Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר ל IPOD מ MP3 דרך ה HU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שנייה לפני שבאתי להעתיק מחדש את כל הדיסקים שלי ל MP3 320 עברה בי שוב תחושת הייאוש שאין לי ב HU תמיכה בקובץ LOSSLESS כלשהו. פתאום נזכרתי שיש לי את המתאם ל IPOD ל ECLIPSE 7200 שקורא את ה ALAC שזה LOSSLESS של APPLE וגם WAV. את המתאם כבר יש, מדובר רק בעלות של IPOD (חדש, משומש, או חו"ל)

כהרגלי, קראתי לא מעט בפורומים בחו"ל (עד לפני כמה ימים בכלל לא הייתי מודע לכל תעשיית ה LOSSLESS שפורחת כבר שנים) והבנתי שגם אפשר להמיר ללא בעיה מקובץ LOSSLESS אחד לאחר ללא איבוד האיכות. זה נותן על פניו יתרון יחסית ל MP3 שלפעמים אין ברירה להשתמש בהם למרות חוסר היכולת לדעת באלו הגדרות ואיכות השתמשו ב RIP. ב LOSSLESS אני הרבה יותר גמיש ומוכן "לקבל\לשמוע" כל קובץ.

אני מעלה את השאלה לגבי המערכת הספציפית שלי (בחתימה).. בהנחה ואני משתדרג ל ALAC מתוך ה IPOD CLASSIC מפורמט MP3 320, עד כמה לדעתכם יהיה שיפור בסאונד?

אני מבין שמבחינת נוחות ניווט בין השירים אין שום הבדל בין HDD רגיל שמחובר ב USB, נכון?

ועוד משהו, יש תכונות מסויימות טובות ב HU שאני לא אנצל אותם במעבר דרך ה IPOD? (חוץ מה CD :wink:)

יש סוגי IPOD עם איכות טובה יותר לדעתם והאם יש משמעות לדבר בחיבור דרך ה HU?

תודה!!!

פורסם

דבר ראשון-אני גם עברתי לIPOD CLASSIC החודש,ומשתמש לLOSSLESS

לא חיברתי את הIPOD לרכב,אבל דרך אוזניות יש הבדל בין MP3 ב320KBPS לALAC,ואני בטוח שגם ברכב יהיה הבדל,

לא הבדל גדול,אבל בכל זאת.

IPOD CLASSIC הוא תהיה בחירה הנכונה לעבוד עם LOSSLESS ברכב בגלל גודל זיכרון שיש לו (120/160G)

כל שיר בפורמט ALAC בגודל של 30-40 מגה!

מאיפה קנית מתאם IPOD לאקליפס? אני גם מחפש עכשיו

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

קניתי אותו ביחד עם ה HU (יד שנייה הכל). איפה אתה קנית את ה IPOD שלך?

ברור שיהיה הבדל באיכות באוזניות :-D

אין לי בעיה עם גודל הקבצים, אין לי מגבלות במחשב וגם ה IPOD יהיה בעל נפח מספק.

עוד חבר'ה עם נסיון לפני ואחרי בחיבור IPOD?

• תוכן חדש...