Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

קניתי פונטו מודל 1998 דגם 60s

אין במכונית שעון חום מנוע רק מנורה

האוטו טופל היטב כל השנים ועבר 125000 ק"מ

האם לדעתכם יש טעם להשקיע ולהתקין מד חום בנוסף למנורה

אגב עלות ההתקנה כ-300 שקל ללא מע"מ וזה שעון חיצוני לא בפאנל של האוטו

אשמח לתגובתכם

אגב המכונאי שלי טוען שלדעתו ניתן לחיות ככה...............

בברכה

פורסם

ניתן לחיות גם בלי.

כמעט כל המכוניות החדשות היום מגיעות עם מנורה בלבד, וגם ככה היא נדלקת בערך באותה הנקודה שהיית שם לב אליה בשעון.

אני משער שלאחר כמה זמן שאתה נוהג על רכבים אתה כבר יודע לתת למנוע כמה דקות להתחמם בתחילת נסיעה.

פורסם

אישית, אני תמיד מעדיף שיהיה שעון חום.

במקום להוסיף שעון חיצוני, הייתי מציע לך למצוא לוח של רכב כזה מפירוק, שכולל בתוכו כבר את שעון החום המקורי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

העברתי שנתיים וחצי בלי שעון כזה בפיג'ו 205.

לא ממש הכרחי, כל עוד אתה בטוח במאת האחוזים שמערכת הקירור ברכב שלך תקינה ואתה קשוב מספיק לרחשים של הרכב כדי לזהות התחממות מבעוד מועד.

אבל אלעד צודק, אם כבר שעון חום אז להשתיל לוח שעונים מהסוג שמגיע עם שעון חום מקורי. תוספת התשלום לא גדולה וזה פשוט נראה הרבה יותר טוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתי, אל תכנס להחלפה של לוח, לך תוכיח נכונות הקילומטרז ביום שתרצה למכור.

אתה יכול למקם את השעון, בצד שמאל שלך, מוברג על מכסה הפיוזים - ככה הוא לא בולט ומכער.

עכשיו יהיה מי שיגיד שזה לא בסדר, ושצריך גישה לפיוזים.

ובכל מקרה, בפונטו דור ראשון, ע"מ להגיע לפיוזים, צריך לפרק 2 ברגים של המכסה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אם יש רישום מסודר של כל הטיפולים כולל רישום הקילומטראז', לא אמורה להיות בעיה.

מצד שני, מי שקונה רכב כזה בכמה אלפים בודדים של שקלים לא ממש מצפה שהקילומטראז' תמיד יהיה אמיתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גם אצלי פונטו אבל שנת 97 דגם S70.

בדגם הנ"ל גם כן אין שעון טורים, וגם שעון חום (מה שהכי מפגר שמותקן שעון רגיל).

בהתחלה רציתי גם להתקין שעון חום ובנוסף שעון טורים.כשמצאתי את החלקים וביררתי לגבי ההתקנה, אותו הבחור שעבד במוסך שמטפל בהתקנות מהסוג הזה אמר לי, שהוא לא ממליץ להתקין שעון טורים וחום, מהסיבה שזה בכלל לא יהיה מדוייק וחבל סתם לזרוק על זה כסף.

סה"כ יש לי את האוטו שנה, נדלקה לי פעמיים הנורה האדומה אבל זה היה בשיא החום של הקיץ.

עשיתי מאז ניקוי רדיאטור, עזר טיפה. תנסה גם לעשות אולי יעזור לך כי באמת חבל לזרוק סתם כסף על דבר שלא ידייק לך כלל.

פורסם

פיאט פונטו רכב שרגיש מאד להתחממות מנוע . היתה לי פונטו ללא שעון חום מנוע אז רכשתי לוח שעונים משומש שכולל שעון חום ושעון סיבובי מנוע ב-100 ש"ח והחלפתי יוניט בעלות של 50 ש"ח . אני לא מבין את החסכנות של חלק מהיצרנים האירופיים לחסוך בשעון חום במדינה חמה כמו שלנו שעון חום הוא דבר הכרחי. ברכב יפני הכי פשוט כמו גאסטי סוופט ושרייד יש שעון חום.

• תוכן חדש...