Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע בא אליי חבר והיה כולו שמח מאיזה איביזה דיזל של דוד שלו. לא הבנתי בהתחלה על מה כל הרעש והחיוכים, אבל הוא אומר שיש לרכב צי'פ וסעפת וכל מה שמסביב ויש לרכב 160 כ"ס אחרי השיפור. מה שהיה לי הכי מוזר וגם הוא היה כל כך בטוח בזה ורצה להתערב על זה, זה שהרכב עושה 0-100 ב6.5 שניות. אגב הרכב גיר רגיל 6 הילוכים. זה הגיוני/אפשרי שהרכב יעשה 0-100 ב6.5 שניות?

תודה רבה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לא?,אתה יודע איזה מומנט גבוהה יש לTDI של הוואגים ולדיזלים בכלל?,ועוד עם שיפור יכול ליהיות תוצאה מדהימה,שמעתי על גולף TDI שמסתובבת עם שיפורים שלא מבישים רכב בנזין

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

אני מכיר טוב מאוד רכבי דיזל(סקודה, VW וכל השאר) והיה לי כמה ועד היום יש אחד, אבל 6.5 שניות ל100? זה נראה לי יותר מדי מהר בשביל רכב כזה. מה שכן, כמה שתשפר מנוע דיזל, עדיין הוא יהיה וירגיש "עייף" ואין לו את היכולת לטפס גבוה בסל"ד. או שיש אפשרות שאני טועה?..

פורסם

6.5 שניות מ0 ל100קמ"ש נישמע קצת אופטימי בגלל שאיביזהTDI עם ציפ לא מפסיקה לפרפר את ההילוך הראשון והשני

כך שקשה מאד להעביר את הכח לכביש

יש ללקוח שלנו עם איביזה כזאת עם קרוב ל200כ"ס על מנוע של 250000ק"מ והיא יכולה להפתיע הרבה מכוניות

מצורף קישור שמראה את הפוטנציאל של מנוע ה1.9 טורבו דיזל הייתי נוכח באירוע הזה וזה היה הרכב שהכי הרשים אותי

משקל 850ק"ג מנוע VAG 1.9TDI 130HP משופר ל260-280כ"ס +200כ"ס שוט של ניטרו

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

אני מרגיש שתהשובות שאני מקבל לא כל כך עונות לי על השאלה(תודה על התגובות)

אני מדבר על איביזה TDI(1.9) גיר רגיל, משופרת רק עם צי'פ וסעפת עם 160 כ"ס. זה הכל. השאלה שלי היא כזאת, הרכב יכול לעשות 0-100 ב6.5 שניות? נכון, אני יודע שמה שאני שואל זה שאלה בעייתית כי צריך עוד פרטים על הרכב אבל זה הרכב בגדול.

אני גם יגיד למה אני שואל את זה, בתור אחר שיש לו ניסיון עם רכבי דיזל אני מכיר את ההתנהגות של מנוע דיזל ומ0-100 הם לא כאלה מהירים(כל ה1.9 למיניהם..) ורק ב100+ הם מגיבים טוב.

פורסם

בין 6.5 ל7 שניות הנהג גם לא יצא מהמקום מי יודע מה.

http://www.youtube.com/watch?v=DKwKxNygyiw

IBIZA TDI עם צ'יפ.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

צ'יפ

165Hp@4234rpm 348Nm@2905rpm זה הנתונים

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

שאלה בקשר לנושא :

אלו עוד רכבים יש בעליי פוטנציאל שיפורים כמו של האיביזה TDI והVW TDI ?

עוד שאלה , זה לא מנוע דיזל אטמוספרי ? אלא עם טורבו ?

פורסם

בחו"ל הקופרה נמכרה בגרסת דיזל 160 כ"ס ונתוני התאוצה היו בסביבות ה-7.5 שניות ככה שקשה לי להאמין שאפשר לגרד עוד שנייה.אולי עם צמיגי סליקס והפחתה ניכרת במשקל...

turboy

פורסם

שמעו, איביזה TDI נוסעת יפה, אבל 6.5 שניות למאה היא תוצאה של רכבי 4X4 או הנעה אחורית.

לא מכיר הרבה קופרות משופרות שיורדות מ6.5 למאה וזה הרכב הכי חזק בארץ בקטגוריה של ההנעה קדמית.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אתה מדבר על דיזל או בנזין?

יש מלא קופרות שיורדות מ-6.5 למאה.

אם הנתוני יצרן זה 7.3 אז מה הבעיה לגרד שניה עם שיפורים בסיסיים?

אני עם צ'יפ, צנרת, פילטר ואינלט ונראה לי ששלי עושה באיזור ה-6.5 אז שלא לדבר על משופרות יותר חזקות.

פורסם

אם אני טועה אז אני מתנצל מראש!

אני עם TOYO T1R די חדשים, צ'יפ ריבו + אינלט ריבו + דוד אחורי בניה עצמית, - סטנדרטי יחסית.

ובדוושה מלאה בראשון וחצי מהשני אני די חופר ברצפה מה שללא ספק מאט אותי במירוץ ל-100.

לרכבי הנעה קדמית די קשה לצאת מהמקום בפול גז.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

טוב תודה על התגובות ונכראה שפשוט אני יצטרך לבדוק איתו את זה. אבל עדיין מאוד קשה לי להאמין שהסיאט דיזל הזאת תעשה 6.5 למאה.

• תוכן חדש...