Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך פותחים חשבון בPAY PAL?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אשמח אם מישהו יכול לתת לי הסבר והכוונה איך לפתוח חשבון ב PAY PAL. שאלתי בבנק אצלי - הם אפילו לא יודעים מה זה.

תודה.

פורסם

את החשבון פותחים דרך האתר של PAYPAL. ברור שלבנק אין מושג כי זה לא קשור אליהם בכלל.

אתה נכנס לאתר, ממלא את כל הפרטים הדרושים (כולל מס' כרטיס אשראי בינלאומי).

הם שולחים קוד אישור מיוחד שאותו אתה משלים באתר בכדי להפעיל את החשבון (מומלץ להתקשר לחברת האשראי לקבל הקוד. זה מקצר את זמן המתנה).

אתה מחוייב בסכום חד פעמי של 1.5$ בערך אותו מקזזים ברכישה הראשונה שלך דרך PAYPAL.

בהצלחה.

פורסם

נצל"ש - יש לי חשבון פייפאל מעל שנה,ואני על סטטוס unverified

כבר שילמתי פעם את ה2דולר אבל מעולם לא קיבלתי את הקוד,או את הכסף חזרה ברכישות.

נראה שזה לא מפריע לרכישות (ורכשתי הרבה עד היום).

אם כך מה ההבדל בין להיות verified לבין unverified?

האם זה קריטי שלא "שדרגתי" ?

תודה לכלל העונים :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני גם לא מסתדר עם הקוד הזה.. ניסיתי להכניס אותו בפייפל וזה לא התקבל, ניסיתי שוב, והוא הזהיר אותי שעוד פעם אחת, אני לא יוכל להשתמש בכלל בכרטיס אשראי הזה יותר.

אז גם אני unverified. מוזר שזה נותן לך לקנות דברים. אבל אולי זה רק בשביל מוכרים באייבי שיהיו רגועים שיש להם עסק עם בחור רציני.. אולי יש כאלה שלא אכפת להם.

Stay Dirty

פורסם

"מוזר שזה נותן לך לקנות דברים" - למה מוזר?

כרטיס אשראי תקין - יש

כסף בחשבון - יש

לא אמורה להיות בעיה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

למיטב זכרוני, ה-unverified מתייחס לכתובת שלך. היות ואתה גר מחוץ לארה"ב, יש להם בעיה כלשהי לאמת את הכתובת שלך, ומכאן הסטטוס הזה.

בכל אופן, אם יש לך ספק, אתה יכול ליצור קשר טלפוני עם שירות הלקוחות שלהם. פעם התקשרתי אליהם, קיבלתי שירות מהיר, יעיל וטוב. עזוב שבדיעבד התברר לי כי הבעיה היתה בכלל אצל חברת האשראי בארץ, שלא הבינה מאיפה הגיע חיוב לא רגיל שכזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גם אני גר מחוץ לארה"ב - ואני verified.

unverified זה אומר שלא הוכחת שיש לך גישה לפרטי חשבון כרטיס האשראי שנתת. תיאורטית, אתה יכול לתת פרטי אשראי נכונים של מישהו שקונה הרבה באמצעות PAYPAL או שלא בודק את החיובים, ואז PAYPAL מקבלים את הכסף למרות שהכרטיס איננו שלך. האימות דרוש כדי להסיר ממך את החשד.

הקוד מופיע בחיוב כרטיס האשראי. אם חוייבת ב- 1.95$ אז קיבלת קוד. אפשר לבקש חיוב נוסף ולקבל קוד חדש (אל דאגה, כל הכסף נשאר בחשבון ויקוזז בקניות שתבצע).

לוקח לחיוב די הרבה זמן להופיע (לפחות בויזה כ.א.ל שלי לקח 10 ימים).

:turn-l:
פורסם

לי יש מאסטרכארד ואני משתמש בפייפאל כבר שנים מספר (4-5 שנים) ,

החיוב הראשוני מופיע באתר של ישראכארט כבר אחרי 36-48 שעות,

רשום PAYPAL ומספר בן 3-4 ספרות שאותו אתם מכניסים לאתר פייפאל כאישור החשבון.

עד כמה שאני יודע אין הרבה אנשים שהם VERIFIED מחוץ לארה"ב ,

אני VERIFIED, ואני אפילו לא זוכר איך עשיתי את זה , במשך דיי הרבה זמן הייתי במצב אחר אבל כרגע מצבי VERIFIED.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני נירשמתי לפני שנה וחצי בערך.

ביום לאחר ההרשמה, כשאר החיוב לא הופיעה עו דבאתר של כרטיס האשראי, התקשרתי לחברת האשראי וביקשתי את הקוד.

הכנסתי אותו באתר וזהו. מאז אני מופיע כמאושר.

פורסם

במידה ואין ברשותי כ.אשראי בינלאומי, מה האופציות שלי?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין הרבה כאלו,

זו חובה למרות שעקרונית אפשר להוציא כרטיסים כאלו ללא בעיה בכל בנק.

זה לא מצריך שיהיו לך 30 מיליון בחיסכון והתחייבות לבזבז X כסף בחודש.

כולה כרטיס.

הכי גרוע ? תעשה כרטיס אמריקן אקספרס - לדעתי שם כולם בינלאומיים, אבל כדאי לברר קודם.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יש לי חשבון בPAYPAL וגם אני VERIFIED . כבר כ 4 שנים

אני אפילו זוכר שיצרו איתי קשר מAMERICAN EXPRESS לגבי הקוד, ביצעו איתי זיהוי טלפוני. ולאחר 24 שעות סופק לי הקוד וזהו.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...