Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

צריכת דלק סיטרואן C4


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה הסיטרואן שלי צורכת 13:1 ידןע לי שאפשר להקטין את הצריכה .. כלומר יותר קילומטרים ופחות דלק, איך אני יכול לעשות את זה.. הרכב טיפטרוניק 1.6 אם זה משנה משהו מבקש עזרה דחוף

תודה לכולם

פורסם

הצריכה אצלך מצויינת,לא מבין איזה עזרה דחופה אתה מחפש :roll:.

הדבר היחיד שאתה יכול לנסות זה לנהוג בצורה רגוע עוד יותר ממה שאתה נוהג.

קשה לי להאמין שתצליח לשפר את התוצאה הזו בהרבה כי היא באמת מצויינת.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
תעלה את לחץ האוויר בצמיגים

אל תמשוך את ההילוכים

תוריד את הגגון

יש עוד הרבה....

 

אל תמלא אויר מעל למה שהיצרן ממליץ, לחץ יתר בצמיגים עלול לסכן אותך.

 

הורדת מסה מיותרת מהרכב כגון כלי עבודה וזבל שזרוקים בתא מטען.

טיפולים בזמן עוזרים לשמור על צריכת דלק טובה, בסיטרואן למיטב ידיעתי עושים טיפול כל 30 אלף קילומטר פילטר אויר נסתם הרבה לפני(במדינתנו הקטנה יש הרבה אבק ואובך יותר מאשר בצרפת)לכן לפי דעתי מומלץ להחליפו או לנקות אותו אחרי 15 קילומטר. כמו כן שימוש בשמן שמומלץ ע"י היצרן 10/50 סינטטי למיטב ידעתי עוזר לשמור על צריכת דלק טובה.

×
×
  • תוכן חדש...