Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pioneer 9800BT מסך לא נדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את המכשיר כבר כמעט שנה ואני מרוצה ממנו חבל על הזמן!

לפני כמה ימים המסך החל לקרטע פעם נדלק פעם לא, אחרי יום אני מתניע את הרכב המערכת עובדת והמסך מושבת לא נדלק

נסיתי לשחק עם הפנאל קצת ופתחתי את המכשיר בעדינות, למכשיר יש פאנל חשמלי ובגלל הסגירה והפתיחה שלו כל הזמן אולי הוא כבר סיים את חייו? המכשיר מעולם לא נפל וגם הפאנל אז מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש!

ערב טוב ושבוע טוב!

פורסם

יש חיבור רחב ושטוח בגוף המכשיר עצמו אפשר להחליפו בקלות ,שלח לתיקון במעבדה או שמי שמכר לך את הפאנל יפנה אותך התיקון אמור להיות עד 200 שקל.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תוכן חדש...