Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם רוצים לחבר אינטרנט סלולרי ל- CARPC ,האם חייבים מודם סלולרי ?

או שאפשר לתחבר דרך טלפון דור 3.5 ?

איזו דרך עדיפה ,ואיזו יותר זולה ?

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

שאלה קצת מוזרה

אפשר ב2 הדרכים

תבחר את מה שנוח לך..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

למה שאלה מוזרה ? :lol:

פשוט אין לי עדיין טלפון דור שלישי וגם אין לי מודם סלולרי ,אז רציתי לדעת אם באותה הזדמנות שאני ישתדרג לדור השלישי ,אני אוכל לוותר על רכישת מודם סלולרי ?

מבחינת חבילות הגלישה ,בשני הדרכים זה אותה העלות ?

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

אם תשתדרג לדור 3 לא תהיה לך בעיה, תוכל להשתמש בו בתור מודם,

ככה זה עובד אצלי. לא מאמין שהחיוב יהיה שונה, החיוב הוא בהתאם לחבילת הגלישה

שאתה קונה.

אלי

פורסם

תודה רבה אלי :-)

והחיבור בין הטלפון ל-CARPC ,הוא ע"י בלוטוט ?

פורסם

חיבור USB הוא בעזרת כבל דאטה של הטלפון ,או שיש כבל שונה ?

פורסם

לי יש HTC כך שהכבל הינו מיניUSB לכל פלאפון יש כבל דאטה משלו בעזרתו

אתה מחבר אותו למחשב. לא צריך כבל מיוחד, יכול להיות שתצטרך להוריד דרייברים

לפלאפון מאתר החברה.

אלי

פורסם

תודה אלי :wink:

עכשיו יש לי בעיה חדשה ,להחליט איזה טלפון לקנות :-D

יש הצעות למישהו ?

תודה רבה

עופר.י

פורסם

ערב טוב ...

אני לא יודע לגבי פלאפון דור שלישי אבל אני יכול להגיד לך לגבי מודם סלולרי.

יש לי מודם סלולרי של סלקום אני משלם עליו 120 שקל בחודש מהירות הגלישה טובה מאוד , יחסית למהירות שלי בבית (1.5 MB) הסלולרי מוריד יותר מהר ומהירות ההלאה כמעט אותה מהירות כמו ההורדה (אם זה משנה לך), החיסרון היחיד של המודם של סלקום הוא של שסלקום חסמו את רוב הפורטים של תוכנות ההורדה כמו אימיול וכאלה.

לפי דעתי עדיף את המודם.

פורסם

אני מתאר לעצמי שמודם סלולרי עדיף על חיבור הטלפון בתור מודם ,אבל חבל

לי לשלם פעמיים על חבילת גלישה (גם למודם וגם לטלפון ).

ועוד שהשימוש באינטרנט ב-CARPC ,היא רק מידיי פעם.

בכל מקרה אני מתכנן כבר המון זמן לשדרג את הסלולרי שלי (דור 2) למכשיר דור 3.5 ,רק

קשה לי קצת לבחור מכשיר שאני לא התאכזב ממנו.

תודה רבה

עופר.י

פורסם

פעם אחת חיברתי את הסוני אריקסון שלי עם הכבל למחשב בלי אינטרנט ואפילו שיש לי חבילת גלישה רגילה (100MB) זה עלה לי שלושים שקל ל4 דקות כי הייתי בלי חבילה.

המלצה שלי תברר אם אתה צריך שתי חבילות או חבילה אחת

פורסם

לי יש מחשב נייד בצבא ומה שאני עשיתי זה רכשתי חבילה של 5GB בחודש ב80 שקל, ואתה משלם לפי כמה שאתה מגיע, אני כול היום בפייסבוק ויוטיוב ולא עובר את ה3GB וככה יוצא לי איזה 40-60 שקל בחודש, אני מחבר את הטלפון בעזרת כבל USB אבל אפשר גם עם בלוטוס.

יש לי Sony Ercisson K800I והמהירות גלישה בוא היא 50KB לשניה הורדה או העלאה.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...