Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לקורס GMAT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

החלטתי לגשת למבחן ה-GMAT, אבל להסתפק בחלק הכמותי של הבחינה (לא רואה מצב ללימודים בחו"ל כרגע- $$$$ ואם ללמוד בארץ, אז רק באונ' תל אביב)..

כיוון שאני צריך לקבל מעל 48 כדי להתקבל לתל אביב נראה לי שקורס הכנה זה הדבר הנכון.

ממה שהבנתי הקורסים המובילים בארץ הם קידום, HighQ, בית הספר האמריקאי ברמת גן ויש את הקורס של אגודת הסטודנטים בתל אביב ב-50% הנחה (:shock:)

מישהו עשה בשנה האחרונה קורס ויכול להמליץ על מקום?

תודה,

פורסם

עשיתי קורס כזה בקידום.

לדעתי הקורס הוא חלק קטן מההצלחה או חוסר הצלחה.

נותנים לך המון כלים, אבל צריך לשבת שעות על גבי שעות בבית וללמוד איך להשתמש בהם.

זה לא קל כמו שאתה חושב.

באופן כללי , קידום ו GMAX נחשבים הטובים ביותר, GMAX מלומד כולו באנגלית וממוקם במקום לא נוח מבחינת חנייה.

בית הספר האמריקאי וקורס ב50 אחוז הנחה מאגודת הסטודנטים זה דברים שלא שמעתי עליהם, ואם הייתי שומע - הייתי בודק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
עשיתי קורס כזה בקידום.

לדעתי הקורס הוא חלק קטן מההצלחה או חוסר הצלחה.

נותנים לך המון כלים, אבל צריך לשבת שעות על גבי שעות בבית וללמוד איך להשתמש בהם.

זה לא קל כמו שאתה חושב.

באופן כללי , קידום ו GMAX נחשבים הטובים ביותר, GMAX מלומד כולו באנגלית וממוקם במקום לא נוח מבחינת חנייה.

בית הספר האמריקאי וקורס ב50 אחוז הנחה מאגודת הסטודנטים זה דברים שלא שמעתי עליהם, ואם הייתי שומע - הייתי בודק.

איפה בדיוק כתבתי שזה מה שאני חושב???

עוד מישהו?

פורסם

טוב אני אתקן את הניסוח , כי זה לא מה שהתכוונתי להעביר.

התכוונתי שאני חשבתי שזה הולך להיות קל , ושזה משהו שאפשר לעשות על הדרך יחד עם דברים נוספים וביניהם עבודה במשרה מלאה ומלחיצה, אבל זה דורש הרבה השקעה ואתה צריך לקחת זאת בחשבון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...