Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 קורות עם בניה לטוויטרים אבל הן לא מרופדות.

יש לי בבית חתיכה גדולה של סקאיי וחשבתי לרפד את הקורה עם הסקאי,מכיוון שאין לי נסיון בכלל אני צריך קצת עזרה.

עם איזה דבק אני יכול להדביק את הסקאי ושלא יושפע מהחום באוטו?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא כ"כ פשוט לצערי.

לפני ההדבקה, אתה צריך לגזור את הסקאיי כך שהוא יצור מעטפת מדוייקת לקורה.

תחשוב שהקורה היא משטח תלת מימדי ויריעת הסקאיי היא שטוחה. בזמן ההדבקה יווצרו ביריעה איזורים 'כפולים' ואיזורים שכלל לא נוגעים בקורה.

אתה צריך מישהו עם ניסיון בלקיחת גזרות - אני משער שכל רפד שתגיע אליו עם הקורות והסקאיי יוכל לעזור לך.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

הלכתי לרפד ,רצה 200 שקל לשתי הקורות,נראה לי מיותר להשקיע כ"כ הרבה על ריפוד.

יכול להיות שאני פשוט יצבע אותן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
הלכתי לרפד ,רצה 200 שקל לשתי הקורות,נראה לי מיותר להשקיע כ"כ הרבה על ריפוד.

יכול להיות שאני פשוט יצבע אותן.

אני לא יודע איך ניראות הקורות שלך והאם הם מסובכות או פשוטות לריפוד? אני גם לא יודע אם צריך שם תפירה או לא? אבל בכל קנה מידה זה זול. הריפוד הוא אחד החלקים שמקנים לקורה את היופי שלה. אני לא הייתי מקל ראש בסיפור אם אם הויזואליות חשובה לך.

פורסם

בשביל לגזור נגזרת של הקורה על הבד אתה צריך לדעת איך לעשות את זה - יש הרבה טכניקות

אני מכיר שלוש שיטות עיקריות

1. לסרטט קווי מתאר על הקורות - לתפוס את הבד על הקורות ולגזור אותו לאט ובסבלנות לפי קווי המתאר.

2. לסרטט את קווי המתאר ישירות על הצד האחורי של הבד תוך כדי הצמדתו אל הקורה.

3. להצמיד את הבד אל המשטח בעזרת סיכות או דבקים בשוליים ולחתוך אותו לפי קווי המתאר שאתה תבחר לעשות.

בכל מצב רצוי להשאיר עודפים לגזירה בבד לפני שאתה גוזר בצורה מדוייקת ובסופו של דבר אתה צריך להחליט איך אתה רוצה לתפור את חלקי הנגזרת שיהוו כיסוי לקורה

אתה יכול לעשות תפר חיצוני, תפר פנימי, אתה יכול לעשות תפרי קישוט מצידי התפר המרכזי וכו' וכו'

זו אומנות לשמה וזה דורש ים סבלנות כי כשאתה לא עובד בקווים ישרים או עיקולים מתונים - מכונת תפירה לא תעזור לך - רק תפירה ידנית... אני מקווה שאתה יודע מה זה לצאת פוזל אחרי 3 שעות עבודה וזה רק על קורה אחת אולי...

יוסי - תסביר לו :-P

זה לא זול, זו זנות לשמה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחרי או לפני :-P

אני רק רוצה לציין שאחרי כל פעם שאני עושה "עבודה" עצמאית כגון ריפוד של משהו, בניה מפיבר, חיתוך בעץ וכל דבר שכזה - אני רק הולך ומוריד את הכובע יותר ויותר בפני אומנים כמו יוסי אלפיין או שמעון קוסטיק או ניר גורן או יאריק...

רק לחשוב כמה חומר גלם אומן שכזה בוודאי השליך לפח בשנתיו הראשונות תוך כדי צבירת נסיון - אני מתאר לעצמי שאפשר היה לעשות מזה איזה אוטובוס נחמד...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המתקין שעושה לי את הבניות והרפד עובדים ביחד בגלל זה המחיר.

הקורות יעברו ציפוי בסקאי בלי תפרים ,משהו פשוט אם אני יחליט בסוף לרפד אצלו.

הקורות עצמן ללא קימורים ונראות לי פשוטות יחסית לריפוד.

http://www.daiclub.com/index.php?option=com_gallery2&Itemid=31&g2_itemId=1698

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...