Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם יש למישהו ניסיון עם המפתח ברגים החשמלי המיועד לברגים של הגלגלים ברכב? אין לי מושג איך קוראים לו.

המפתח ברגים של אבא שלי ברכב נאבד/ נגנב. חבר שלי שעובד בפנצ'ריה אמר שהוא יכול לקנות לי כזה חדש ב40 שקל אבל חשבתי אולי לקנות את החשמלי על מנת להקל על אבא שלי(בן70) בעת פנצ'ר.

מה דעתכם על המכשיר הוא טוב? יש יצרנים מסוימים שכדאי לקנות/להתרחק?

חשוב לציין שאנחנו מחזיקים רכב מסחרי(כרגע טרנספורטר, אולי בעתיד טרנזיט) אז צריך משהו מספיק חזק ועם כבל מספיק ארוך.

קובי

פורסם

היה לי כזה כמה שבועות ברכב אחרי שהשתמשתי בו בפעם ראשונה, הלכתי לקבל זיכוי מהחנות, לא עוזר בגרוש וחבל על הכסף.

והיה לי את הדגם יותר יוקרתי מעל 100 ש"ח, כך שלא נראה לי שאחד ב-40 יתעלה על שלי.

איך כמו מפתח הישן והחזק.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מפתח ידני עם ידית הארכה מאיכות טובה יבצע את העבודה בצורה הטובה ביותר. לא לכל אחד יש כוחות של קינג קונג.

התרחק ממוצר חסר שם, ודא שעובי הדופן של הבוקסה אינו דק ובדוק שהיא מתאימה לבורג ללא חופש רב. כשתזדקק לשירותיו של המפתח (לפי חוק מרפי זה תמיד קורה באמצע לילה גשום כשאין נפש חיה מסביב) תהייה מוכן לשלם יותר מ 40 ש"ח כדי שהוא יבצע את עבודתו בלי להתפרק.

פורסם

ח'ברה לא הבנתם, מפתח עם הארכה והכל, משהו איכותי אני יכול להשיג מחבר שלי שעובד בעסק הזה.

אני חשבתי לקנות משהו כזה חשמלי על מנת להקל על אבא שלי כי הוא מבוגר.

יש למישהו מושג איך קוראים לזה?

מישהו ניסה את המכשיר? איך הוא עובד, האם הוא באמת יעיל? מהם החברות הבולטות בתחום ומאיזה חברות לא לגעת? כמה זה עולה בכלל?

קובי

פורסם

אז ככה :

המכשיר שנמכר באוטו דיפו (ייבוא של וולטה) בכ-180 שח - - מעולה.

מאחר שבתקופה מסויימת שיווקנו אותו, שמתי אצלי בג'יפ אחד.

בטיול לפני חודש בירדן היו לנו 6 פנצ'ירם (בשני פאג'רו ובלנדקרוזר 200)

את כולם פתח המכשיר בלי שום בעייה שהיא (וכמובן גם סגר).

מומלץ !!

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

מה האורך של הכבל שלו?

יש לנו רכב מסחרי(טרנספורטר, טרנזיט) הכבל מספיק ארוך על מנת להגיע גם לגלגלים האחוריים?

קובי

פורסם

יש לי כזה שרכשתי לפני המון שנים.

עובד מצויין עד כה לא היה בורג שהוא לא הצליח לפתוח.

בעניין אורך החוט תצטרך לבדוק את הדגם הספציפי שלך.

בכל מראה תצטרך צלב פשוט המפתח החשמלי משחרר את הבורג באופן מיידי אבל להבריג את כל ההברגה לוקח קצת זמן ועם צלב פשוט זה הרבה יותר מהיר.

פורסם

תוכל בבקשה לנפק לי קצת פרטים על המפתח הנ"ל?

למה סל"ד הוא מגיע?

אתה אומר שאם אני מבריג את הבורג כולו החוצה עם היד/צלב זה יהיה יותר מהיר מהמפתח החשמלי?

קובי

פורסם

רכשתי לפני מספר חודשים מברגה חשמלית עם בטריה. 300 ש"ח והעבודה מתבצעת באופן מיידי ופשוט. מהיר יותר קל יותר ואפילו לא נורא יקר...

ניתן להשיג ב ל.כ ליד צריפין

פורסם

מברגה רגילה כמו של הנגרים וכדומה?

איזה חברה קנית? כמה המתח שלה? כמה סל"ד?

אני ממש מתלבט האם לקנות מברגה רגילה כי אני נגר חובב וגם עבדתי פעם בשיפוצים אצל מישהו, אבל הבעיה במברגות זה לא המכשיר אלא הסוללה, היא שווקת חיים לאחר שנה-שנה וחצי גם אם תשתמש בה וגם אם לא.

קובי

פורסם

אני ממש מתלבט האם לקנות מברגה רגילה כי אני נגר חובב וגם עבדתי פעם בשיפוצים אצל מישהו, אבל הבעיה במברגות זה לא המכשיר אלא הסוללה, היא שווקת חיים לאחר שנה-שנה וחצי גם אם תשתמש בה וגם אם לא.

זה פשוט הדבר הכי מטומטם ששמעתי.

לאבא שלי יש מברגה של מקיטה כבר מעל 15 שנה שהיא עושה עבודות קשות בנינו איתה מחסנים פרגולות ומה לא והסוללות הם אותם סוללות.

פורסם

מדובר על מברגה ייעודית לרכב שעובדת עם מכה לשיחרור הברגים. ההספק הוא 18V. לא יודע מה הסל"ד

פורסם
תוכל בבקשה לנפק לי קצת פרטים על המפתח הנ"ל?

למה סל"ד הוא מגיע?

אתה אומר שאם אני מבריג את הבורג כולו החוצה עם היד/צלב זה יהיה יותר מהיר מהמפתח החשמלי?

המפתח הזה עובד בשיטה קצת שונה ממברגה רגילה.

כשלוחצים על הכפתור המנוע הפנימי מאיץ ואז בפתאומיות מתחבר לבוקסה שמעבירה את האנרגיה בבת אחת לבורג הבורג מקבל מכה ונפתח ומשתחרר.

למנוע לוקח בערך 2-3 שניות להאיץ ואם הבורג כבר חופשי אז הוא מסתובב בערך רבע סיבוב. כך שקצב הפתיחה אחרי השחרור הוא בערך רבע סיבוב כל 2-3 שניות בשלב הזה אתה יכול לשים צלב רגיל וכמובן באופן ידני לסובב את הבורג החוצה תוך שניה.

לחוכמולוג עם המברגה - נסה לפתוח גלגל רכב עם המברגה שלך ודווח על תוצאה.

המפתח החשמלי יעיל במיוחד עם ברגים ובוקסות המיוחדות שנועדו להגן על גאנטים מגנזיום מגניבה.

בברגים האלה חשוב מאוד להפעיל כוח כשהבוקסה אנכית לבורג וזה מאוד קשה עם צלב ידני עם או בלי מאריך .

פורסם

מברגה רגילה לא תעשה את העבודה לדעתי

מברגת איפקט עובדת באופן דומה למה שהוסבר על מפתח ברגים יעודי ותהייה מסוגלת לפתוח גם ברגים תקועים ממש. יתרונה הגדול הוא שהיא יכולה להאיץ מאוד (מאות ואף אלפי סל"ד) מהרגע שבורג משוחרר.

הבעיה היחידה היא כמובן במחיר

פורסם
זה פשוט הדבר הכי מטומטם ששמעתי.

לאבא שלי יש מברגה של מקיטה כבר מעל 15 שנה שהיא עושה עבודות קשות בנינו איתה מחסנים פרגולות ומה לא והסוללות הם אותם סוללות.

דבר יפה.

דבר שני- מברגה של מקיטה יכולה להחזיק לך יותר זמן מזה, מה גם שיצור של מקיטה לפני 15 שנה שונה מאוד מהיצור כיום.

נוסף על כך אני מוכן להתערב איתך שהזמן הטענה ואורך זמן הסוללה בזמן עבודה מקוצר משמעותית. עבדתי אצל שיפוצניק ועבדתי עם כל הכלים ואני אומר לך בבטחה שאני צודק. כמו כן יש לו 2 מברגות של WOLF מלפני 10 שנים והם עובדות יופי, לעומת זאת אם תקנה כיון מברגה של WOLF לא רק שתגלה שהיא בתחתית הרשימה היא גם מזייפת בנתונים.

בכל מקרה זה לא ת'רד על מברגות.

מברגת אימפקט באמת יכולה להתאים אבל המחיר שלה הוא גבוה מאוד, אולי שילוב של מברגה של WOLF פשוטה שעולה 80 ש"ח ביחד עם המפתח היעודי יעזור אבל אז זה כבר לא משתלם כלכלית.

קובי

• תוכן חדש...