Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו B חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני חדש פה ...

אני מחפש רנו קליאו B

רציתי את חוות דעתכם ...

אני מחפש רק ידני ובנזין

מה ההבדל המורגש בין 1.2 ל 1.4 ?

אני לא רוצה לקנות רכב שבסוף אני אתבאס ממנו ... אני סטודנט מה שאומר שאני צריך רכב חסכוני ... אבל אני לא רוצה רכב חסכוני שהוא " עגלה " בלי לפגוע ...

המון תודה לעוזרים

גיא

פורסם

הגדר "עגלה".

ה1.2 ספרטני ומרגיש דיי חלש (אני מדבר על דגם ה8 שס'), במיוחד בנסיעה עם מזגן אך משייט ללא כל בעיה על 100 / 110.

צריכת הדלק לאומת זאת פנטסטית (!) וסובבת סביב ממוצע צריכה נמוך מאוד (איזור ה1 ל 15).

בקשר ל1.4 אין לי מושג. חפש, דובר כאן רבות על שתיהן.

אה, ותקן את מקש ה"." נראה שנתקע לך.

ירון.

פורסם

חפש תגובות שלי על הרכב תחת שם משתמש. הייתה לי כזו כמה שנים. ממליץ בחום בכפוף להסתיגויות אותן תוכל לקרוא בתגובותיי הקודמות. אם תרצה התייעצות נוספת, שאל ספציפית כאן או בפרטי

פורסם

רכב מאוד אמין וחסכוני בדלק.

גירסת ה1.2 נורא זולה לאחזקה ומהנה לנסיעה.

למרות שהאוטו חלש הוא קטן מאוד ויחסית זריז אך היעוד שלו הוא לא נסיעה ספורטיבית (בשביל זה יש את הקליאו ספורט) אלא לאמינות וצריכת דלק מעולה.

• תוכן חדש...