Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש מיניואן ידני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיים לא תמצא את הרכב המושלם בשבילך. מכונית נבנית למגוון קהלי יעד והיצרנים מנסים להתאים אותה עד כמה שיותר לכל קהל באופן ספציפי, אבל יש גבול ליכולת שלהם.

אני מציע לך לגשת לבדוק את הפלוס ואת הרומסטר מקרוב, אלה האופציות שהכי מתאימות לך. אני דיי בטוח שתופתע מהמרחב שמציעה הרומסטר במושב האחורי. גם הפלוס מרווחת דיה.

אם לא תתפשר ותמשיך ללכת עם הראש בקיר אני בספק מאוד גדול אם תמצא רכב שעונה על דרישותייך.

בקשר לטנדרונים כמו קונקט וברלינגו, אני לא חושב שהם יציעו רמת חים כמו של הסניק או של הסקודה והגולף. הם בנויים כרכבי עבודה ופחות כרכבים משפחתיים, להעמסת משקל ולא להעמסת ילדים.

בהצלחה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צילצלתי לצ'מפיון. הם אישרו את זה. גירסת הדיזל הידנית לא מצויידת ב-ESP. לא ממש ברור לי למה גרסאות אחרות כן וזו לא אבל גרסאות אחרות אינן ידניות אז הן לא מענינות אותי.

פורסם

שמע, אם הסניק שלך לא דורשת החלפה מיידית, חכה טיפה עם הקניה. מה-1 בינואר כל הרכבים בארץ יגיעו עם ESP וזה ככל הנראה ירחיב (במעט) את האופציות שלך.

בינתיים, שווה לקפוץ לאולם של סקודה הקרוב למקום מגוריך ולבדוק את הרומסטר. אולי תופתע לטובה.

פורסם

הסניק שלי לחלוטין לא דורשת החלפה מיידית. למעשה, אני בדיוק לפני טיפול גדול. אני פשוט חושב קדימה.

פורסם
לוגאן ידני זה רק 3 כוכבים ובלי ESP, אבל זול ובלי המושבים האחוריים המרווח גדול.

3 כוכבים ובלי ESP? כבר היום יש לי יותר.

פורסם
אני נהגתי וישבתי בפורד קונקט, יש לך המון מקום, הרכב מאוד מרווח ואגב שים לב שהוא גם יותר רחב מאחרים.

1. ישבת מאחור והיה לך המון מקום? יש לו 3 מושבים מאחור?

2. הוא נבחן בכלל במבחני ריסוק?

3. יש לו ESP?

פורסם

לדעתי אתה תוכל למצוא סיאט אלטאה או טולדו יד שניה ידניות, רכבים די נדירים אבל הם בקטגוריה של הסניק ויותר חדישות, לגבי בטיחות אני לא יודע... הגולף פלוס היא די דומה לאלטאה.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם
תודה רבה על התגובות. כמה תשובות.

דיזל: בהתחשב בכמות הקילומטרים שאני עושה, דיזל לא יצא יקר יותר?

כבר הגבתי לך קודם על נושא הדיזל. בנוסף, עשיתי פעם ניתוח רגישות לראות מה קורה משני צידי נקודות האיזון בין בנזין לדיזל, וגיליתי שעם נסועה של +\- 5000 ק"מ מנקודת האיזון, הפער הפיננסי זניח ביחס לסך עלויות אחזקת הרכב.

אל תתן לזה למנוע ממך לבחור בדיזל.

תודה רבה על התגובות. כמה תשובות.

גיר רובוטי: לפי כל מה שאני קורא (ברשת, במגזינים) ורואה (בטלוויזיה), גיר רובוטי במצב ידני ממש אינו מהנה/נוח/מהיר כמו גיר ידני. לכן אני לא מעוניין בו. כמובן, אני מדבר על רכבים "ארציים", לא על פרארי קליפורניה ודומיה. בתאוריה, זה יכול להיות השילוב המושלם ביני (חובב ידני מושבע) ובין אשתי (שהיתה שמחה לאוטומטי) אבל למעשה, אין כאלו מוצלחים ברמת המחיר שאני מדבר עליה.

אל תפסול גיר רובוטי לפני שאתה מנסה אותו בעצמך.

אני גם הייתי סקפטי בהתחלה, אבל אחרי שנהגתי באחת, השתכנעתי.

דווקא במוד אוטומטי הפעולה של גירים כאלה לא מרשימה. במוד ידני הם עובדים יופי.

קפוץ ללובינסקי ובקש נסיעת מבחן על פיקאסו רובוטי. חבל שתפספס משהו טוב שעשוי להתאים לך.

סניק II: שאלתי את המוסך שלי (מורשה, פ"ת). הם לא מכירים אחת כזו. כנראה שהם נדירים מאד.

אני מניח שתסכים איתי שהמורשה שלך לא מכיר את כל הסניקים בארץ.

גם חבר שלי חשב שאין כאלה, אבל עם סבלנות ועירנות הוא הצליח למצוא אחת בסוף.

מכיוון שאתה לא לחוץ להחליף, לא יזיק לעקוב מדי כמה ימים אחר המודעות החדשות על מנת שתגלה את הידנית הבאה שתימכר, אם אכן יש כזאת.

ג'רמי, לו אני הייתי עובר להולנד הייתי קונה קרוור לעצמי ושהאישה תסע עם מה שבא לה

אחרי שתבדוק כמה עולה קארבר, אתה תרד מהר מאוד מהרעיון.

תאמין לי שגם אני בדקתי את הרעיון הזה. בסוף התפשרתי על הצעצוע בסימלון.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
1. ישבת מאחור והיה לך המון מקום? יש לו 3 מושבים מאחור?

2. הוא נבחן בכלל במבחני ריסוק?

3. יש לו ESP?

ישבתי מאחור, לא זוכר אם היה שלושה מושבים אני רק זוכר שבחזור חבר שלי ישן שמה כמו בול עץ, כך שמקום יש.

ואין לי מושג לגבי מבחני ריסוק וESP(או אפילו מה זה אומר :roll:ESP)

קובי

פורסם

אם אתה יכול להשקיע 140 אלף ש"ח, זה הרכב, שלדעתי מתאים לכמעט כל הדרישות שלך :

יש ESP, יש 6 כריות אוויר, יש גיר ידני (בלבד), יש המון מרווח ל 5 נוסעים. לא מרגיש מסחרי בכלל. יש 4 כוכבי בטיחות, לא 5.

Berlingo 2.jpg

• תוכן חדש...