Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי-מתן זכות קדימה זה שלילה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי הביתה ממועדון, חשוב לציין שלא שתיתי בכלל. נכנסתי לכיכר מהר ולא נתתי זכות קדימה לאוטו שהיה שם. ניידת קלטה אותי ועצרה אותי בצד. השוטר אמר שאני יכול לאבד את הרישיון על אי מתן זכות קדימה בכלל שאני נהג חדש, אבל הוא החליט לוותר לי כי אני נחמד set1_14.gifזה באמת שלילה או שהוא סתם רצה להפחיד אותי?

פורסם

זה לא שלילה ואתה לא נחמד.

אי מתן זכות קדימה בכיכר ובכלל זו אחת מההתנהגויות היותר מעצבנות על הכביש.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לנהג חדש, זו בהחלט יכולה להיות שלילה!

אאל"ט, קצין רשאי לשלול רישיון של נהג חדש, במקרה של אי מתן זכות קדימה (בין אם זה רמזור, תמרור זכות קדימה\עצור\כיכר).

נחמד עלק... גם כן שוטר, נחמדות לא מונעת תאונות דרכים, אכיפה כן, וכשנהגים מתפרצים לכיכרות, רצוי שיאכפו את החוק ולא יוותרו בגלל שיש לנהג לשון חלקלקה.

פורסם

משום מה אי מתן זכות קדימה בכיכר זה רק 250 ש"ח ו-4 נקודות, לעומת אי מתן זכות קדימה בצומת שזה הזמנה לדין ו-10 נקודות.

פורסם

לא שלילה ולא נעליים. כולה כיכר. נכון שאחד הדברים המעצבנים ביותר בנסיעה בעיר זה שלא נותנים לך זכות קדימה בכיכר, אני אישית בד"כ רודף אחרי אותם נהגים עד לעימות חזיתי :)

שיפחיתו עם השלילות רק שאנשים יתחילו להיות בני אדם בכביש ולא חיות. שבוע טוב

Volkswagen POLO 1.4 16v

פורסם

ההודעה האחרונה שלך עוד יותר מעצבנת. "רודף אחרי אותם נהגים עד לאימות חזיתי"

לא רק שאתה לא נותן זכות קדימה בכיכר אתה גם הופך נתיבים עירוניים (כי מה לעשות בד"כ שם יש כיכרות) למסלולי מרוץ בהם אתה דולק אחרי נהגים.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

כנראה סתם שוטר שראה את זה במקרה.

לא אחת קרה לי שראיתי שוטר שעובר ליד מישהו שלא נתן זכות קדימה בכיכר לרכב אחר, ואפילו מישהו שלקח זכות קדימה לרכב משטרה :shock:

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
משום מה אי מתן זכות קדימה בכיכר זה רק 250 ש"ח ו-4 נקודות, לעומת אי מתן זכות קדימה בצומת שזה הזמנה לדין ו-10 נקודות.

משום שהסכנה באי מתן זכות קדימה בצומת גדולה יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

באמת מעצבן שלא נותנים(בארץ צריך לקחת) זכות קדימה, אבל הסיבה לכך שלרוב הנהגים לא יודעים מי צריך לתת זכות קדימה למי ומאיזו שהיא סיבה תמיד חושבים שכנראה זכות הקדימה היא שלהם ואתם יודעים מה קורה כאשר שני נהגים אחד מול השני וכל אחד חושב שזכות הקדימה שלו. :brickwall:

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

אי ציות לתמרור ב-37 לעניין מתן זכות קדימה בצומת, סמל הסעיף 3347,4609,6627.

אכיפה:פסילה.

אכיפה גם במקרים בהם נהג עצר או לא ידוע אם עצר אך לא נתן זכות קדימה.

אי ציות לתמרור ב-36 לעניין אי מתן זכות קדימה בצומת.

אכיפה: פסילה, סמל הסעיף 4465.

*ב-36 תמרור תן זכות קדימה.

ב-37 תמרור עצור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הכל תלוי בשוטר, בנהג ובנסיבות הארוע.

על העבירה שלך אין לשוטר שום בעיה לשלוח אותך לשלום עם הזמנה למשפט על " נהיגה בקלות ראש+סיכון חיי אדם בנתיב תנועה " ושלילה מנהלתית של 30 יום.

מבית המשפט אתה כבר תצא בלי רשיון כלל ותצתרך לעשות תאוריה ורשיון מחדש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...