Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאגים לטרנספורטר 92.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר במהלך הנסיעה הרכב התחיל לפמפמם ונעצר, הזמנתי שגריר שאמר שיש לי בעיה באחד הפלאגים והחליף אחד מהם.

בגלל זה החלטתי להחליף השבוע את כל הפלאגים אבל רציתי לדעת איזה פלאג מתאים לרכב ואיזה יצרן מומלץ?

לקחתי את הפלאג שהוא הוריד מהרכב, זה פלאג של NGK ורשום עליו "BPR6ES". רציתי לוודא שאלו הפלאגים המתאימים לרכב לפני שאני קונה אותם.

למקרה הצורך דגם המנוע הוא AAC, מנוע 2000 סמ"ק בנזין.

שאלה נוספת- כמה עולה כהל לרכב? וכמה עולה סיני?(אני לא יקנה את הסיני פשוט זה מה שה"שגריר" שם לאבא שלי ברכב ולקח לו 300 ש"ח עבור הכהל בלבד).

תודה רבה.

קובי

פורסם
הפלאג של NGK צריך להיות BP5ET

המומלץ לרכבך הוא של BOSCH W9DTC

יש להשתמש במצתי בוש בלבד לפי בקוד שרשום מעלי,

וסליל ההצתה המומלץ הוא מתוצרת בוש בלבד,כל סליל הצתה סיני יפני קוראיני או תאילנדי, עלול לגרום נזק למערכת ההצתה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אז איך יכול להיות שבצ'מפיונס שמו את הפלאגים האלו? זה לא שאמרתי להם לשים לי משהו זול.

כמה עולים הפלאגים של בוש?

קובי

פורסם

לרכב שלך מתאימים מספר פלגים שונים ושל ייצרנים שונים.

ראה הנחיות ייצרן מצורפות !

פלגים להחלפה כול 30K או כול 60K

לפני הרכישה בדוק שהפלגים מתאימים לקוד המנוע שלך.

פלגים.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם
לרכב שלך מתאימים מספר פלגים שונים ושל ייצרנים שונים.

ראה הנחיות ייצרן מצורפות !

פלגים להחלפה כול 30K או כול 60K

לפני הרכישה בדוק שהפלגים מתאימים לקוד המנוע שלך.

תודה רבה מרק, האמת שאני לא ממש הבנתי מה הולך בדף הזה.

תוכל בבקשה להסביר לי איזה פלאגים מתאימים לי ואני יבדוק איזה מהם קיימים בחנות ואקנה?

עכשיו שחשבתי על זה, בשנה האחרונה היו לי בעיות של קירטועים אולי זה בגלל הפלאגים שלא התאימו?(אבל הבעיה נפתרה ברובה לאחר ניקוי בית מצערת).

קובי

פורסם

שידרתי לגרסא מתקדת יותר, עדיין המסך מראה לי את אותו הדבר.

תוכל בבקשה לרשום לי את הפלאגים המתאימים לרכב? אני מעוניין לבצע את ההחלפה מחר לפני שיתחילו הגשמים.

תודה.

קובי

פורסם

קובי, בשביל לראות את הקבצים אתה יכול להוריד את התוכנה החינמית והקלה מאוד FOXIT READER.

היא תחליף חינמי, קל משקל ומעולה לADOBE ACROBAT READER.

בקבצים מפורטים 3 סוגים של פלאגים המתאימים לרכבך.. תדפיס ותלך לחנות עם המק"טים שלהם.

Mazda 2 2013

פורסם
שידרתי לגרסא מתקדת יותר, עדיין המסך מראה לי את אותו הדבר.

תוכל בבקשה לרשום לי את הפלאגים המתאימים לרכב? אני מעוניין לבצע את ההחלפה מחר לפני שיתחילו הגשמים.

תודה.

שמרתי עבורך את הקובץ כתמונה.

1 (Custom).jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה, אני מזהה בתמונה את הפלאג של בוש, והאחרון זה של NKG, אבל מה זה הפלאג הראשון שמומלץ לרכבים שנוסעים מרחקים קצרים?

ולמה דווקא הוא עדיף(על מנת ללמוד לעתיד)? מה שונה בו משאר הפלאגים המומלצים?

קובי

• תוכן חדש...