Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ידני עד 45000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השאלה עם החשד לבעיה הזאת, היית בכל זאת משלם את הכמה מאות שעולה בדיקה במוסך או מוותר על האוטו הזה?

הייתי הולך למוסך מורשה , אומר לו שאתה בקרוב תהיה לקוח שלו, כי אתה מחפש פולו / איביזה / קורדובה שיעשה סיבוב של דקה על הרכב ויגיד לך אם יש בעיה בברקסים או לא. אם לדעתו זה נראה בסדר, אז הייתי מוציא את הסכום על הבדיקה. ואם הוא ממש נחמד ובא לו לבדוק שאין פגיעות שילדה לפני שאתה מבזבז חצי יום, זה עוד יותר יעזור לך לקבל החלטה. (מקסימום על ה 10 דקות שהוא מקדיש לך, תן לו 50 - 100 ש"ח).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

עדכון חם מהשטח :lol:,

אחרי סיבוב על האוטו בעצמי (פולו 2003 ידנית 1.4 75000 קילומטר), החלטנו לקחת את הרכב לבדיקה (במוסך דרום),

הייתי מעלה סריקה אבל שכחתי את הטופס אצל אבא שלי, אולי מחר אני אעלה.

בקיצור התוצאה של הבדיקה הייתה טובה, הבודק אמר שהרכב במצב טוב, אין תאונות, צמיגים תקינים(חדשים), חשמל תקין, בקיצור הכל דיי תקין -

למעט הפרונט - משהו במשולשים, ורפידות בלמים שצריך להחליף במיידית,

הלכנו למוסך ח.ח הצמוד (מורשה פולקסווגן) לקבל חוות דעת על הבדיקה והרכב,

ובנוסף לקבל הצעת מחיר על הטיפולים.

המנהל שם של המוסך הסכים עם הבודק ואמר שהרכב בכללי במצב טוב, הוא גם עבר על כל ההיסטוריה של הטיפולים וראה שהכל נעשה פחות או יותר בזמן במוסכים של הרשת.

בשלב זה הוא גם ראה שלא נעשה החלפת טיימינג, עניין של 2100 שקל.

הקטע שהמוכר טוען (וגם ההיסטוריה של הרכב מאשרת) שבטיפול הגדול הקודם שנעשה בסוף שנה שעברה, לא עלה הצורך בלהחליף את הרצועה, אז לא יודע.

לעניין המשמעותי יותר, המוסכניק עשה סיבוב על האוטו וגילה את הבעייה האמורה בפרונט,

הוא טוען שלהערכתו התיקון יעלה כ-1500 שקל.

המוכר דרש כ42 אלף בתחילה, שהם קצת מעל המחירון המשוקלל,

עם הראיות החדשות הוא הסכים לרדת ל-40 ולא מעבר.

מה אתם אומרים, כדאי לקחת את הסיכון ולקנות את הרכב הנ"ל,

בידיעה שאני הולך להכניס אותו ישר למוסך לתיקון ש"אמור" לעלות 1500?

או לוותר?

אפשרות נוספת שחשבתי עליה, זה להציע למוכר להכניס את הרכב למוסך, ואני אשלם על התיקון עד סכום של 1500 שקל, ורק אז לקנות את הרכב, כלומר אם התיקון יעלה יותר הוא יכסה את זה - כמובן שאני לא יודע אם הוא יסכים אבל אולי שווה לנסות?

בקיצור אודה לעזרה, ממש בהתלבטות פה :roll:

פורסם

משהו במשולשים זה לא כזה בנאלי, יכולים להיות הרבה דברים. תנסה להגיע להסדר עם המוכר שהמחיר יהיה מה שהוא רצה אבל הבעיות יטופלו על חשבונו המלא ותדאג שזה יהיה רשום בחוזה מכירה.

אני רוצה לתתן לך כיוון קצת שונה כי אתה בעיקרון מחפש משהו קטן וחסכוני, למה שלא תמתח את התקציב ב15K ותרכוש סוזוקי אלטו חדשה 2009 מהחברה?

פורסם
משהו במשולשים זה לא כזה בנאלי, יכולים להיות הרבה דברים. תנסה להגיע להסדר עם המוכר שהמחיר יהיה מה שהוא רצה אבל הבעיות יטופלו על חשבונו המלא ותדאג שזה יהיה רשום בחוזה מכירה.

אני רוצה לתתן לך כיוון קצת שונה כי אתה בעיקרון מחפש משהו קטן וחסכוני, למה שלא תמתח את התקציב ב15K ותרכוש סוזוקי אלטו חדשה 2009 מהחברה?

מודה שלא הכרתי את הדגם הזה,

תכלס נראה לא רע, מישהו ניסה/ממליץ?

• תוכן חדש...