Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 30,000 ש"ח אוטומטי ואמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב לאישה בת 50+ והתקציב המתוח הוא עד 30,000 ש"ח והרכב צריך להיות אוטומטי בלבד (עקב רישיון לאוטומטי)

הדרישה העיקרית היא שהרכב יהיה אמין ויבלה כמה שפחות במוסך עם מינימום הוצאות על תיקונים. היא עושה כמעט ורק נסיעות קצרות בתוך העיר ופעם בשבוע היא מתפרעת :-D ונוסעת 50 ק"מ.

קראתי בפורום וראיתי שממליצים הרבה על הפונטו ספייס בתקציב הזה אבל יש לי אנטי לפיאט עקב 2 פיאט שהיו לי ונפלתי איתם. מאז נשבעתי שאני לא קונה פיאט יותר.

על מה אתם ממליצים?

פורסם

פיג'ו 206 1.4 אוט' היא אומנם עגלה בלי סוס אך נוחות הנסיעה שלה טובה, חסכונית, מאובזרת ויפה.

שווה בדיקה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

האמינות של ה206 סבירה, בדיוק כמו של הפונטו.

הסטארלט היא מכונית עירונית קטנה וטובה. היא מפגינה אמינות ועמידות מרשימות לאורך השנים. חסרונות עיקריים - קטנה יחסית (מושב אחורי צפוף) וביצועים חלשים מחוץ לעיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סובארו אימפרזה גרנד לאונה שנת 99-00 נכנסת לך לתקציב.

אוטו חסכוני בדלק,אמין מאוד מאוד,תמצא אחד כזו במצב טוב[לא חסר בשוק] ואתה תהנה ממנה.

• תוכן חדש...