Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבוצת רכישה - Toyo T1R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שידוע לי (כמו שעו"ד אומר - לפי המידע שנמצא ברשותי), בעקבות פרסום השרשור הזה, והמחירים של צמיג ישיר, החליטו אצל יבואן טויו בארץ, שלא לספק לצמיג ישיר צמיגי טויו יותר מכיוון שהם הורידו את מחיר השוק.

אני במקומכם הייתי מוודא שהם יכולים לספק לכם את הסחורה הנכונה, נכון לעכשיו, אם יש להם טויו, הם לא מביאים אותו דרך היבואן כלל. (דה ז'ה וו לסיפור הצמיגים מברזיל?)

לשיקולכם.

ייתכן ואני טועה, אך זה המידע שהגיע אליי ממנהל אצל יבואן טויו בארץ.

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לכולם.

האמת,אני לא מכיר את טיב החברה toyo,אבל מכמות האנשים שדורשים אותם באשכול הזה אני מניח שהם צמיגים טובים.

אז אם כן אני מעוניין לדעת מחיר על 215/60/16 ומקום התקנה,כי השבוע בכל מקרה אני מתכוון להחליף את הפלקן המזורגגי* שלי.

תודה.

פורסם
עד כמה שידוע לי (כמו שעו"ד אומר - לפי המידע שנמצא ברשותי), בעקבות פרסום השרשור הזה, והמחירים של צמיג ישיר, החליטו אצל יבואן טויו בארץ, שלא לספק לצמיג ישיר צמיגי טויו יותר מכיוון שהם הורידו את מחיר השוק.

אני במקומכם הייתי מוודא שהם יכולים לספק לכם את הסחורה הנכונה, נכון לעכשיו, אם יש להם טויו, הם לא מביאים אותו דרך היבואן כלל. (דה ז'ה וו לסיפור הצמיגים מברזיל?)

לשיקולכם.

ייתכן ואני טועה, אך זה המידע שהגיע אליי ממנהל אצל יבואן טויו בארץ.

האם מישהו יכול לאשר זאת?

פורסם

אני קבעתי התקנה אצל צמיג ישיר למהלך השבוע.

אחרי שאהיה שם אדע להגיד לכם.

כרגע מדובר על 340 שח לצמיג טרי למידה שלי 185/55/15.

פורסם

**עדכון**

חזרתי עכשיו מצמיג ישיר.

הותקנו ברכב זוג צמיגי טויו T1R במידה 185/55/15 במחיר של 340 ש"ח לצמיג, כלומר 680 לזוג כולל הכל.

אחד מהצמיגים הוא מתאריך 2409 והשני הוא 3009.

כפי שהובטח מגיא, גם המחיר מצויין, גם התאריך ייצור תקין וההתקנה הייתה מהירה כולל האיזון.

אני מרוצה, ממליץ גם לכם.

שימו לב, שהמחירים שניתנו הובטחו לשבוע הקרוב! אחר כך צפויה עליית מחירי צמיגים בכל השוק!

חובה להתקשר לפני לתיאום ובדיקה שהצמיג הנדרש נמצא במלאי (שלי היה במלאי).

אמיר.

פורסם

התחדשתי הבוקר ברביעיה טרייה של 195/55/15.

תאריך - 2709. מי שעוד לא הגיע, ורוצה לנצל את המחירים שהוצעו

בשרשור - כדאי ויעשה כן השבוע.

בסופשבוע נחווה דעה לאחר נהיגה מבצעית 8)

נ.ב

המחיר למידה שלי היה 350, ולא 340 (כפי שנכתב מקודם)

PUG-306 XSI MK2

פורסם

התקשרתי לאוטולוקס,

ה-T1R אמור להגיע רק בחודש הבא, ולצמיג ישיר הם לא יספקו אותו.

ה-"פרוקסס 4" יותר זול מה T1R, ולפי הביקורות בחו"ל אני רואה שמבחינת אחיזת כביש מעט נחות יותר מה T1R.

השוות את ה-פרוקסס 4 ל T1R?

פורסם

בפרוקסס4 אחיזת הכביש ביבש קצת פחות טובה מהT1R לא בצורה מורגשת ,אבל בחורף הם מנצחים בגדול. (ניתן לראות זאת בנתונים באתר היצרן, ניתן להרגיש זאת בפועל וניתן אפילו לראות לפי צורת הסוליה למי שמתעצל לבדוק)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני צריך צמיג לא לגשם, אני כמעט לא נוסע בגשם, אלא צמיג למזג אוויר יבש ולכן חשובה לי מאד האחיזה ביבש.

וכמה עולה צמיג יוקוהמה S. DRIVE? ממה שבדקתי הרבה יותר יקר מ T1R. והבדלים ביניהם לא גדולים, יוקוהמה אפילו יותר רועש.

• תוכן חדש...