Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פעם אחת חיברתי את הסוני אריקסון שלי עם הכבל למחשב בלי אינטרנט ואפילו שיש לי חבילת גלישה רגילה (100MB) זה עלה לי שלושים שקל ל4 דקות כי הייתי בלי חבילה.

המלצה שלי תברר אם אתה צריך שתי חבילות או חבילה אחת

החבילה שלך היא לwap

וגלשת דרך המחשב בdata רגיל

בגלל זה שילמת יותר

בלי חבילה המחיר באמת אסטרונומי משהו כמו 9 אג' לkb אם אני לא טועה

המחירים בשלושת החברות פחות או יותר דומות אבל אם אני לא טועה החבילה הכי משתלמת היא של סלקום כי היא ללא הגבלה

אבל - אם אתה מוריד יותר מדי המניאקים מגבילים לך את המהירות הורדה

לגבי חיבור גם bt וגם usb אפשרי ואפילו אינפרא אם יש לך בטלפון וwifi כמובן

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

השאלה היא ,אם מהירות הגלישה (החיבור) לא נפגעת כאשר החיבור למחשב מתבצע בעזרת בלוטוט ?

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

אתה מתכנן לעשות את המחשב שרת הורדות? לא נראה לי שזה ישפיע עליך כל כך

אם אני לא טועה מהירות ההעברה של bt 2 היא בסביבות ה1.5-2 מגהביט

אם יש לך צורך ביותר אז יש תקן edr שמעלה את זה בערך ל3 מגהביט ( אבל צריך לבדוק אם הטלפון תומך )

דרך אגב אלה הנתונים "הרשמיים" , בחיפוש קל מסתבר שזה לא כל כך עובד בעולם האמיתי

אנשים מדווחים שedr מגיע ל150 קילובייט לשנייה ובלי edr זה עומד על 50

לnokia 5800 שלי יש edr לפי בדיקה שלי

אז אני מאמין שרוב הטלפונים הנוכחיים תומכים בedr ( צריך כמובן גם דונגל מתאים )

אל תשכח שיש לך גם את אופציית הwifi שהיא יותר מהירה אם אתה צריך

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

ב-CARPC אני יכול להתחבר בעזרת WIFI לטלפון כדיי שישמש בתור מודם ?

אני מתכנן לקנות את הנוקיה N97 .

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

כן

הנה דוגמא לתוכנה שעושה את זה

http://www.joikushop.com/index.php?action=products&mode=productDetails&product_id=33

• תוכן חדש...