייצא לפועל, הרכב החדש כבר לא אמכור כ"כ מהר.

אבל כמה שווה הרכב שלי?

• תוכן חדש...