Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט בוקהנגרה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רואה שיש כאן הרבה בלאגן בקשר לאוטו, אז בוא נעשה קצת סדר:

הבוקהנגרה היא בסך הכל תוספת אבזור ל-FR ולקופרה. התוספת היא פרונט מושחר, ג'אנטים 17" ואגזוז דמוי למבורגיני.

הבוקהנגרה מוצעת במנועים של ה-FR והקופרה(150 כ"ס ו-180 כ"ס בהתאמה). המחיר של הבוקנגרה יקר ב-10K מה-FR וב-10K מהקופרה. הבוקהנגרה מגיעה רק בצבעים לבן ואדום.

פורסם

אני רואה שיש כאן הרבה בלאגן בקשר לVW, אז בוא נעשה קצת סדר:

הפולו היא בסך הכל תוספת אבזור לפאביה. האודי A1 היא בסך הכל תוספת אבזור לפולו.

הגולף היא סך הכל תוספת אבזור לסיאט לאון, הטיגואן הוא סך הכל תוספת גובה במתלים לגולף. הTT היא סך הכל תוספת של עיגולים לגולף.

הבנתם את הרעיון.

פורסם

הבוקה נגרה זו גרסא שונה במקצת (גם מבחינת שינויים ברכב עצמו) מה-FR ומהקופרה. לא זוכר מה השינויים שאמרו במיני מבחן רכב שעשו לה, אבל יש (לטובת הבוקה נגרה כמובן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי הסיאט נראת לא רע בכלל, יותר טוב מהקליאו MK3 לצורך העניין.

השאלה הגדולה היא, איך היא תתנהג?

אגב, גם מחיר הקליאו על הנייר דומה לשל הסיאט, בת'כלס אפשר לקנות אותה בהרבה פחות.

אולי הסיאט "תסבול" מאותה התופעה, 170K לאיביזה ספורט זה בהחלט יקר באופן מוגזם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

האיביזה החדשה היא אחד הרכבים המכוערים על הכביש.

הבוקהנגרה מכוערת עוד יותר.

למה לשלם על זה אותו מחיר כמו שירוקו?

Insane things comes from insanely people.

פורסם
האיביזה החדשה היא אחד הרכבים המכוערים על הכביש.

הבוקהנגרה מכוערת עוד יותר.

1+

אגב, פייביש: כשקופצים לבקר במקום שלא ביקרת בו זמן רב, אפשר ורצוי לומר שלום לחבר'ה. אפילו אם קוראים לך תמיר ליאני.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
1+

אגב, פייביש: כשקופצים לבקר במקום שלא ביקרת בו זמן רב, אפשר ורצוי לומר שלום לחבר'ה. אפילו אם קוראים לך תמיר ליאני.

:-D

:mm_yeah:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
הבוקה נגרה זו גרסא שונה במקצת (גם מבחינת שינויים ברכב עצמו) מה-FR ומהקופרה. לא זוכר מה השינויים שאמרו במיני מבחן רכב שעשו לה, אבל יש (לטובת הבוקה נגרה כמובן).

לפי הבנתי אין הבדל בין הרכבים למעט רמת הגימור והאיבזור.

לדעתי, אומנם אין הרבה מה לעשות עם הכיעור של האיביזה החדשה, אך בגירסה הזו היא הראית קרבית בהרבה.

בקשר למחיר- אכן נשמע גבוה, אך יש לזכור כי לרכב אבזור רב ותיבת DSG (למרות שאני מעדיף ידני) וכי סיאט מומחים בהורדת מחירים לפני סגירה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אחד הרכבים היפים לענייות דעתי.

העיצוב והפרופורציות ...חבל על הזמן

אני גם חושב שהאיביזות החדשות יפיפיות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...