Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית לרכישה ראשונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, שאפו ענק לכל העוסקים במלאכה.. למדתי רבות מהעצות שניתנו פה בפורום, ובאמת כשמגיע אז מגיע. כל הכבוד!

שאלתי היא מהי הרכישה האופטימלית לרכב שאמור להסיע במקרה הטוב שלוש נפשות. מדובר יש לציין ברכב ראשון של המשפחה. התחלתי בזה שכל האופציות פתוחות, וכנגזרת מכך גם מרבית המחירים והדגמים באו בחשבון. לאחר התייעצויות וחיפושים התחלתי להתרכז במכוניות משפחתיות מתחילת המילניום (קרי 2000 ומעלה), בטווח מחירים של 15 אלף - 30 אלף.

הדגמים המובילים הם כריזמה (מיצובישי) ואקסנט, לנטרה, אלנטרה (יונדאי).

אז, האם אני בכיוון? ואם כן תוכלי למקד אותי קצת יותר מהדגמים והשנתונים שלעיל? מגבלת המחיר כאמור היא סביב ה-30 אלף, אבל אם מישהו יאמר לי ששווה להשקיע עוד 10 אלף ולהגיע למשל לאלנטרה משנתון חדש יותר אני לא אפסול את זה. מה שחשוב שיהיה רכב חסכוני יחסית מבחינת דלק, בטוח לנוסעים בו, מינימום תקלות וטיפולים. מבחינת חווית נהיגה ו/או דגם המושך את העין אני מוכן לוותר. ועוד דבר, כפי שציינתי מדובר ברכב הראשון שלנו אז אני מאמין כי בעוד מספר שנים (3 שנים לערך) אמכור אותו וכמובן שארצה תמורה מסוימת בעדו.

אודה לכל המגיבים, גבי.

פורסם

הדגמים המובילים הם ממש לא כריזמה אקסנט ולנטרה.

ואם אתם רק 3 אנשים ולא זקוקים לתא מטען גדול כדאי לחשוב על סופר מיני ממודל חדיש יותר.

במידה ואתם מעוניינים במשפחתית, תחילת שנות האלפיים הן בהחלט הכתובת. רכבים כמו סובארו אימפרזה, טויוטה קורולה, מאזדה לנטיס או הונדה סיויק בהחלט יעשו את העבודה. אם ברצונך לרכוש רכב עם מעט יותר שאר רוח (ראיתי שזה לא ממש מעניין אותך אך אציע בכ"ז) קיימות אופציות כמו סיאט טולדו או סקודה אוקטביה מאותם שנתונים.

במקרה ערכתי לאחרונה שיטוט סתמי וחסר מטרה באינטרנט ונתקלתי במבחן דרכים באתר מוטוקאר שיוכל מאוד לעזור לך. אני לא יודע אם חוקי הפורום אוסרים על צירוף קישורים לאתרי רכב אחרים לכן אני אמתין עד שמישהו יאשר או ישלול את הדבר ואז אצרף את הקישור.

בהצלחה!

• תוכן חדש...